Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Evet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikk
Cnm genelmi oldun sezeryanı bende hüseyin beye gidiyorum genel anestezi istiyorum epidurele yöneltir die korkuyorum kendi isteğimize bırakıyo dimi

Canım hastane odanizda süsleme var mıydı? Kapı süsü hediye eden veya asan yerler varmış Koru'da da var mı?

Canım hastane odanizda süsleme var mıydı? Kapı süsü hediye eden veya asan yerler varmış Koru'da da var mı?
günaydın bayanlar,
ben 14 haftalık ken gece kanamam olmuş acile gitmiştim doğum katına dr a , o zaman görmüştüm tüm kapılarda süs vardı , ama sürekli durmaktan yıpranmış tozlanmış ucuzlardan ufak birşey , değişti mi bilmiyorum , hediyemi ediyolarmış? koru hastanesinde imkansız ellerinde olsan kapı süsü diye yansıtırlar faturaya

Yok ben başka özel hastane uygulamalarindan bahsettim Kayseri'de arkadaşım doğum yaptı hastane hediye etmiş kapı süsü ama onların yeniydi. Ben de zannetmiyorum Koru'nun böyle uygulaması olacağını. Ödenen miktar arttıkça paragöz oluyor bu hastaneler.

günaydın bayanlar,
ben 14 haftalık ken gece kanamam olmuş acile gitmiştim doğum katına dr a , o zaman görmüştüm tüm kapılarda süs vardı , ama sürekli durmaktan yıpranmış tozlanmış ucuzlardan ufak birşey , değişti mi bilmiyorum , hediyemi ediyolarmış? koru hastanesinde imkansız ellerinde olsan kapı süsü diye yansıtırlar faturaya

çok güzel demisşn artemis üstüne bizden para alırlar allah muhafaza adım atsak orda herşey para..

Esra hayırlı olsun. Ben bayadır girmiyordum foruma. Şimdi gördüm ve gerçekten çok sevindim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah. İnşallah Rabbim bizlere de kısmet eder...
amin canım çok sağol
sizde hayırla kurtulun bebişlerinizi kucaklayın inşallah
Evet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikk
oyy olmadı
sigara sağlığa zararlı dimi ama :)
Peki sezeryandan sonra ilgi alaka nasıl hemsireler olsun doktor olsun
valla hemşireler ebeler çok ilgililer
benim doktorumda çok ilgilendi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…