Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Saglikcisiniz ve şu donemde sosyallesmek istiyorsunuz.bizde niye vakalar artiyor diye kara kara dusunuyoruz.allah askina birakin şu sıkıldim lafini
Ben marttan beri icerdeyim bende bunaldim ama aklima disari cikmak sosyallesmek gelmedi hic.kendi caninizin kiymeti olmayabilir ama baskalarini tehlikeye atmayin

Ben kimseyi tehlikeye atmadim kimseyle sarilip kucaklasmadim da. Sadece öneri bekledim duruma göre kendimi yada bi baskasini riske atmadan biseyler yapilabilir mi ona göre hareket edicem tabiki.
Vakalari ben artırmışım gibi muamele yapmanız garip doğrusu. Yinede teşekkürler.

Ankarayi gommedik biz yalnızız o yüzden
Aslında sadece Ankara değil nereye giderseniz gidin sosyalleşmek için bir şeyler yapmak zorunda kalırsınız. Evde oturarak sosyalleşmek çok zor. Sizin şanssızlığınız pandemiye denk gelmek olmuş. Ortalık yatışsın zevkinize göre kurslara yazılırsınız. Spor salonu olabilir. Tanımadığım için öneridede bulunamıyorum açıkçası. Arabanız varsa ve yalnızda olsam doğada takılmayı seviyorum derseniz eymir mogan olabilir.

Evet heryer bina. Birde siz denize aliskin olunca gözünüz aramistir eminim. Maalesef burda daha iyi nasil yasariz ona bakıyoruz bizde. Tayinci olunca mecburen yaşamayı öğreniyoruz. Izmirde olduğunuz icin sanslisiniz

Doğada yuruyus cok severim. Pandemi sürecinde acik hava iyi oluyor. Spor salonu yüzme aklimda ama virüsten dolayı yaklaşamıyorum.

Evet heryer bina. Birde siz denize aliskin olunca gözünüz aramistir eminim. Maalesef burda daha iyi nasil yasariz ona bakıyoruz bizde. Tayinci olunca mecburen yaşamayı öğreniyoruz. Izmirde olduğunuz icin sanslisiniz
Allah Yardımcınız olsun. Her yer bina yeşillik bile yok. Çok zor orada hayat çalışmazsan akmıyor...

Bende başka yerden başka yere gelin geldim şimdi olsa tekrar tekrar düşünürdüm halk eğitim kursuna gittim hiic benlik değildi bıraktım. Sosyallik yine olmadı. Cevremde oturup konuşacak bir apartman sakini bile yok. Sakin değiller her an tartisabilme ve orman kanunları geçerli. Sorsan sehrin merkezindeyim
Ben gibi zor arkadaş ediniyorsan işin zor. İki üç kişi var işte diyelim.

Simdi olsa bende cok ciddî düşünürdüm. Apartmanda bizimde kimse kimseyle konuşmuyor selam bile vermiyolar garip. Hickimsem yok burda bi esim bi ben işte :) böylece yuvarlanıp gidiyoruz. Merkezi yerde de degiliz.

Ankara’ya yakın tarihte taşınmış biri olarak söyleyebilirim ki güzel memleket, bir sürü imkanı var. tiyatrosundan konserine, kursundan gönüllü çalışmasına her şekilde Ankara’yı değerlendirdim. Hiçbir şey bulamasam çıkarım evimin çevresindeki parklarda yürüyüp hayvancıkları beslerim, markete giderim. Corona öncesi de kızılaya gider oraları keşfederdim. Dostta saatlerce kitap bakmayı özledim, bana çok yakın bir şubesi vardı kapanmış Bir sürü müze var müzeleri gezebilirsiniz, sergilere gidebilirsiniz, ücretli ücretsiz ilgi alanınıza göre etkinlikler bulabilirsiniz. Bazı eğitimlere katılabilirsiniz. Çalışmak da iyi geliyor ama oradaki insanlarla kafanız uyuşmayabilir benim öyle olduğu da oldu. Fazla insan arayan birisi değilim, az insan öz insan severim. Ülkemizde geniş imkanlar bulunan az şehirden birisi başkentimiz. Bir tek deniz yok.

Ankara deyince duramadım eşim ankaralı ben değilim . Bizde ilçesindeydik tayinim çıktı merkeze. Kardeşim ankarada oturuyor sürekli gidip geliyorduk ama bir buçuk saat yok zor oluyordu. Şimdi onların yan binaya taşıncaz çok mutluyum nasıl olacak bakalım .Hep kameradan görüşürken bir şey pişirdimmi tüh sanada yollayabilsem olsada yesek tüh bizde olsaydık derdik artık 2 dk da birbirimizdeyiz inş.

Yaaa sizin adiniza cok sevindim. Benimde kardeşlerim var ama memlekette. Ne esim nede ben burali değiliz. Görev icabı burdayiz :)
Kardeşinizle ayni binada olmak cok guzel olur. Insan bi kahve içecek birini arıyor.

VAlla bende İzmir e gelin geldim 2 yıldır çok yalnızım arkadaşım bilene yok

Mesajınizdan pozitif, kültürlu bir insan olduğunuz belli. Gönüllü calismayi düşünüyorum aslinda nerde çalışabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Cok güzel şeyler yazmışsınız . Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…