Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Hahahaha vallahi hic tarzim degil. pursaklar diye bir yerde oturuyoruz birde is sebebiyle. Merkezede uzak birazda garip bi yer. Daha civil civil bi yerde olsaydik keske.

Evlenip Ankaraya geldim sosyalleşemedim, insanlarımı soğuk banami hep değişik insanlari denk geldi bilmiyorum yalnızlığa alıştım artık bende de cocuk yok eşim sağlık memuru kendime benzettim sizi kurslara yazabilirsiniz ama suan birazda evde kalın bence

Herkes ayni durumdaymis ankarada. Bi tek bana garip gelmemis burasi :) uyum sağlayabileceğim insanlarla bi türlü karşılaşamadım. Kurslarda genelde verimli olmuyor deniliyor. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?

Bende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik

Ne zor sehir burası yahu herkes heryere herseye uzak. Ufuktepe tokilerin arka tarafı miydi
Aslında zor değil doğma büyüme burdayım ben çokta seviyorum ama calismayinca arkadas çevrende yok oluyo malesef bizde bu tarafa yeni taşındık tokiler başka tarafta bende bu tarafa pek alışamadım

Herkes ayni durumdaymis ankarada. Bi tek bana garip gelmemis burasi :) uyum sağlayabileceğim insanlarla bi türlü karşılaşamadım. Kurslarda genelde verimli olmuyor deniliyor. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?
Yenibatıdayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…