Ayni durumdayiz desene. Sende ankaradan mi gelin gittin yoksa ?VAlla bende İzmir e gelin geldim 2 yıldır çok yalnızım arkadaşım bilene yok
Ben Urfa’dan gelin gittimAyni durumdayiz desene. Sende ankaradan mi gelin gittin yoksa ?
Kardeş candır ya arkadaş gibi olamaz bence .Ya da ben öyle kardeş gibi bir arkadaşa denk gelmedim .Benimde burada özellikle evime sürekli gidip gelen bir arkadaşım yok .Komşu ise kapıdan gelip geçerken konuştuğum teyzeler var.Ama iş hayatı olunca arkadaş pek aramıyon iş yerindeki görüşme konuşma falan yetiyor bana .Zaten benim eşim genelde evde olduğu için kimseyi çağıramıyorum.Bende pek gitmiyorum işten güçten vakit bulamıyorum .Yaaa sizin adiniza cok sevindim. Benimde kardeşlerim var ama memlekette. Ne esim nede ben burali değiliz. Görev icabı burdayiz :)
Kardeşinizle ayni binada olmak cok guzel olur. Insan bi kahve içecek birini arıyor.
Belki calissam dediğin gibi bende bisey aramam ev is derken vakit geçer. Iste bulamadim henüzKardeş candır ya arkadaş gibi olamaz bence .Ya da ben öyle kardeş gibi bir arkadaşa denk gelmedim .Benimde burada özellikle evime sürekli gidip gelen bir arkadaşım yok .Komşu ise kapıdan gelip geçerken konuştuğum teyzeler var.Ama iş hayatı olunca arkadaş pek aramıyon iş yerindeki görüşme konuşma falan yetiyor bana .Zaten benim eşim genelde evde olduğu için kimseyi çağıramıyorum.Bende pek gitmiyorum işten güçten vakit bulamıyorum .
rica ederim, ilgi alanınız doğrultusunda dernekler bulabilirsiniz eğitimle ilgili olanlar var, kadınlarla ilgili olanlar var, dini olanlar var, dramaya ilgili olanlar var, dansla ilgili olanlar var, çiniyle ilgili olanlar var, bazı hastalıkla ilgili olanlar var, pandemi sürecinde olduğumuz için bazıları aktif olarak çalışamıyor fakat online eğitimler devam ediyor. Tegev, LÖSEV, çdd, kadgider, koruncuk, çakbipati, açev, aklıma geliverenler. Arkadaşım işaret dili kursuna gitmişti en son halkeğitimde, başka biri özel eğitim kursuna gitti, başkası İspanyolca dersi aldı (özel), başkası çini eğitimi aldı. Eğer aklınızda herhangi bir şey varsa onun özelinde arama yapın, telefonlardan kişilere erişin , Bilgi alın, uygulayın. Çok iyi gelecekMesajınizdan pozitif, kültürlu bir insan olduğunuz belli. Gönüllü calismayi düşünüyorum aslinda nerde çalışabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Cok güzel şeyler yazmışsınız . Teşekkür ederim
Ayyynı benVAlla bende İzmir e gelin geldim 2 yıldır çok yalnızım arkadaşım bilene yok
Yaaa evet kizilay olabilir herhalde en ortak nokta orasi cay kahve falan iceriz sohbet edilir.Ben de yeni 29a girdimkaynaşabiliriz Ankaralı hanımlar.
Eryamanda olabilirim ama orta yerde buluşuruz , yeter ki gönüller uysun
Yaaa evet kizilay olabilir herhalde en ortak nokta orasi cay kahve falan iceriz sohbet edilir.
Hatta uyum saglanirsa etkinliklere falan katılinabilir
Hatirlatirim bunuBen kpssye hazırlanıyorum 6 eylul kpss bir gecsin buluşalım evet çay kahvee :)
Ben de yeni 29a girdimkaynaşabiliriz Ankaralı hanımlar.
