- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar dedi kilosuna.. sıkıntı yapma sağlık sihhati yerinde ölsün da canım ya..Ben döndüm herhangi bir sorun yok yalnız kreatinin kanda düşük çıktı birde biraz küçük olacakmış kILOsu![]()
Doğumu konuşabildiniz mi canım? Benim de 38+3 te sezaryen olacak kilosu 3'ü geçmez gibime geliyor. Hayırlısı takma kiloyu dışarıda da alırlar.Ben döndüm herhangi bir sorun yok yalnız kreatinin kanda düşük çıktı birde biraz küçük olacakmış kILOsu![]()
bi kaç kere sezeryan dedim ama normal diyor ısrarla :) 2500 suan 2800 2900 arası doğar dedi. Ben 14 kg almışım başından itibaren nefes problemi bende son 2 aydır var bu aralar hafifledi gerçiNe kadar dedi kilosuna.. sıkıntı yapma sağlık sihhati yerinde ölsün da canım ya..
Sen kaç kilo oldun?
Ben çok hızlı gitmeye başladım sanki şimdiden nefes problemi başladı.
Doğum şeklini konusunuz mu?
Doğumu konuşabildiniz mi canım? Benim de 38+3 te sezaryen olacak kilosu 3'ü geçmez gibime geliyor. Hayırlısı takma kiloyu dışarıda da alırlar.
Hayır canım kalp damar doktorunun isteğiyle. Benim elimde olsa normal doğum istiyorum Aşkın hoca da normal istiyordu ama mecbur kaldık.bi kaç kere sezeryan dedim ama normal diyor ısrarla :) 2500 suan 2800 2900 arası doğar dedi. Ben 14 kg almışım başından itibaren nefes problemi bende son 2 aydır var bu aralar hafifledi gerçi
Hala normal diyor bakalım haftaya yine gidicem henüz bi sancı fln yoksenin neden sezeryan canım kendi isteğin mi?
anladim canim saglik olsun ne olacakHayır canım kalp damar doktorunun isteğiyle. Benim elimde olsa normal doğum istiyorum Aşkın hoca da normal istiyordu ama mecbur kaldık.![]()
canım senin az kalmış hakkında hayırlısı inşallahCanim benim şimdi farkettim hayırlı olsun yaaa kurtulmussun sevindim yaa insallah bende biran önce kurtulurum beklemek çok sıkıcı![]()
canım bişey olmaz zayıf olsun büyüyorlar hemen takma kafanaBen döndüm herhangi bir sorun yok yalnız kreatinin kanda düşük çıktı birde biraz küçük olacakmış kILOsu![]()
ben bir kez gördüm kendisini iyi biri diyolar ama bu kişiye kalmışMerhaba, ben 19 haftalık hamileyim. Koru Sincan Hastanesinde Günay Gündüz hanıma gidiyorum. Günay Hanıma giden veya doğumunu yaptıran varmı? Herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını, alanlarında sağlıkla büyütmesini diliyorum.
bi kaç kere sezeryan dedim ama normal diyor ısrarla :) 2500 suan 2800 2900 arası doğar dedi. Ben 14 kg almışım başından itibaren nefes problemi bende son 2 aydır var bu aralar hafifledi gerçi
Hala normal diyor bakalım haftaya yine gidicem henüz bi sancı fln yoksenin neden sezeryan canım kendi isteğin mi?
Etimesgut elvankent civarında oturan bebek kapi süsü tül fln alabileceğim yer bilen varmı acaba![]()
Arkadaslar sezaryende hastanede ne kadar kaliniyor ?
