- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba aralik ayinda en son raporlu 2500 tl ozel 3900 tl idi.son halini bilmiyorumMerhaba arkadaşlar ankara baskent universitesi hastanesinde tup bebek fiyati nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim..
Arkadaslar ii akşamlar laboratuar olarak Genart mı Novaart mı bilgisi olan var mı acaba?
Ben Baskent'e gidecegim malesef Memorial Ankarada husrana ugradim. Labaratuar iyi falan diye dusundum ama. Doktor bana en basta soyledigi hicbirseyi uygulamadi. Yani kendi ne biliyorsa onu yapti! Kisaca doktor hastayi dinlemesi lazim! Neyse bende Baskent gideyim diyorum artik! Belki daha anlayisli ve hastayi dinleyen doktor bulurum orada! Forumda cok tavsiye edildi! Bence genede doktor onemli sahis olarak nasil birisi oldugunu ogrenirsen banada yaz olurmu!!Benden baska aranizda Hulusi Hocaya giden var mi kizlar
Merhaba arkadaşlar ankara baskent universitesi hastanesinde tup bebek fiyati nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim..
memorıal ılk denemem negatıfıtı..ıkıncı deneme hulısı bey baskentte oldum..6.ayımdayım ınsallah saglıkla kucagıma alırım..
memorıalın embrıyologunun ıyı oldugunu ama dr yetersızz kaldıgını dusunuyorum..verdıgı ılaclar tutunma ıcın yetersız kalıyor..kımasal gebelık yasadım ılkınde..sukur baskentte hamıle kaldım..evet sıra beklıyosun ama ne onemı varkı sonuç onemlı...memorıalda dr degıl hemsıreyle muhattap oluyosun telefonda...ama baskentte dr hulısı beye sorabılıyosun mesaj atıyosun sana mutlaka donuyor..
memorial ankara hastanesine bende görüşmeye gitmiştim eşimin başkentte o kadar beklemek de nedir isyanıyla.. ama gittiğimde ordaki doktor bana hastanesini makinalarını övmekten tedavide neler yapılabileceğini falan anlatmadı. hal böyle olunca arkamıza bile bakmadan kaçtık:) ben hulusi hocada tedavi görenlerden biriyim.aşılamamı da tüp bebeği de kendisinde yaptırdım. sonuç negatif ama 2. denememde kendisinde olacak. çünkü biliyorum ki elinden ne geldiyse yaptı. bekledim mi çok fazla ama hiç sorun etmedim. fiyatları raporlu 2500 raporsuz 3900 tl. muayene 122 lira. umarım bu tedavinde hulusi hoca vesilen olurBen Baskent'e gidecegim malesef Memorial Ankarada husrana ugradim. Labaratuar iyi falan diye dusundum ama. Doktor bana en basta soyledigi hicbirseyi uygulamadi. Yani kendi ne biliyorsa onu yapti! Kisaca doktor hastayi dinlemesi lazim! Neyse bende Baskent gideyim diyorum artik! Belki daha anlayisli ve hastayi dinleyen doktor bulurum orada! Forumda cok tavsiye edildi! Bence genede doktor onemli sahis olarak nasil birisi oldugunu ogrenirsen banada yaz olurmu!!
