Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Annemin apartmana tasinirim bende 😁 kardeslerimde karsi binada falan olsa oohhh değmeyin keyfime. Neyse hayaller paris hayatlar pursaklar 😁
Ay lütfen olsun böyle bir şey çünkü 😍
Keşke keşke. Hayali bile beni çok mutlu etti. Canın sıkıldı pat git. Bir yere gitceksin annen arkadaşlık etsin. Bizim gibi dusunenler aile yönünden şanslı oluyor anlasabiliyor bir cok insan tuhaf karsiliyor burda.
İnsan hep fazlasini istermis ya onlar yakin kiymet bilmiyor bizde uzağa gitmisiz kiymet bilemeden mi acaba😑

Ay lütfen olsun böyle bir şey çünkü 😍
Keşke keşke. Hayali bile beni çok mutlu etti. Canın sıkıldı pat git. Bir yere gitceksin annen arkadaşlık etsin. Bizim gibi dusunenler aile yönünden şanslı oluyor anlasabiliyor bir cok insan tuhaf karsiliyor burda.
İnsan hep fazlasini istermis ya onlar yakin kiymet bilmiyor bizde uzağa gitmisiz kiymet bilemeden mi acaba😑
Aslinda ne oluyor biliyo musun ? Üzüntülü yada sevinclisin yaninda olacagin birini istiyosun. Tamam es var ama her zaman bi arkadasin yada ailenin yerini tutmayabiliyor. Bakiyosun kimse yok yaninda . Sosyal medyada görüyorsun falan herkes birarada sen yalniz işte insana bi dokunuyor. Vs vs insanin memleketi ailesi gibisi yok.
Hop aksam anneme bi caya gideyim. Aman yemek yaptım anne gelin veya bi tabakta götüreyim olmuyor.

Aslinda ne oluyor biliyo musun ? Üzüntülü yada sevinclisin yaninda olacagin birini istiyosun. Tamam es var ama her zaman bi arkadasin yada ailenin yerini tutmayabiliyor. Bakiyosun kimse yok yaninda . Sosyal medyada görüyorsun falan herkes birarada sen yalniz işte insana bi dokunuyor. Vs vs insanin memleketi ailesi gibisi yok.
Hop aksam anneme bi caya gideyim. Aman yemek yaptım anne gelin veya bi tabakta götüreyim olmuyor.

Ağlatacaksın beni :KK43:

Hic bilmediğim yerlerden bahsetmişsiniz. Mutlaka bunlari degerlendiricez esimede okuyorum hatta yazdiklarinizi :) haftaya gidelim bakalim diyor.
Doga cok seviyoruz termosu mangali alip gidelim.
Goksuya gündüz gitmistik bir suru gelin damat vardi. Guzeldi orasi da . Daha fazla onerileriniz varsa acigim . Malum siz baya tecrübelisiniz.
Şahsi aracınız varsa yapılacak şey çok aslında.
Bir sürü park mevcut, devasa parklar bunlar.
Ahlatlıbel tesisleri, seğmenler parkı, zafer parkı, eymir gölü, dikmen vadisi ve daha dayamadığım birçok yere termos ve kamp sandalyenizi alın gidin.
Eymir içinde araç tek yönlüdür, bisiklet kiralanıyor keza kano deniz bisikleti gibi aktiviteler, birkaç restoran da var.

Zafer parkı geçenlerde keşfettiğimiz şehrin göbeğinde muhteşem bir alan, armadanın orda araç girişi yok. Yine bisiklet ve piknik yapmak için çok güzel bir alan, tertemiz.
Atakuleyi görmüşsünüz diye düşünüyorum ama gitmediyseniz, onun altında bulunan parka da gitmelisiniz.

Mogan ve mavi gölde mangal iyidir ama çok kalabalık olabilir.

Alacaatlı bölgesinde belediyenin yeri olduğı gibi ücretli mangal alanları var, ya kişi başı ya da bungalow ücreti veriyorsunuz, mangalı onlar size getiriyor yanmış halde, semaver falan da var. Sadece pişirecekleri alıp gitmek yeterli.

Kızılcahamam soğuksu parkı hem mangal hem doğa güzellikleri için uzak olsa da tavsiye ederim, gerçekten tertemiz bir hava alıyorsunuz.
Kale hamamönü saman pazarını mutlaka zirayet edin, restore yapıldıktan sonra bir kumda kahve içmeden, oralarda yürümeden geçmeyin.

İncek bölgesi yine kahvaltı çim alanlarıyla meşhurdur, harikalar diyarı çocuk alanı gibi görülse de park ve yeşillik alanları, gezmek dolaşmak için oldukça güzel.

Aoç ye gidip, güzel bir kokoreç yiyip üzerine aoç dondurması da yapılmalı.

Yine 1 saat uzaklıkta beypazarı tam gün ayrılıp gezilmesi gereken yerlerden.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsi korona önlemli olarak açık hava mekanları😂
Kapalı mekan önerilerim çok çok daha başka olacaktır ama şu bela biterse o zaman paylaşırım.
Kültürel fazla fazla aktivite var çünkü.

Gel ağlayalım zaten bu ara duygusalm kız valla gözlerim doldu tam beni anlattın 😞
Yol yapıyorum eşime ama kabullenemiyor daha kabullenir mi pek sanmıyorum. Kendi ailemle eşim bile daha iyi anlaşırken kendi ailesinden yine de hıc sevmedgim bir sehirdeyim. Ben geleli bayagi da oldu 3 4 sene kadar ama eksik hissedince alisamiyorsun yani bende öyle oldu.