Eryamanda olabilirim ama orta yerde buluşuruz , yeter ki gönüller uysun
Güzel fikir valla bana uyarYaaa evet kizilay olabilir herhalde en ortak nokta orasi cay kahve falan iceriz sohbet edilir.
Hatta uyum saglanirsa etkinliklere falan katılinabilir
Eskişehir dedin can evimden vurdun cagggnim memleket. Ele güzel ele güzel ki.Korona var korona
Mansur başkanımız önlemleri arttırmaya başladı, oturun evinizde mis gibi, her yer gri beton ve toprak rengi, karşı binanın çamaşırları, evlerin çatıları falan bakın durun ne güzel.
Neyimize yetmiyor
Ankara bir ülke sentezidir.
Semtine göre bu kadar kültürü değişen başka şehir görmedim ki ülkenin yarısından fazlasını bilirim.
O sebeple sıkıcı olduğu kadar maceracı bir ruha da sahip.
Bir yere eymir tarafına gidersiniz, sanırsınız sapancaya gittiniz o derece içiniz açılır.
Kale tarafına gidersiniz, küçük bir güneydoğu doğu anadolu havası alır gelirsiniz, tunalı bahçeli eskişehir kokar, genç öğrenci kaynar.
Çankaya ve ümitköy civarı istanbul anadolu yakası gibidir, deniz olmasa da sanki her an görecekmiş hissi verir.
Gölbaşı tarafı zaten ank ya bağlı olmaması gereken bir yer bana göre.
Falan filan.
Aramiza hos geldiiiinnnn :) sende bizdensin galibaAy göksu olur ya :)
Göksu apaçi kaynıyor, gündüz vakitlerinde gidilmeli.Eskişehir dedin can evimden vurdun cagggnim memleket. Ele güzel ele güzel ki.
En cok sevdiğim yerler 7. Cadde ve hilmi tunali oldu. Pursaklar degilahaha.
Göksu parki güzel birde orayi sevdim.
Hic bilmediğim yerlerden bahsetmişsiniz. Mutlaka bunlari degerlendiricez esimede okuyorum hatta yazdiklarinizi :) haftaya gidelim bakalim diyor.Göksu apaçi kaynıyor, gündüz vakitlerinde gidilmeli.
Akşamları oldukça tehlikeli bence.
Çukurambar yüzüncü yıl da cafe restoran bölgeleridir ve gençler hakimdir.
Çok büyük burası ya, gez gez bitmez.
14 sene oldu geleli, daha hiç gitmediğim, yolumun düşmediği yerler mevcut hatta yarısıdır belki.
Yüzölçümü fazla büyük olunca yayılmış da yayılmış bir şehir.
Kışın daha güzeldir ank kar altında, elmadağ gibi seçenek de var.
Mangalı meşhur olduğundan bir sürü bungalovlu mangal mesire yerleriyle insan nefes alıyor.
Şu dönemde de bizim tek aktivitemiz mangal.
Alacaatlı bölgesinde dizi dizi mekanlar var, bir bakın.
Yeşillik, açık hava, düzgün bir ortam.
En azından haftasonu hayatınızda farklılık olur.
Ya da eymir, gölbaşı tarafı.
Aynı şekilde havanız değişir.
Ya da incekte bir kahvaltı, günü güzelleştirir.
Yurtdışina evlenip dönmek istemeyenlere çok şaşırıyorum valla ben. Eşim okey dese hemen yarın taşınırim ailemin yanınaSimdi olsa bende cok ciddî düşünürdüm. Apartmanda bizimde kimse kimseyle konuşmuyor selam bile vermiyolar garip. Hickimsem yok burda bi esim bi ben işte :) böylece yuvarlanıp gidiyoruz. Merkezi yerde de degiliz.
Annemin apartmana tasinirim bendeYurtdışina evlenip dönmek istemeyenlere çok şaşırıyorum valla ben. Eşim okey dese hemen yarın taşınırim ailemin yanına