Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Ankara" Tüp bebek merkezi arastiriyorum YARDİM!!!
- Konu Sahibi hilal1907
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ankara tüp bebek ankara tüp bebek merkezleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Kimse bi cevap yazmadi ki. Biraz arastirsim recai pabuccu ve timur gurganin isimlerini cok duydum ama bilmiyorum sen naptin arastirdin miMerhaba bende Ankara da tüp bebek merkezi araştırıyorum. Yardımcı olup fikir verebilirseniz cok memnun olurum.
- 2 Mayıs 2015
- 20
- 6
- 86
- 36
- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
Mrb arkadaşlar yaklaşık 4 senedir bebek hasreti cekiyodum.daha önce olumsuz 1 aşılama 1 tup bebek denemem oldu doktor gözümü o kadar korkuttu ki 2 denemede de... ben işlemlerden sonra 1 bucuk sene bırak tedaviyi kadın doğumcaya bile gidemedim ta ki bi yakınımdan Tolga ECEMİŞ hocamin adını duyana kadar cesaretimi toplayıp gittim kendisi o kadar kibar ve naif bir insan ki keşke daha önce gitseydim dedim ama herşeyin bi zamanı var demekki tolga hocam kişiye özel tedavi yöntemleriyle ve attığı sağlam adımlar sayesinde ikizlerime hamileyim şuan ve 9 haftalık oldular bile şükürler olsun.eger tedavinizi bi doktora sırtınızı dayayarak ona güvenerek yaptığı işlemlere acaba diyerek bakmak istemiyorsanız kesinlikle Tolga hocama gidin özel olduğunuzu her türlü hissediyorsunuz ekibi de çok iyi başarılı asistanı gözde hanım hemşiresi marina ve sekreterimiz fikriye hanım hepsi çok profosyonel calisiyo biraz uzattım ama gözünüz kapalı güvenebileceğimiz bi ekip hepsine çok tesekur ediyorum ...
Ayyy bunu okumak bana çok iyi geldi :) Tolga hocanın hastasıyımda:) kesinlikle mükemmel bir doktor 2 Adettir rahmin daha hazır değil diye(histeroskopiden dolayı) transferimi erteliyor gözüm kapalı inanıyorum kendisine. Embriyo kaliteleri neydi ve yüzde kaç tutma oranı vermişti Tolga hoca ?Mrb arkadaşlar yaklaşık 4 senedir bebek hasreti cekiyodum.daha önce olumsuz 1 aşılama 1 tup bebek denemem oldu doktor gözümü o kadar korkuttu ki 2 denemede de... ben işlemlerden sonra 1 bucuk sene bırak tedaviyi kadın doğumcaya bile gidemedim ta ki bi yakınımdan Tolga ECEMİŞ hocamin adını duyana kadar cesaretimi toplayıp gittim kendisi o kadar kibar ve naif bir insan ki keşke daha önce gitseydim dedim ama herşeyin bi zamanı var demekki tolga hocam kişiye özel tedavi yöntemleriyle ve attığı sağlam adımlar sayesinde ikizlerime hamileyim şuan ve 9 haftalık oldular bile şükürler olsun.eger tedavinizi bi doktora sırtınızı dayayarak ona güvenerek yaptığı işlemlere acaba diyerek bakmak istemiyorsanız kesinlikle Tolga hocama gidin özel olduğunuzu her türlü hissediyorsunuz ekibi de çok iyi başarılı asistanı gözde hanım hemşiresi marina ve sekreterimiz fikriye hanım hepsi çok profosyonel calisiyo biraz uzattım ama gözünüz kapalı güvenebileceğimiz bi ekip hepsine çok tesekur ediyorum ...
Doğru zamanını bekliyordur tolga hocam ben de histereskopi olmuştum yumurta toplamayla beraber yaptı işlemi 2 kere işlem geçirmiyim diye 2 tane A kalite embriyo donduruldu ben transfer sırasında yüzde kaç tutar falan diye sormadım heyecandan ama tolga hocam tutmaması için hiç sebep yok demisti transfer sonrasi moral çok önemli olumsuz bisey düşünmemek ben hep pozitiftim çok şükür oldu darısı senin başına canim:):)Ayyy bunu okumak bana çok iyi geldi :) Tolga hocanın hastasıyımda:) kesinlikle mükemmel bir doktor 2 Adettir rahmin daha hazır değil diye(histeroskopiden dolayı) transferimi erteliyor gözüm kapalı inanıyorum kendisine. Embriyo kaliteleri neydi ve yüzde kaç tutma oranı vermişti Tolga hoca ?
