normal doğum izni raporunu dr yazıyormuş öyle demişti. Fakat yasal doğum izninden sonrası için rapor alacaksın sanırım. Tam emin değilim ama normal hastalık için heyet raporunu devlet hastanesinden onaylı istiyorlar sanırım. Bence sgk ya, emekli sandığına yada kendi kurumuna sorarsan ona göre hareket edersin. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamamış olursun
canım özel hastaneden alınan heyet raporu geçerli. benim bilmek istediğim bazı hastaneler sorun çıkartır bazıları hemen verir. koru hastanesinin tutumu nedir merak ettim ama sanırım alan olmamış.
benim bi arkadaşım doğum izni bittikten sonra 3 ay boyunca heyet raporu aldı koru hastanesinden, murat beydi sanırım doktoru, rica edince diğer doktorlarda verir gibi geliyor ne de olsa 180 tl civarı bi para alıyorlar heyet raporundan
benim bi arkadaşım doğum izni bittikten sonra 3 ay boyunca heyet raporu aldı koru hastanesinden, murat beydi sanırım doktoru, rica edince diğer doktorlarda verir gibi geliyor ne de olsa 180 tl civarı bi para alıyorlar heyet raporundan
[ı]topik güzel olmuş :) doğumu en yakın olan benim sanırım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı seda hanıma ilkkez pazartesi günü gittim çok memnun kaldım [/ı]
tatlım bende sincan korudan murat beye gidiyorum (murat gözükücük) çok memnun kaldım güleryüzlü ayrıntılı bilgi veriyo yanlız doğumu nasıl olur acaba daha 2 sefer gittim çok bilgim yok acaba seda hanımamı geçsem murat bey hakkında bilgisi olan varmı?
Ben sedahanıma gidiyorum normal doğum yanlısı
teşekkür ederim canım sağol
seda hanım çok güleryüzlü ilgili birisi ben 8. aydan sonra ona gitmeye başladım hiç pişman olmadım büyük ihtimallede yarın kızım kucağımda olacak suyu bittiği için erken almak zorunda kalacaklar hayırlısı artık banada dua edin herşey yolunda gitsin
seda hanım çok güleryüzlü ilgili birisi ben 8. Aydan sonra ona gitmeye başladım hiç pişman olmadım büyük ihtimallede yarın kızım kucağımda olacak suyu bittiği için erken almak zorunda kalacaklar hayırlısı artık banada dua edin herşey yolunda gitsin
arkadaslar murat bey korudan ayriliyor martta
Yazdığına göre şimdi bebişin kucağında olmalı. inş. herşey yolunda gitmiştir. Allah yardımcın olsun .. Darısı bizlere :)
en son kontrole gittiğimde seda hanım suyumun birkaç gün daha dayanacağını söyledi çocuğun kilo alması açısından 1 gün bile önemli olduğu için başlatmadı doğumu şimdi gün aşırı sürekli kontrole çağırıyor suyun miktarına bakıyor bugün gittim biraz daha azalmış ama cumaya kadar dayanır dedi perşembe yine gideceğim beni sürekli normal doğuma teşvik ediyoryazdığınıza göre bebişiniz kucağınızda şuanda :) inşallah herşey sorunsuz geçmiştir seda hanım hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
en son kontrole gittiğimde seda hanım suyumun birkaç gün daha dayanacağını söyledi çocuğun kilo alması açısından 1 gün bile önemli olduğu için başlatmadı doğumu şimdi gün aşırı sürekli kontrole çağırıyor suyun miktarına bakıyor bugün gittim biraz daha azalmış ama cumaya kadar dayanır dedi perşembe yine gideceğim beni sürekli normal doğuma teşvik ediyor
son günler yani..inşallah sorunsuzca geçer bebeğini sağ salim alırsın kucağına. darısı bizlere inş. Allah yardımcın olsun canım.
arkadaslar murat bey korudan ayriliyor martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?