Aman gözyaşına sebep olmiyim :) şükür eslerimiz yanimizda. Sevdikte geldik. Doğduğun yer degil doyduğun yer diye bosuna dememisler

Evet orası öyle. Eşler iyi ki var tabi 🤗
Ya aslında başbaşa olmak da ayrı güzel daha bi bağlılık oluyor. İyi yönden bakarsak .

Gel ağlayalım zaten bu ara duygusalm kız valla gözlerim doldu tam beni anlattın 😞
Yol yapıyorum eşime ama kabullenemiyor daha kabullenir mi pek sanmıyorum. Kendi ailemle eşim bile daha iyi anlaşırken kendi ailesinden yine de hıc sevmedgim bir sehirdeyim. Ben geleli bayagi da oldu 3 4 sene kadar ama eksik hissedince alisamiyorsun yani bende öyle oldu.
Sizinde is sebepli mi burdasiniz ? Yoksa esiniz mi ankarali ??
Yok aglamayalim yahuu . Bi basladik mi solugu memlekette aliyorumda ben :))

Sizinde is sebepli mi burdasiniz ? Yoksa esiniz mi ankarali ??
Yok aglamayalim yahuu . Bi basladik mi solugu memlekette aliyorumda ben :))
Yok canım ben Ankara'da değilim. İzmir'den Bursaya geldim. İs sebepli değil keşke öyle olsaydi bari dönme şansimiz olurdu. Ailem de arada geliyor tabi ama aynı yerde olmak gibi asla değil.

Yok canım ben Ankara'da değilim. İzmir'den Bursaya geldim. İs sebepli değil keşke öyle olsaydi bari dönme şansimiz olurdu. Ailem de arada geliyor tabi ama aynı yerde olmak gibi asla değil.
Bursayı çok severim uzun bir süre yasadim orada . Cok güzel zamanlar geçirdim. En güzel arkadaşlıkları orada edindim. Calistim 3 sene kadar bi hastanede .
Ama bi izmir degildir tabii

Kesinlikle öyle. BBaglilik daha fazla oluyor.
Ben böyle düşünmüyorum ya onun dozunu ayarlamayi bilen insan uzakkende yakinda ayarlar. Ayarlayamayan yine ayarlayamaz. Bağlılıkta sevgiyle ilgili bence diğeri yalnizliktan sarmak hatta biraz mecburiyet oluyor.
Bir akşam yeni evliyken balkonda esim gelirken koca şehirde ondan başka kimsem yok, bir tane bile ayni kandan insanim yok diye ağlamıştım 😃🙄 çok dokunmuştu bir anda nedense

Ben böyle düşünmüyorum ya onun dozunu ayarlamayi bilen insan uzakkende yakinda ayarlar. Ayarlayamayan yine ayarlayamaz. Bağlılıkta sevgiyle ilgili bence diğeri yalnizliktan sarmak hatta biraz mecburiyet oluyor.
Bir akşam yeni evliyken balkonda esim gelirken koca şehirde ondan başka kimsem yok, bir tane bile ayni kandan insanim yok diye ağlamıştım 😃🙄 çok dokunmuştu bir anda nedense
Ay ben o krizlere hala giriyorum 😁 kahve icecek kimsem yok diye ağlamıştım. Ust katta teyze var 70 yasında arada o kahve icmeye geliyordu bana . Korona var diye o bile gelmiyor artik 😁😁😁

[
Ay ben o krizlere hala giriyorum 😁 kahve icecek kimsem yok diye ağlamıştım. Ust katta teyze var 70 yasında arada o kahve icmeye geliyordu bana . Korona var diye o bile gelmiyor artik 😁😁😁
E bide kafa uyuşması var. Uymayinca aman gelmesin inşallah diyorum ben daha çok kafam ağrıyor daha çok sinir oluyorum. Hic ilgim alakam olmayan insanlardan tantantan konusan mi ,milletten laf tasiyan mi neler neler oyle olcagina kapıyorum kapımı evde bunalimlara girip girip çıkıyorum.

Siz iş için ordasiniz sonra donecek misiniz ailenizin yanina ( evet dersen bir miktar üzülürum ama olsun sen evet de ) 😃

[
E bide kafa uyuşması var. Uymayinca aman gelmesin inşallah diyorum ben daha çok kafam ağrıyor daha çok sinir oluyorum. Hic ilgim alakam olmayan insanlardan tantantan konusan mi ,milletten laf tasiyan mi neler neler oyle olcagina kapıyorum kapımı evde bunalimlara girip girip çıkıyorum.

Siz iş için ordasiniz sonra donecek misiniz ailenizin yanina ( evet dersen bir miktar üzülürum ama olsun sen evet de ) 😃
Esimin isi dolayisiyla burdayiz bence bi 3 yila döneriz:) şimdiden basinin etini yemeye basladim ama tayin hemen olmuyor maalesef. Genel olarak uyumlu bi insanim ama buraya bi uyamadim nedense. Umarim sizde dönersiniz yaaa

Esimin isi dolayisiyla burdayiz bence bi 3 yila döneriz:) şimdiden basinin etini yemeye basladim ama tayin hemen olmuyor maalesef. Genel olarak uyumlu bi insanim ama buraya bi uyamadim nedense. Umarim sizde dönersiniz yaaa
Umarım, ama pek ümitli değilim sizin es ailesi ordaysa daha imkanli gözüküyor gitmeniz.

X