canım nasılsın? merak ediyodum bende seni. ayy inşallah bu tedavide evladına kavuşursun.Durumlar göreceli ben cok kararsizim ilk tedavim Hulusi hocadaydi cok siradan ve cokta dikkat edilmeyen bir sistem uygulandi miyomektomi oldum ve sol tupum tikandi bence ayni parayi dokerken baska merkezide arastirmak lazim cunku malesef Baskentte ilgi pek yok Novart Ahmet Erdeme muayene oldum iyi duyumlarda aldim suan dusunme asamasindayim Baskentte cok yoruldum
memorial ankara hastanesine bende görüşmeye gitmiştim eşimin başkentte o kadar beklemek de nedir isyanıyla.. ama gittiğimde ordaki doktor bana hastanesini makinalarını övmekten tedavide neler yapılabileceğini falan anlatmadı. hal böyle olunca arkamıza bile bakmadan kaçtık:) ben hulusi hocada tedavi görenlerden biriyim.aşılamamı da tüp bebeği de kendisinde yaptırdım. sonuç negatif ama 2. denememde kendisinde olacak. çünkü biliyorum ki elinden ne geldiyse yaptı. bekledim mi çok fazla ama hiç sorun etmedim. fiyatları raporlu 2500 raporsuz 3900 tl. muayene 122 lira. umarım bu tedavinde hulusi hoca vesilen olur
Durumlar göreceli ben cok kararsizim ilk tedavim Hulusi hocadaydi cok siradan ve cokta dikkat edilmeyen bir sistem uygulandi miyomektomi oldum ve sol tupum tikandi bence ayni parayi dokerken baska merkezide arastirmak lazim cunku malesef Baskentte ilgi pek yok Novart Ahmet Erdeme muayene oldum iyi duyumlarda aldim suan dusunme asamasindayim Baskentte cok yoruldum
Canim benim kararsizliklarla bogusuyorum ama cogu kisi baskent laboratuvarina guvenmiyor bende yeni yer arastiriorumcanım nasılsın? merak ediyodum bende seni. ayy inşallah bu tedavide evladına kavuşursun.
Evet canim kalabalikta insani yoruyor kafandaki soru isaretleri tam olarak kaybolmuoyor suan arastiriorumilgi yokmu dedin baskent'te!! ay cok kalabalik belkide o yuzden mi acaba! eger memnun kalmadiydan degistir o zaman! nova'da iyi diye duyduk!! doktor iyi olmasiyla birlikde labaratuarda onemli!
insallah hersey gonlune gore olur.bu durum oyle bisey ki benim nefret ettigim yerden ikiz hamilelikle sonuc alan insanlar tanidim. oyuzden onemli olan senin icine sinmesi. hulusi hocada gigsen hocada mukemmel insanlar bana gore.insallah sectigin yer ve doktorun sayesinde melegin seninle olurinsallah canim! sen akilliymisin bak! hemen anlamisin memorial gercek halini! Ben bayagi inanmistim oysa vaat ettiklerine! Ne biliyim doktorun gecmisi ve kariyeri bayagida iyiydi! neyse unutmaya bakmaliyim bana cok zaman kaybettirdiler ama biran once bir sonraki asamaya yogunlasmak lazim..Gogsen ve Hulusi diye iki doktor var.. Bakalim hangisine kismet olacak
maalesef dedigin gibi bu olaylar goreceli.bana iyi gelen bi baskasina iyi gelmiyo bi baskasina iyi gelen bana iyi gelmiyo.aslinda doktorlar vesile rabbim ol dedikten sonra ama en iyisi icin ugrasiyoruz.senin icin de en iyisini diliyorum.insallah hersey gonlune gore olur.irtibati koparmayalimCanim benim kararsizliklarla bogusuyorum ama cogu kisi baskent laboratuvarina guvenmiyor bende yeni yer arastiriorum
Evet canim sana aynen katiliyorum umarim hayirli olan ne ise o olur sen ne asamadasin suanmaalesef dedigin gibi bu olaylar goreceli.bana iyi gelen bi baskasina iyi gelmiyo bi baskasina iyi gelen bana iyi gelmiyo.aslinda doktorlar vesile rabbim ol dedikten sonra ama en iyisi icin ugrasiyoruz.senin icin de en iyisini diliyorum.insallah hersey gonlune gore olur.irtibati koparmayalim
vallahi tatlım 2. denemeye başlıycaz bizde allah izin verirse şubat ayında. bu hafta gidicem kontrol edecek ve sanırım ofis için gün verecek. bende bilmiyorum vallahi:)Evet canim sana aynen katiliyorum umarim hayirli olan ne ise o olur sen ne asamadasin suan
vallahi tatlım 2. denemeye başlıycaz bizde allah izin verirse şubat ayında. bu hafta gidicem kontrol edecek ve sanırım ofis için gün verecek. bende bilmiyorum vallahi:)
vallahi tatlım 2. denemeye başlıycaz bizde allah izin verirse şubat ayında. bu hafta gidicem kontrol edecek ve sanırım ofis için gün verecek. bende bilmiyorum vallahi:)