Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim yazdığın içinnnn işte eşim giremicek ya ben ondan bi kötü oldum bi de kavuşma anı filannn ağlamaktan korkuyorum utanıyorum yani duygularımı pek dışarıdan yaşayamıorm da

canım , yetişemedim sana gitmeden görüşemedik , Allah yardımcın olsun , kolay doğumların olsun evladını sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah , sizler gittikçe esra , sonra sen benim bile gözlerim doldu sizler için tabiki ağlıycaksın da hiç tutma kendini bu mucize ilk defa başımıza geliyor , şimdi ameliyata aldılar seni dualarım seninle

Bana kacla basladik die sordugunda 60 dedigim icin 13 kg aldim sanip kizmisti, sonra bilgisayardan bakip 9 kg almissin 7 ayda cok iyi diye tebrik etti :))
simdi bebek hediyesi arastirmasina girdim dogumdan sonra dagitacagim seyleri kendim yapicam da ondan baska bisey dusunmuyorum bu aralar bugun randevum var onu bile unutmusum :)

bu arada kizlar koruda normal doguma denk geleniniz varmi? sanki herkes sezeryan oluyor. korkmaya basladim artik ozel hastaneler sezeryana zorluyor lafına inanmaya baslayacagim yakinda

Geldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu

Eveettt tuvaletten bildirîyorum dün taburcu olduk iyiyiz çok şülür evr gelene kadar emme problemi vardı ama çözdük sayılır
Öncelşkle sezeryan spinal oldum
Ameliyat anında biraz heyecanlandım ama tuttum kendimi ilkl ben duydum oğlumun sesiniiii ilk ben gördüm sma bi an nerdeyse uyutun beni dicektim
Odalar küçük ve çok sıcak oluyor ben gecelik ve pijama takımı götğrmüştüm ama gecrliği giydirmediler gündüz ki hemşireler çok iyiydi özellikle tuğçe hemşire mzşrme konusunda çok yardımcı oldu
Hasta bezi filan götürmeyin bizim bebeğe de bi takım yetti evde değiştirdik üstünü orkid götğrün sezeryanda kanama aşırı olmuyor hastane yemekleri iğrençç ben yemedim eşim dışardan getirdi böyle yani genel olarak iyiydi ha bi de televizyonda hiç kanal yoktu bizimm yatarken canım sıkıldı

kızlar korudan tanıdık bi hemşire bulduk ısrarla hüseyin bey diyor başka bişi demiyor benim de kafam iyice karıştı ya daha 9 haftalık 2haftaya kadar karar verip 12. haftada ikili teste gidicem hala krarsızım bi öğrencimin annesi eryaman özel hastanesiyle anlamış saglık sigartası mı ne yaptırmış 2700 tahliller doğum herşey dahil fiyat diyor sadece muayenelere giderken 12 tl veriyormuş şeker yüklemesine 30tl vermiş falan tamamlanmış sağlık sigortası ile anlaşınca fiyat bu diyor mutlaka sincan korunun da anlaşması vardır ama ben bi türlü ulaşamadım şu sigortacıya sizib bilginiz var mı

ben o sıgortayı hamıle kalmadan once bır yıl odenmesı gerektıgını duymuştum ozel sağlık sıgortası adı altında.bende huseyın beye gıdıyorum çok konuşmuyor sorunca anlatıyor tek sıkıntım bu yoksa ıyı bı doktor

pijamamı gecelik mi iyi oluyor canım , orkid in gece si yeterli oluyor mu ? ilk hemşireye bebek için ne vereceğiz ? zıbın , kıyafet takımı , şapka, eldiven, önlük , battaniye, yelek, bebek bezi hepsini verecekmiyiz ? ilk hastaneye gittiğinde ameliyattan önce seni odana mı alıyorlar ? hüseyin bey, hemşireler nasıldı ? muhakkak koymamız gereken başka bir şey varmı aklımıza gelmeyen ? temizlik malzemesi olarak ne koyalım havlu , sabun vs.

evet canım saglik sigortasi 1 yil onceden yapiliyor ikinci yil tekrar yaptiriyorsun ki herseyden faydalanabil, ama astari yüzünden pahaliya geliyor tabi ki 3000 4000 arasi sigorta aliyorsun ikinci sene tekrar yeniliyorsun amac? ozel hastanede ucretsizsin, ztn 8000e yakin para cikiyor cebinden cok sacma artik ozel saglik sigortasi ama arkadasin dedigi tamamlayici saglik sigortasi sanirim

koru balgatin kendi dogum paketleri var, tamamlayici saglik sigortasi gibi, bir paket aliyorsun onunla herseyi yaptiriyorsun tahlil dogum vb. hrs ninde var medicana ve koru halk sigorta tamamlayici saglik sigortasini kullaniyor ama bunun sartida sgk li olman, yine 3000 civari birsey veriyorsun tabi yaşa ve hastaneye hatta doktora gore degisiyor

Kızlar aydan hoca doğumlaragiriyomu ayrıntılı ultrasyona girecekmiş daha önce ona baktıran varmı merak ettim

Canım pijama giydiriyorlar ben havlu filan götürdüm ama öylece geri geldi orkid gece yeterli oluyor benn benej için onlu hastane çıkışı götürmüştüm onu giymiş bebek bezî de götğrmen lazım ayrıca meme ucu kremi su mutlaka götürmelisin âmeliyattan önce odanda bekliyosun gündüz hemşireleri çok iyiydi de gece ki kıxı hiç sevmedîm

saol canım;
siz nasılsınız ? ana oğul ayy ne güzel , sütün geldimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…