- 18 Ocak 2020
- 820
- 2.326
Olsun ortak bir nokta bulunur elbetBende Bornova Mevlana keşke yakın olsaydık
Zumbaya gidin spor salonlarında çok yer var .Vakit çok hızlı geçiyor.Arkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.
Hayir hicbisey yapamadıkKonuyu hortlatayimm. Bulustunuzmu hanimlar naptiniz nasil gecti ?
Covid zamani da biraz sıkınti bu isler ama normal zamanda da tehlike hep var.
Bilmem kac senelik arkadaslariniz haksiz yere nankorluk etmis olabilir kiskanclik fesatlik gibi mevzularla basiniz agrimis olabilir.. Insanlarin imbd puani olsa da ona gore dostluk kursak yada hic hayatimiza almasak dedigim oluyor bazen
Hayırlısıyla durumlar düzeldiğinde net karar alırsanız katılayım bende çankaya tarafındannHayir hicbisey yapamadıkoldugumuz yerde sayıyoruz maalesef .. korona elimizi kolumuzu bağladı
Koronadan kurtulursak insallah . Cok sevinirim. Sende yeni misin bu şehirdeHayırlısıyla durumlar düzeldiğinde net karar alırsanız katılayım bende çankaya tarafındanndeğişiklik iyidir bunaltıcı günlerden sonra
Bende Ankara'dan İzmir'e geçen yıl gelin oldumUzun yıllar Ankara'da yaşayıp izmire gelin geldim bende geçen yıl, aynılarını düşündüm hissettim bu nedenle yazıyorum size. Nerde oturursan otur Kızılay hep ortak noktadir kizilayda cankaya belediyesinde kurslar var onlara yazıl, illa ki birşey başlar yakin zamanda. Yada bulundugun ilcede halk egitim merkezi vardir muhakkak oraya git kurslar için. 6 nokta körler derneği ne ucretsiz kitap okumaya yada sincanda çocuk yetiştirme kurumuna, yaşlı bakım evine ziyarete gidebilirsin cevrende olur hem.
Ben pursaklardayim. Evlendim geldim buraya. Buralardayim bayadır ama çevre edinemedim. Bi esim bi ben yuvarlanıp gidiyoruz kimsemiz yok burdaYok yeni degilim 20 senem var burada asagi yukari. :) cankayada yeniyim evlilikten oturu oncesinde yenimahalledeydim. Sen ne tarafta oturuyorsun?
Yapma Pursaklar la Ufuktepe arasında dolmuş seferi var ve beş dakikada orda oluyorsunBende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik
Aaa bwnde İzmir'e gelin geldim bir yıl oldu ne taraftasin kiVAlla bende İzmir e gelin geldim 2 yıldır çok yalnızım arkadaşım bilene yok
Bende aynı sorunun İzmir versiyonu var :)
KarşıyakaBende İzmir'e geldim bir yıl oldu .neresindensin sen
Hmm Ankarada ulasim sorun degil nasilsa rahat bi sehir burasi :) iletisimde kalalim haberleselim baska gelecek olanlar varsa hep birlikte onceden whatsap grubu da kurabilirizz hatta :)Ben pursaklardayim. Evlendim geldim buraya. Buralardayim bayadır ama çevre edinemedim. Bi esim bi ben yuvarlanıp gidiyoruz kimsemiz yok burda
Yaaa evet guzel olur. Aslinda baska konularda öyle bulusmalar olmus cok hosuma gitmişti. Gelecek olanlar vardı aslinda ulaşiriz onlaradaHmm Ankarada ulasim sorun degil nasilsa rahat bi sehir burasi :) iletisimde kalalim haberleselim baska gelecek olanlar varsa hep birlikte onceden whatsap grubu da kurabilirizz hatta :)
Bizde yapalim guzel olsunnn. Ben diger kisileri bilmiyorum ama insallah ulasiriz o zamanYaaa evet guzel olur. Aslinda baska konularda öyle bulusmalar olmus cok hosuma gitmişti. Gelecek olanlar vardı aslinda ulaşiriz onlarada
Bende İzmirliyim ve Samsun’a gelin geldimUzun yıllar Ankara'da yaşayıp izmire gelin geldim bende geçen yıl, aynılarını düşündüm hissettim bu nedenle yazıyorum size. Nerde oturursan otur Kızılay hep ortak noktadir kizilayda cankaya belediyesinde kurslar var onlara yazıl, illa ki birşey başlar yakin zamanda. Yada bulundugun ilcede halk egitim merkezi vardir muhakkak oraya git kurslar için. 6 nokta körler derneği ne ucretsiz kitap okumaya yada sincanda çocuk yetiştirme kurumuna, yaşlı bakım evine ziyarete gidebilirsin cevrende olur hem.
Ben hala etrafta palmiye görmeye bile alisamadim 20 yil ankarada yasayincaBende İzmirliyim ve Samsun’a gelin geldimve arkadaşsızlıktan patlamak üzereyim bir buçuk sene oldu çocuğum yok henüz. Ama İzmir çok güzel şehir çok şanslısınız İzmir’de yaşayanlara çok özeniyorum
Pursaklara çok yakın oturuyorumBen pursaklardayim. Evlendim geldim buraya. Buralardayim bayadır ama çevre edinemedim. Bi esim bi ben yuvarlanıp gidiyoruz kimsemiz yok burda
Güzel de kendi doğup büyüdüğün şehir gibi olmuyor. Küçük İzmir diyorlar sinir oluyorum İzmir’e hiç benzemiyorBen hala etrafta palmiye görmeye bile alisamadim 20 yil ankarada yasayincahele denizi gorunce şaşırıyorum arada Gittiğiniz yerde de deniz var en azindan Samsun da guzeldir