• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

halk eğitime gittim asla tavsiye etmem hic tarzım olmayan insanlar vardı aşırı bunaldım kimseyle arkadaşlık edemedim yaşca benden büyük ve tek muhabbetleri çocukları olan insanlar bana uygun degildi çocuksuz biri olduğumdan bu ortamlar beni hep sıkar bu tür muhabbetler seviyorsaniz gidebilirsiniz ingilizce kursuna gittim oradaki arkadasliklarim orayla sınırlı kaldı.Buradan edingigim arkadaşımla görüşüyoruz ancak corona sayesinde eve hapsolduk
Hahahaha vallahi hic tarzim degil. 😁 pursaklar diye bir yerde oturuyoruz birde is sebebiyle. Merkezede uzak birazda garip bi yer. Daha civil civil bi yerde olsaydik keske.

Evlenip Ankaraya geldim sosyalleşemedim, insanlarımı soğuk banami hep değişik insanlari denk geldi bilmiyorum 🤷‍♀️ yalnızlığa alıştım artık bende de cocuk yok eşim sağlık memuru kendime benzettim sizi ☺️ kurslara yazabilirsiniz ama suan birazda evde kalın bence 🌸

Evlenip Ankaraya geldim sosyalleşemedim, insanlarımı soğuk banami hep değişik insanlari denk geldi bilmiyorum 🤷‍♀️ yalnızlığa alıştım artık bende de cocuk yok eşim sağlık memuru kendime benzettim sizi ☺ kurslara yazabilirsiniz ama suan birazda evde kalın bence 🌸
Herkes ayni durumdaymis ankarada. Bi tek bana garip gelmemis burasi :) uyum sağlayabileceğim insanlarla bi türlü karşılaşamadım. Kurslarda genelde verimli olmuyor deniliyor. Siz ne tarafta oturuyorsunuz?

Arkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.
Bende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik 😂

Ne zor sehir burası yahu 😁 herkes heryere herseye uzak. Ufuktepe tokilerin arka tarafı miydi
Aslında zor değil doğma büyüme burdayım ben çokta seviyorum ama calismayinca arkadas çevrende yok oluyo malesef bizde bu tarafa yeni taşındık tokiler başka tarafta bende bu tarafa pek alışamadım 😊

Back