Tüp Bebek Merkezleri Konya da Mehmet çolakoğlu na giden varmı?Selçuklu hastanesi tüp bebek merkezi nasıl?

Bende seçil hanıma gidiyorum kızlar şu an güzel gidiyor umarım sonuda güzel olur:)[/QUO seçil kahveciyse eğer operatör dr bence PROF. DR. Mehmet cengiz colakogluna gitmeni tavsiye ederim ablamda bu dr yaptırdı bi ikiz bi tek 3cocugu oldu tavsiye ederim çok başarılı ve hasta sayısı çok fazla

Aslında tüp bebek merkezlerinde yapılan her işlem aynı.Prof yada operatör olmasına cok takılmıyorum..Tedaviye ilk başladıgımda Ankaranın en iyi tüp bebek merkezine en iyi Prof.druna gittim ama olmadı.Bİraz ara verdikten sonra seçil hanıma başladım ve her şey güzel gidiyor.Bence dr la olan iletişim ve dr a yakınlık cok sıkıntılı ve stresli bu tüp bebek işlemi için daha önemli canım.

Aslında tüp bebek merkezlerinde yapılan her işlem aynı.Prof yada operatör olmasına cok takılmıyorum..Tedaviye ilk başladıgımda Ankaranın en iyi tüp bebek merkezine en iyi Prof.druna gittim ama olmadı.Bİraz ara verdikten sonra seçil hanıma başladım ve her şey güzel gidiyor.Bence dr la olan iletişim ve dr a yakınlık cok sıkıntılı ve stresli bu tüp bebek işlemi için daha önemli canım.
Merhaba, bende 2 yıldır seçil hanıma gidiyorum ama tüp bebeğe daha yeni karar verdik, transferiniz oldumu ?? Süreci tam olarak bilmediğim için çok tedirginim 15 gün sonra adetimin 21.günü seçil hanım tedaviye başlıcaz mutlaka gel dedi. Sizinde öyle mi başladı?

Bizde adetin 2.günü başlanıldı tedaviye 1 yumurta donduruldu diğeride olunca transfer olcak inş sen çok düşünme canm dr a bırak çok güzel yönlendiriyor yine gittiğinde konusıruz

Merhaba kızlar ben de fsh yüksek olduğu için hemen tedaviye başlamak zorunda kaldım. Daha doğrusu henüz başlayamadık. Direk tüp bebeğe başlamamız gerekiyormuş ama bir kez aşılama deneyelim dedi doktor. İlaçlarımızı aldık bir ay doğum kontrol hapı kullanalım dedi. Tamam dedik. Bir ay bitti kist olmuş. Hapa devam ediyorum 1 hafta sonra regl başlayınca kontrole gidicem kist duruyosa aspire edicek. Yoksa aşılamaya başlıcaz. Fakat ben acaba diyorum direk tüp bebeğe mi başlasam? Bunun için baya araştırma yaptım. Mehmet çolakoğluna gidip hamiş kalan iki arkadaşım var. Biri 11 yıldır deniyordu mehmet beyle ilk denemesinde hamiş kaldı. Diğeri de 4 yıldır uğraşıyordu o da ilk denemede hamiş kaldı. İkizleri oldu. Şimdi ben de direk ona mı gitsem diyorum ama konyada yaşamıyorum. Bu işler uzaktan nasıl olur sizce? Çok uzak değilim 3-4 saatte ordayım kalcak yerim de var izin problemimde yok ama bu iş için bir ay boyunca sürekli kontrole gidiliyor mu? Transfer sonrası yolculuk yapmak problem olur mu? Bir de acaba mehmet beyden memnun kalanların problemleri neydi özel değilse paylaşır mı? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

X