Amin inşallah aynen banada öyle yaptı, iki kere anestezi almanı istemiyorum yumurta toplama ile hallederim ben dedi bukadar ilgili, hastasına bukadar önem veren başka bir kadın Doğum doktoruyla tanışmadım benDoğru zamanını bekliyordur tolga hocam ben de histereskopi olmuştum yumurta toplamayla beraber yaptı işlemi 2 kere işlem geçirmiyim diye 2 tane A kalite embriyo donduruldu ben transfer sırasında yüzde kaç tutar falan diye sormadım heyecandan ama tolga hocam tutmaması için hiç sebep yok demisti transfer sonrasi moral çok önemli olumsuz bisey düşünmemek ben hep pozitiftim çok şükür oldu darısı senin başına canim:):)
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
Kesinlikle Tolga Ecemiş...Transferimi yaptıktan sonra elimi karnıma koydu kendi elini de elimin üstüne koydu..Sev onu konuş onunla dedi..o an içime ılık ılık bişey aktı sanki.senelerce tedavi gördüm ben..böyle güzel bir insan tanımadım..Merhametli, dürüst, işinin ehli..insan huzur buluyor...Çok şükür onun vesilesiyle bebişim benimle şimdi
Maşallah, sağlıcakla kucağına al inşallah Tolga hoca ile ilgili neden bukadar az yorum var bilmiyorum , sonuna kadar iyi sözleri hakediyor. Sana kaçıncı gün embriyosu ve ne kalite transfer edilmişti?Kesinlikle Tolga Ecemiş...Transferimi yaptıktan sonra elimi karnıma koydu kendi elini de elimin üstüne koydu..Sev onu konuş onunla dedi..o an içime ılık ılık bişey aktı sanki.senelerce tedavi gördüm ben..böyle güzel bir insan tanımadım..Merhametli, dürüst, işinin ehli..insan huzur buluyor...Çok şükür onun vesilesiyle bebişim benimle şimdi
- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
Amin canımMaşallah, sağlıcakla kucağına al inşallah Tolga hoca ile ilgili neden bukadar az yorum var bilmiyorum , sonuna kadar iyi sözleri hakediyor. Sana kaçıncı gün embriyosu ve ne kalite transfer edilmişti?
5.gün embriyosuydu canım inan kalite derecesini ben heyecandan sormamıstım..Ama resmini gösterip çok güzel gelişti demişti.. Sanırım sende tedavidesin şuan belli mi olur belki gelip giderken karşılaşırız
Belkide :) evet tedavim bittim, embriyolarım oluştu ama histeroskopiden kalan izin gitmesini bekliyoruz 1.5 aydır :) bu ay sanırsam transferim olurAmin canım
5.gün embriyosuydu canım inan kalite derecesini ben heyecandan sormamıstım..Ama resmini gösterip çok güzel gelişti demişti.. Sanırım sende tedavidesin şuan belli mi olur belki gelip giderken karşılaşırız
Tolga bey hangi hastane ile anlaşmalı biliyor musunuzİlgi, alaka ve sevgi bekliyorsanız TOlga ecemiş kesinlikle
Kendi öZel muayenesi var , ameliyathane olarak hrs hastanesini kullanıyor ve laboratuvar olarakTolga bey hangi hastane ile anlaşmalı biliyor musunuz
Tetkikler için hastaneye mi gidiliyor yoksa muayenehanesinde alınıp mı gönderiliyor bir de hrs sgk anlaşmalı mıKendi öZel muayenesi var , ameliyathane olarak hrs hastanesini kullanıyor ve laboratuvar olarak
SGK anlaşması vs hastaneyi arayıp konuşsan daha iyi olur , okadar bilgi sahibi değilim. Kan vs muayenehanede alınıyorTetkikler için hastaneye mi gidiliyor yoksa muayenehanesinde alınıp mı gönderiliyor bir de hrs sgk anlaşmalı mı
Teşekkür ederimSGK anlaşması vs hastaneyi arayıp konuşsan daha iyi olur , okadar bilgi sahibi değilim. Kan vs muayenehanede alınıyor
- 19 Kasım 2014
- 230
- 116
- 103