- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim yazdığın içinnnn işte eşim giremicek ya ben ondan bi kötü oldum bi de kavuşma anı filannn ağlamaktan korkuyorum utanıyorum yani duygularımı pek dışarıdan yaşayamıorm dasüperrr fikir bu
bu dahada süper bi fikir
canım sakin olmalısın sakın kasma kendin
çok kısa süren bi operasyon
yalnız kalmıyorsun merak etme başında sana sürekli bilgi veren ve ilgilenen birisi oluyor
çok mutlu olacaksın doğum anında birazda hüzünlü tabi
Bu arada Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben de öyle hazırlamıştım şimdi boşluğa düştüm resmen
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim yazdığın içinnnn işte eşim giremicek ya ben ondan bi kötü oldum bi de kavuşma anı filannn ağlamaktan korkuyorum utanıyorum yani duygularımı pek dışarıdan yaşayamıorm da
Bana kacla basladik die sordugunda 60 dedigim icin 13 kg aldim sanip kizmisti, sonra bilgisayardan bakip 9 kg almissin 7 ayda cok iyi diye tebrik etti :))Evet diyetisyenin tartisina ayakkabisiz çıkıyoruz zaten onda daha az. Sana kızmış mıydı 9 kilo aldın diye? Boşver geri aldiysa lafını işte. :) Normal canım ya demek ki vücudunun almaya ihtiyacı vardı.
Geldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyucanım , yetişemedim sana gitmeden görüşemedik , Allah yardımcın olsun , kolay doğumların olsun evladını sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah , sizler gittikçe esra , sonra sen benim bile gözlerim doldu sizler için tabiki ağlıycaksın da hiç tutma kendini bu mucize ilk defa başımıza geliyor , şimdi ameliyata aldılar seni dualarım seninle
Aa ne çabuk girdin interneteGeldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun rabbim size bağışlasın nasıl geçti doğum sende spinalmi oldun sonda taktılarmıGeldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
Ben eşime çektirmeyi düşünüyordum ama eşlerin girmesi yasaklandı dediler. O zamana kadar nolur bilmem eşim giremeyecekse doğum fotoğrafçısı mı cagirsam bilemedim...Selam kizlar peki dogumda fotoğraf cektiren var mi hic aranizda
canım , hoş geldin , çok geçmiş olsun , şükür iyisiniz , müsait oldukça bekliyoruz deneyimlerini ,Geldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
pijamamı gecelik mi iyi oluyor canım , orkid in gece si yeterli oluyor mu ? ilk hemşireye bebek için ne vereceğiz ? zıbın , kıyafet takımı , şapka, eldiven, önlük , battaniye, yelek, bebek bezi hepsini verecekmiyiz ? ilk hastaneye gittiğinde ameliyattan önce seni odana mı alıyorlar ? hüseyin bey, hemşireler nasıldı ? muhakkak koymamız gereken başka bir şey varmı aklımıza gelmeyen ? temizlik malzemesi olarak ne koyalım havlu , sabun vs.Eveettt tuvaletten bildirîyorum dün taburcu olduk iyiyiz çok şülür evr gelene kadar emme problemi vardı ama çözdük sayılır
Öncelşkle sezeryan spinal oldum
Ameliyat anında biraz heyecanlandım ama tuttum kendimi ilkl ben duydum oğlumun sesiniiii ilk ben gördüm sma bi an nerdeyse uyutun beni dicektim
Odalar küçük ve çok sıcak oluyor ben gecelik ve pijama takımı götğrmüştüm ama gecrliği giydirmediler gündüz ki hemşireler çok iyiydi özellikle tuğçe hemşire mzşrme konusunda çok yardımcı oldu
Hasta bezi filan götürmeyin bizim bebeğe de bi takım yetti evde değiştirdik üstünü orkid götğrün sezeryanda kanama aşırı olmuyor hastane yemekleri iğrençç ben yemedim eşim dışardan getirdi böyle yani genel olarak iyiydi ha bi de televizyonda hiç kanal yoktu bizimm yatarken canım sıkıldı
ben o sıgortayı hamıle kalmadan once bır yıl odenmesı gerektıgını duymuştum ozel sağlık sıgortası adı altında.bende huseyın beye gıdıyorum çok konuşmuyor sorunca anlatıyor tek sıkıntım bu yoksa ıyı bı doktor
kızlar korudan tanıdık bi hemşire bulduk ısrarla hüseyin bey diyor başka bişi demiyor benim de kafam iyice karıştı ya daha 9 haftalık 2haftaya kadar karar verip 12. haftada ikili teste gidicem hala krarsızım bi öğrencimin annesi eryaman özel hastanesiyle anlamış saglık sigartası mı ne yaptırmış 2700 tahliller doğum herşey dahil fiyat diyor sadece muayenelere giderken 12 tl veriyormuş şeker yüklemesine 30tl vermiş falan tamamlanmış sağlık sigortası ile anlaşınca fiyat bu diyor mutlaka sincan korunun da anlaşması vardır ama ben bi türlü ulaşamadım şu sigortacıya sizib bilginiz var mı
Canım pijama giydiriyorlar ben havlu filan götürdüm ama öylece geri geldi orkid gece yeterli oluyor benn benej için onlu hastane çıkışı götürmüştüm onu giymiş bebek bezî de götğrmen lazım ayrıca meme ucu kremi su mutlaka götürmelisin âmeliyattan önce odanda bekliyosun gündüz hemşireleri çok iyiydi de gece ki kıxı hiç sevmedîmpijamamı gecelik mi iyi oluyor canım , orkid in gece si yeterli oluyor mu ? ilk hemşireye bebek için ne vereceğiz ? zıbın , kıyafet takımı , şapka, eldiven, önlük , battaniye, yelek, bebek bezi hepsini verecekmiyiz ? ilk hastaneye gittiğinde ameliyattan önce seni odana mı alıyorlar ? hüseyin bey, hemşireler nasıldı ? muhakkak koymamız gereken başka bir şey varmı aklımıza gelmeyen ? temizlik malzemesi olarak ne koyalım havlu , sabun vs.
saol canım;Canım pijama giydiriyorlar ben havlu filan götürdüm ama öylece geri geldi orkid gece yeterli oluyor benn benej için onlu hastane çıkışı götürmüştüm onu giymiş bebek bezî de götğrmen lazım ayrıca meme ucu kremi su mutlaka götürmelisin âmeliyattan önce odanda bekliyosun gündüz hemşireleri çok iyiydi de gece ki kıxı hiç sevmedîm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?