Hahahaha vallahi hic tarzim degil.halk eğitime gittim asla tavsiye etmem hic tarzım olmayan insanlar vardı aşırı bunaldım kimseyle arkadaşlık edemedim yaşca benden büyük ve tek muhabbetleri çocukları olan insanlar bana uygun degildi çocuksuz biri olduğumdan bu ortamlar beni hep sıkar bu tür muhabbetler seviyorsaniz gidebilirsiniz ingilizce kursuna gittim oradaki arkadasliklarim orayla sınırlı kaldı.Buradan edingigim arkadaşımla görüşüyoruz ancak corona sayesinde eve hapsolduk
E yine bana göre sanslisin. Eryaman daha iyi gördüğüm kadarıyla. O tarafa il ici tayin istedik ama olmadi Maalesef.Eryamandayım ben. Sen??
Herkes ayni durumdaymis ankarada. Bi tek bana garip gelmemis burasi :) uyum sağlayabileceğim insanlarla bi türlü karşılaşamadım. Kurslarda genelde verimli olmuyor deniliyor. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?Evlenip Ankaraya geldim sosyalleşemedim, insanlarımı soğuk banami hep değişik insanlari denk geldi bilmiyorumyalnızlığa alıştım artık bende de cocuk yok eşim sağlık memuru kendime benzettim sizi ☺ kurslara yazabilirsiniz ama suan birazda evde kalın bence
Haklisiniz uyarınız icin teşekkür ederim.Acik hava disindaki yerlerin hepsi yuksek risk tasiyor bulaş acisindan biliyorsunuz. Maskeyi kolda, cene altinda tasiyanlar olduktan sonra siz dikkat etseniz ne olur. Millet umursamiyor.
Bende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdikArkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.
Ne zor sehir burası yahuBende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik
Aslında zor değil doğma büyüme burdayım ben çokta seviyorum ama calismayinca arkadas çevrende yok oluyo malesef bizde bu tarafa yeni taşındık tokiler başka tarafta bende bu tarafa pek alışamadımNe zor sehir burası yahuherkes heryere herseye uzak. Ufuktepe tokilerin arka tarafı miydi
Yenibatıdayim bendeHerkes ayni durumdaymis ankarada. Bi tek bana garip gelmemis burasi :) uyum sağlayabileceğim insanlarla bi türlü karşılaşamadım. Kurslarda genelde verimli olmuyor deniliyor. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?
Kuşcagizdaydim yeni taşındım bende yenibatıyaBende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik
Valla öyleymişiz yaa bende esertepeden ufuktepeye yeni taşındımKuşcagizdaydim yeni taşındım bende yenibatıya ☺ aa ne kadar yakınmışız halbuki
Ben uzakta kaldim siz kaynasin bari :)Kuşcagizdaydim yeni taşındım bende yenibatıya ☺ aa ne kadar yakınmışız halbuki
Çokta uzak değil aslında sonuçta Ankara içiBen uzakta kaldim siz kaynasin bari :)
Yaa kizlar aslinda kaynassak ne guzel olur .Çokta uzak değil aslında sonuçta Ankara içi
Valla bencede iyi olur bu arada sizin yaşınız kaçtı benim 26Yaa kizlar aslinda kaynassak ne guzel olur .
Benim 28 .Valla bencede iyi olur bu arada sizin yaşınız kaçtı benim 26
Yaşlarimiz da yakınmışBenim 28 .
Evet ya bi ara denk gelmistim bi kac postta. Ankaralilar bulusuyor diye. Insanlar toplanıyordu.Yaşlarimiz da yakınmış
Bi Ankaralı olarak güzel cevapların vardir diye düşünüyorum. Dil çıkarıp gitmezsin herhalde değil mi