- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
iyiyiz çok şükür sizin de az kaldı artık heyecan başlarsaol canım;
siz nasılsınız ? ana oğul ayy ne güzel , sütün geldimi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz çok şükür sizin de az kaldı artık heyecan başlarsaol canım;
siz nasılsınız ? ana oğul ayy ne güzel , sütün geldimi ?
evet canım vakit giderek yaklaşıyo artık hazırlıklara başladık onlarla uğraşıyoruz eksik tamamlama oda hazırlama derdindeyiz ama al al bitmiyoriyiyiz çok şükür sizin de az kaldı artık heyecan başlar![]()
canım merak etme normal doğum varbu arada kizlar koruda normal doguma denk geleniniz varmi? sanki herkes sezeryan oluyor. korkmaya basladim artik ozel hastaneler sezeryana zorluyor lafına inanmaya baslayacagim yakinda![]()
ayy bebişin geldi ha çok sevindim urtulmana canım darısı diğer arkadaşlaraGeldim kızlar bennn Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
sondayı spinal iğnesini vurunca takıyorlar canım hiç hissetmiiyorsunMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun rabbim size bağışlasın nasıl geçti doğum sende spinalmi oldun sonda taktılarmı
ben hiç akıl etmemmiştim canım ama kaynım orda hasta bakıcıya söylemiş adam kendi teliyle çekip eşime yollamışSelam kizlar peki dogumda fotoğraf cektiren var mi hic aranizda
cidden tvler çok dandik ya hiç kanal yok canım haklısınEveettt tuvaletten bildirîyorum dün taburcu olduk iyiyiz çok şülür evr gelene kadar emme problemi vardı ama çözdük sayılır
Öncelşkle sezeryan spinal oldum
Ameliyat anında biraz heyecanlandım ama tuttum kendimi ilkl ben duydum oğlumun sesiniiii ilk ben gördüm sma bi an nerdeyse uyutun beni dicektim
Odalar küçük ve çok sıcak oluyor ben gecelik ve pijama takımı götğrmüştüm ama gecrliği giydirmediler gündüz ki hemşireler çok iyiydi özellikle tuğçe hemşire mzşrme konusunda çok yardımcı oldu
Hasta bezi filan götürmeyin bizim bebeğe de bi takım yetti evde değiştirdik üstünü orkid götğrün sezeryanda kanama aşırı olmuyor hastane yemekleri iğrençç ben yemedim eşim dışardan getirdi böyle yani genel olarak iyiydi ha bi de televizyonda hiç kanal yoktu bizimm yatarken canım sıkıldı
pijamamı gecelik mi iyi oluyor canım , orkid in gece si yeterli oluyor mu ? ilk hemşireye bebek için ne vereceğiz ? zıbın , kıyafet takımı , şapka, eldiven, önlük , battaniye, yelek, bebek bezi hepsini verecekmiyiz ? ilk hastaneye gittiğinde ameliyattan önce seni odana mı alıyorlar ? hüseyin bey, hemşireler nasıldı ? muhakkak koymamız gereken başka bir şey varmı aklımıza gelmeyen ? temizlik malzemesi olarak ne koyalım havlu , sabun vs.
Esra hayırlı olsun. Ben bayadır girmiyordum foruma. Şimdi gördüm ve gerçekten çok sevindim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah. İnşallah Rabbim bizlere de kısmet eder...canlarımmm
hepiniz merak etmişsiniz çok teşekkür ederim ve giremediğim için kusura bakmayın lütfen
hepinize ayrı ayrı cevap vericem elbette ama simdilik genel yazmak istedim
çok şükür pazartesi günü sabah saat 11.13 te bebeğim dünyaya geldi kızlar
Allaha şükür bi sağlık sorunu yaşamadık
sadece bendeki şekerden dolayı bebeğim karnımda biraz zayıflamış
ameliyathanede biraz üşüdüğü için gaz sancıları çok fazla oldu bende biraz rahatsız olduğumdan gece gündüz oğlumun başında oturdum çok ağladı gecelerce halada devam ediyor sıkıntısı o yüzden sizlere yazamadım
zamanla tüm sorularınızı yanıtlamak isterim
ama genel olarak ben doğumuman çok memnun kaldım kızlar
zaten 1 gece kaldım çıktım
meltem hanım zaten çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım
ebeler deseniz öyle güzel ilgileniyorlarki hiç sıkıntıya girmiyrsun
hemşirelerde aynı şekilde
ekstra bi masraf filan çıkmadı kızlar 1750 ödedi eşim
salı günüde kontrol muayenesine gideceğim
bugünde bebeğim için doktora gittik zaten doğum paketi bebeğin 5. gün muayenelerinide kapsıyormuş
ücret vermedik
kızlar şimdi bebeğim ağlıyor onunla ilgilenmeliyim
hepinizi seviyorum inşallah sizlerde hayırla doğum yaparsınız
sormak istediklerinizi yanıtlamaya çalışcam sorusu olan arkadaşlara duyrulur
evet ecem 10 gün içinde ne kadar gidersen git muayene ücreti ödemiyorsun.kızlar muayene kontrol süresi 10 gün dimi?yani gecen hafta randevum vardı bu hafta gıdınce ucret vermemem gereklı di mi
E ecem ankara 10 gün sonra değil ama dikkat et 10 gün içinde. Yani gittiğin günden sonra 9 gün sayacaksın.evet ecem 10 gün içinde ne kadar gidersen git muayene ücreti ödemiyorsun.
