• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

lavman da yapıldı, ama benim normal doğum olcaktı suni sancı vermeden önce lavman yapıldı, sonra doğum sezeryana döndü, ameliyathanede sonda takıldı.

evet canım saglik sigortasi 1 yil onceden yapiliyor ikinci yil tekrar yaptiriyorsun ki herseyden faydalanabil, ama astari yüzünden pahaliya geliyor tabi ki 3000 4000 arasi sigorta aliyorsun ikinci sene tekrar yeniliyorsun amac? ozel hastanede ucretsizsin, ztn 8000e yakin para cikiyor cebinden cok sacma artik ozel saglik sigortasi ama arkadasin dedigi tamamlayici saglik sigortasi sanirim

koru balgatin kendi dogum paketleri var, tamamlayici saglik sigortasi gibi, bir paket aliyorsun onunla herseyi yaptiriyorsun tahlil dogum vb. hrs ninde var medicana ve koru halk sigorta tamamlayici saglik sigortasini kullaniyor ama bunun sartida sgk li olman, yine 3000 civari birsey veriyorsun tabi yaşa ve hastaneye hatta doktora gore degisiyor

evet evet ben tamamlayıcı sağlık sigortasından bahsediyorum sigortacı ile konuştum halk sigorta eryaman özel hastnesini tavsiye etti yeni açıldığı için 2500 tl dediler sincan koru yanlı hatırlamıyorusam 3400dü medicana da 5900 fiyatlar uçmuş durumda hastane seçtikten sonra doktorda seçebiliosun ben bu hafta ikili test için gidicem ama hala kararsızım ya

Merhaba arkadaşlar sabah nisanim geldi hastaneye gittim. Hüseyin bey muayene etti, hic bir sorun yoktu. Biraz sanci cikti. Eve geldim simdi. Benzer durum yasayan var mi. Süreç nazil ilerliyor. Tecrübelerinizi paylasir misiniz

Merhaba arkadaşlar sabah nisanim geldi hastaneye gittim. Hüseyin bey muayene etti, hic bir sorun yoktu. Biraz sanci cikti. Eve geldim simdi. Benzer durum yasayan var mi. Süreç nazil ilerliyor. Tecrübelerinizi paylasir misiniz

Cnm bildiğim kadarıyla nişan geldikten haftalar sonra da doğum olabilio

evet evet ben tamamlayıcı sağlık sigortasından bahsediyorum sigortacı ile konuştum halk sigorta eryaman özel hastnesini tavsiye etti yeni açıldığı için 2500 tl dediler sincan koru yanlı hatırlamıyorusam 3400dü medicana da 5900 fiyatlar uçmuş durumda hastane seçtikten sonra doktorda seçebiliosun ben bu hafta ikili test için gidicem ama hala kararsızım ya
sahsi fikrimi sorarsan eger medicanayi asla tercih etme derim :) sadece adı var bildigin para tuzagi düzenli doktoru bile durmuyor hastanede, korudan herkes memnun , eryamani bilmiyorum hic :)

canım benim niişanmım geldi 16 gün sonra spinal anestezi ile sezeryan oldum hüseyin beyde

bu arada kızlar bana lavman yapılmadı

çalışan anneler sizce 32. hafta izne çıkılmalımı yoksa 37. demi ciksam karar veremedim siz ne yaptiniz :(

çalışan anneler sizce 32. hafta izne çıkılmalımı yoksa 37. demi ciksam karar veremedim siz ne yaptiniz :KK43:
canım tabi burda senin sağlık durumun , kendini nasıl hissettiğin çok önemli , iyi isen bence devam et çalışmaya ben halen ediyorum ve kısmetse 37 de ayrılacağım , bu haftayı saymazsak 1 haftam kaldı , artık ağrılarım fazlalaşmaya , ağırlaşmaya başladım ama 1 hafta daha dayanırım diyorum ,

Back