Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Güzel de kendi doğup büyüdüğün şehir gibi olmuyor. Küçük İzmir diyorlar sinir oluyorum İzmir’e hiç benzemiyor 😂 gerçi sorun şehir de değil sorun aileden uzak olmak çok zor gerçekten çok çok zor. Sanki kanatlarım kırık gibi. Buraya geldim geleli yarım kaldım. Misafir gibi hissediyorum kendimi bu şehirde. Gün sonunda yine İzmir’e aileme kaçılabilecekmişim gibi bir his var hadi hayırlısı 🙏
Yaaa sanki beni anlatmissin. Gurbet ne zor. Anan var baban var kardeşlerin var ama hepsi uzakta kimsen yok. Ayni seyleri yaşıyorum.

Yaaa sanki beni anlatmissin. Gurbet ne zor. Anan var baban var kardeşlerin var ama hepsi uzakta kimsen yok. Ayni seyleri yaşıyorum.
O kadar zor bir durum ki. İzmire gitmek istemiyorum çünkü her veda daha çok üzüyor beni. Ailem gelsin de istemiyorum çünkü gitmeleri beni çok yıpratıyor. Evde hayattan soğumuş bir şekilde akşama kadar oturuyorum. Anneme babama sarılmıyor bile alışmasınlar bana ayrılınca daha kötü olurlar diye. Herkes alıştın mı Samsun’a diye soruyor evet alıştım diyorum ama asla alışmadım. Evime bile alışmadım. Çok korkuyorum burada ölürsem beni buraya gömerler diye. Bir buçuk yıl oldu ama bide bana sorsunlar nasıl geçti o günler. Gözümden akmayan her damla yaş resmen içime aktı. Kimseye böyle anlatamıyorum annem babam üzülür diye. Zor çok zor 😶

X