o kdr cok hazirlik yapmisim ki hersey tamam valla gogus pedinden pompasına kadar :)Kızlar ben doğumda fotograf çektirdim kendi makinamı verdim çektiler iyi ki de vermişim aklınızda bılunsun sonda da acıymıyor spinalden sonra yapıolar
Meyse söylemek istediğim de iyi ki hüsryin beye gitmişim iyi ki onun hastası olmuşum iyi ki onun çgibi îyi bi insanı tanımışım Allah bin kere razı olsun kendisinden
Bi de hala alışverişi bitşrmemiş olanlat pompa höğüs. Pedi ve kalkan mutlaka alın 0 ay kıyafetlerşnden de bbplca alın biz alt eğişrşrken hep üstüne işiyor
Bez olarak hem molfix hem de huggies slmıştım ilisi de fena değil ama huggies kokusuz daha natural bi de sezeryan olacaklar sütğm geç gelir diye. Düşünmeyin hemen geliyo işin sorrı emzirmek ve emzirmek istemek sanırım ha bi de bol su tahin helvası da yenebilir
Şimdi bol bol uyuyun dşcem ama bna diyenlere sinirleniyodım uyku depolsnır öı diye depolanmıyo ama bebek ne zaman uyursa siz de o zaman uyuyun rahat oluyor
o kdr cok hazirlik yapmisim ki hersey tamam valla gogus pedinden pompasına kadar :)
listeyi paylastim arkadaslar bir kac kez yardimci olursa :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lar-listesi-ve-aldiklarimin-fiyatlari.779868/
evet bakmıştım senin listene olsun bol bol al bence çok lazım oluyor özellikle yenidoğan kıyafetleri bana annem aldırmamıştı çok pişman oldum 3. gün gidip bisürükıyafet aldım oğluma çünkü cidden yetmiyor 3. aydan sonraki kıyafetleri bebişimle çıkar öyle dealabilirim ama ilk başlarda evden çıkmak zoro kdr cok hazirlik yapmisim ki hersey tamam valla gogus pedinden pompasına kadar :)
listeyi paylastim arkadaslar bir kac kez yardimci olursa :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lar-listesi-ve-aldiklarimin-fiyatlari.779868/
Kaç kg doğmuştu canım bebeğin? Bugün ilk defa Aziz bebeden hastane çıkışı aldım da tam 0 aylik aldim ilk günler 0-3 büyük olmasın diye acaba 3 buçuk kg fln doğsa denk gelmez mi ki diye düşünüyorum. ..evet bakmıştım senin listene olsun bol bol al bence çok lazım oluyor özellikle yenidoğan kıyafetleri bana annem aldırmamıştı çok pişman oldum 3. gün gidip bisürükıyafet aldım oğluma çünkü cidden yetmiyor 3. aydan sonraki kıyafetleri bebişimle çıkar öyle dealabilirim ama ilk başlarda evden çıkmak zor![]()
3220 51 cm doğdu büuük gelmez merak etme o 0-3 ayşardan booollll booollll alınmnKaç kg doğmuştu canım bebeğin? Bugün ilk defa Aziz bebeden hastane çıkışı aldım da tam 0 aylik aldim ilk günler 0-3 büyük olmasın diye acaba 3 buçuk kg fln doğsa denk gelmez mi ki diye düşünüyorum. ..
aynn canım pompa sütü sağmak için hastanede ihtiyaç olmasa bile evdekesinlikle ihtiyaç duyarsın çünkü 3. gün filan deli süt diye tabir edilen süt geliyor memeler ödem topluyor ve hayvan gibi şişiyor onu sağarak boşaltman lazım sağmazsan apse yapabilr ben sağıp buzluğa attım hem süt de öyle çoğalıyor aventin manuel olanını tavsiye ederim hastanedeki makinadan daha iyi sağmıştıCanim pompa sütü sagmak icin mi bide kendin icin ne goturdun
bende avent otomatik aldim alacak olanlar en son mothercare de 160 tl ye inmisti normal fiyati 260 civari, ben n11 sitesinden 200tl ye aldim tabi daha kullanmadim bilginiz olsun :)aynn canım pompa sütü sağmak için hastanede ihtiyaç olmasa bile evdekesinlikle ihtiyaç duyarsın çünkü 3. gün filan deli süt diye tabir edilen süt geliyor memeler ödem topluyor ve hayvan gibi şişiyor onu sağarak boşaltman lazım sağmazsan apse yapabilr ben sağıp buzluğa attım hem süt de öyle çoğalıyor aventin manuel olanını tavsiye ederim hastanedeki makinadan daha iyi sağmıştı