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah :) spinal nasıldı iğneyi yaparken acı oldumu sonda taktılarmı baş ağrısı felan oldumu ameliyat sırasında nasıldı hissettinmi gördünmü bişeyler ay çok soru sordum kusura bakma :)
Ben döndüm herhangi bir sorun yok yalnız kreatinin kanda düşük çıktı birde biraz küçük olacakmış kILOsu![]()
bi kaç kere sezeryan dedim ama normal diyor ısrarla :) 2500 suan 2800 2900 arası doğar dedi. Ben 14 kg almışım başından itibaren nefes problemi bende son 2 aydır var bu aralar hafifledi gerçi
canım arkadaş cevaplamış ama bende yazayım aydınlanırsın belki fikir olur
spinal iğne hiç ama hiç acımıyor
sinek ısırmış gibi oluyor
kendini serbest bırakman yeterli
sondayı spinal iğnesi vurunca takıyorlar hiç bişey hissetmiyorsun yani ne ağrı ne acı
çekerkende hiç ama hiç acımadı benim
baş ağrısı bende çok fazla oldu ve 5 gün devam etti
bol sıvı al su iç kahve iç ben içtim ama yinede ağrıdı içmesem ne olacaktı bende bilmiyorum artık sen düşün
ameliyatta çok rahat ol başında sürekli sana bilgi veren çok kibar biri oluyor
anlatıyor sana ne sorsan cevaplıyor
ben dedim daha uyuşmadı başlamasınlar diye
meğer uyuşmuş kesmişler bile
bebek hemen geliyor zaten
bişey görmüyorsun önüne bi yeşil örtü örtüyorlar sadece konuşmaları duyuyorsun
hiç acı hissetmiyorsun merak etme rahat ol tadını çıkar
doğum sezeryanlada olsa çok güzel bi uygu
bebiine gösteriyorlar sora dünyalar senin oluyor
çirkin minnacık bi kuzu geliveriyor
benim oğlum sapsarıydı ki hala sarı herkes güldü bu ne limon doğdu dediler
kimiside havuç dedi kuzuma![]()
Saol canım valla rüyalrıma giriyo artık bu üçcanım arkadaş cevaplamış ama bende yazayım aydınlanırsın belki fikir olur
sondayı spinal iğnesi vurunca takıyorlar hiç bişey hissetmiyorsun yani ne ağrı ne acı
bol sıvı al su iç kahve iç ben içtim ama yinede ağrıdı içmesem ne olacaktı bende bilmiyorum artık sen düşün
Saol canım valla rüyalarıma giriyo artık bu üçüncü olucak allah kısmet ederse ama diğer ikisi geneldi buda spinal olsun diyorum çünkü genel anesteziden ayılmak çok kötü bi duygu allah yardımıcmz olsuncanım arkadaş cevaplamış ama bende yazayım aydınlanırsın belki fikir olur
Ben hiç çatı muayenesine denk gelmedim burda ama aşkın bey biraz rahat yaklaşıyor sanırım daha var daha var diye =) doğuma yönelik ne bende sanci ne doktorumda doğuma yönelik muayene yok valla :)Bebeklerini kucaklarına alanlara hayırlı olsun :) Umarım bizler de kısa sürede sağ salim kavuşuruz. bindokuyuzbeş arkadaşımızın sorduğunu ben de merak ediyorum. Sancı bebek hareketinden bağımsız mı? Nasıl geliyor? Bende de hala tık yok :/ Merak ettiğim bir şey daha var. Aşkın Bey çatı muayenesi yapıyor mu? Bu haftalarda başka hastanelerde yapıldığını duydum.
Yukarıda bir arkadaşımız sormuş. Günay Hanım nasıl biri diye. Eğitimde görmüştüm kendisini. Sakin tatlı bir insandı. Yurt dışında -sanırım isviçrede- çalışmış. Gayet bilgili ve güler yüzlü gelmişti bana. Hatta Aşkın Bey doktorum olmasaydı onu tercih ederdim direkt.
Ben hiç çatı muayenesine denk gelmedim burda ama aşkın bey biraz rahat yaklaşıyor sanırım daha var daha var diye =) doğuma yönelik ne bende sanci ne doktorumda doğuma yönelik muayene yok valla :)