Ankara Tup Bebek merkezleri Nova Art, Memorial Ankara, Baskent, Genart gidenler

Gogsen beyin hastasıyım. Gogsen beye giden var mı kızlar.

memorıalın embrıyogu ve lab cok ıyı ..dr onermıyorum..ılacları uygun kullanmadıgını dusunuyorum

Merhabalar ben genarta 2011 ve 2012 de yaptım ikiside negatif oldu Aysun hanim sevecen ve samimi ama olmadı şimdi nasıl oldu merkez sistemleri değiştimi bilmiyorum 2 olumsuz tedavi olunca merkezi değiştirdim hakkiniza hayırlısı Rabbim Her isteyene nasip etsin anneligi

Embrio durumlarını z nasil..kaç tane dolleniyor genetiğe kaç g9mderiyorsunux ..genetik sizde mi eşiniz de mj..şimdi nasil bir yol izlenecek
İkimizde de taşıyıcılık var,eşimin ki ispatlanmış benimki şüpheli şuan Bülent traşla başlamak üzereyim onların genetikçisi ile görüştük aynı şekilde dewam edeceğiz,Pgt ile ...yumurta sayısında sıkıntı yok.ama temiz bulmak zor

Sizin durum ne ,kaçıncı deneme,sıkıntı ne ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bizim durum da eşimde traslokasyın var..Dna hasar var..sprem değerleri dusuk..
3 deneme yaptik..
Bülent hoca ya gitmeyi hiç dusunmedim..kendisi muayne lere girmiyor yum toplama ve transferegiriyormus ..hatta bazen opu ya da girmiyor .Bu arada genetik ci leri kim..sizin durum için ne diyor..

Şuan kendisi izinli olduğu için görmedi beni ama 2.görüşmeye o girecekti,Hakan Beril ve halan özön Genetikx de çalışıyorlar.Yine aynı ÇALIŞMALAR ama setup diyprlar ya hazırlık süreci sonrası Bülent hocayla grşcz inş,şimdi kan verdik bizi arayacaklar hazırız diye o şekilde

Söylenenler aynı gibi ama kromozom taramasına gerek duymadılar boşa masraf Dedi genart kromozom da bakıyordu tabi ücretli o şekilde

Söylenenler aynı gibi ama kromozom taramasına gerek duymadılar boşa masraf Dedi genart kromozom da bakıyordu tabi ücretli o şekilde
kromozom taraması yapılmadan şüpheli diyprlar..esin analizi yaptı mj..uni hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ..merkezlerde yaptırmak zorunda degilsin..ama esin dna hasar testi de yapsın ..

Arkadaslar, novaartta ilk 'muayene' ücretsiz mi? Sadece danismak icin ilk gorusmeden bahsetmiyorum. Bazi yerlerde bu şekilde ilk gorusme ucretsiz, ultrasonla bakmiyorlar. NovaArtta muayene mi ücretsiz? Ben merkezi ariyorum ama surekli mesgul caliyor, o yuzdeb sormak istedim..

Evet canım ücretsiz ama sana naçizane tavsiye mehmet hocayı tercih et daha iyi diyorlar ben ilk tedavi mi Novartta oldum ahmet hocaya hiç memnun kalmadım ve negatif sonuç aldım hiç bir tahlil e bakmadan tüp bebeğe başladık ve sonuç hüsran oldu .sonra başkent hastanesi hulusi hocaya geçtim tüm tahlillerimi yaptı kan pıhtılaşması çıktı rahim bozukluğu çıktı hepsini tedavi ederek tüp bebeğe başladık ve çok şükür pozitif şuan 8haftalık hamileyim o yüzden benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemiyorum ve buraya sürekli yazıyorum . Nolur git görüş emin ol ve öle başla hatta bence hulusi hocAyla da bir görüş başarı oranı çok yüksek . Şansın bol olsun şimdiden tedavin hayırlı olsun

Yaa teşekkür ederim cevabiniz icin. Ben bekarim yumurta donduracagim, Baskentte artik bekarlar icin dondurmuyorlarmis. Yarın adetimin 2. Gunü de Novaya direk randevu almaya calisiyordum, acan olmadı,ucretsiz olmasina cok sevindim. Hemen randevu alabiliyor muyuz acaba ya? Bi de Ahmet hocayi öven çoktu forumda, ona randevu alicaktim, sen de boyle diyince napsam bilemedim

Ay bi de cok sevindim yaa, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebisinizii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…