Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bayan doktoru eledim o zaman. :) askin bey de kalabalik sanirim. Cok yorum var internette. Huseyin bey kafama yatmaya basladi.

Aa sizin 4 gun kalmis. Cok heyecanli.

merhaba ,
ben Meltem hanıma 6 ay gidip sonra gerçekleri görüp Hüseyin bey e geçen biriyim, Meltem hanım ı şahsi fikrim tavsiye etmem , ne cep telefonu verir ne ulaşabilirsin , seni bir dahaki sefere hatırlamaz bile , devlet hastanesi gibi , Hüseyin bey i tavsiye ederim , ilgili , güler yüzlü , aşkın bey hakkında da şimdiye kadar olumsuz bir şey duymadım ama gitmediğim için bilmiyorum,

Yaa demek oyle. Meltem hanimi eledim kesinlikle. Tesekkurler. Huseyin beyi degerlendirecegim.

Bayanlar dogum yapan herkesi tebrik ediyorum. Yapacak olanlara da hayirli dogumlar diliyorum.

Bir sey soracagim size. Aşkın bey mi meltem hanim mi?
Merhaba bencede kesinlikle hüseyin bey çok ilgili hastaneyi genel olarak çok küçük gördüm vazgeçmeyi düşünüyodum ama hüseyin bey gibi bi doktor u bulamam dir devam ediyorum bir numara bi doktor diğerlerini bilmiyorum çok ilgili cep nosunu verdi istediğin zaman arıyabilirsin dedi sonuçlarda direk kendi ara çok mutluyum hüseyin bey gibi bi dotorla tanıştığım için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

merhaba rappunzel ,
neden sezaryen oluyorsun ? ters bir durum yok umarım , günün bittiğinde alıyor , sezaryen genelde 39 da alıyorlar , benimde doktorum Hüseyin bey , fırsat bulursan anlatırsın doğumdan sonrasını , madem hazırladın çantanı dursun hepsi çıkarma olmaz lazım olur telaş yapma , ben fazla fazla olsunculardan olduğum için 1 er tane riskli geldi bana :) o kadar haklısın ki heyecanlanmakla sizlerin adına ben bile heycanlanıyorum

Tesekkurler bu bolum bayagı faydali oldu hayirli dogumlar

bayanlar böyle giderse Hüseyin bey fun club kuracağız :)

canım bebek ters olduğu için sezeryan olucaz dönmedi ve artık dönmesi çok zor

şimdi ben bir hüseyin bey farkı eklicem ya çok komik oldu burası bizim doktor kendi açmasa bile birine mutlaka açtırır bi kere benim tansiyon yükselmişti ameliyattayken iletişim kurmuştum birileri aracılığıyla

Senin günün geldi , geç kaldık Bellatrix Lestrange yoksa bir hamiş günü düzenler tüm hamiler toplanırdık , esra da doğum yaptı olmazsa bebeklerimiz biraz büyüsün yazın yaparız bir buluşma kopmayız , biz kalan hamişler kendi aramızda yapalım bir koru hastanesi hamişleri günü :)

kavga edermisiz simdi :))
burdaki bazi insanlar musait ztn kavgaya :)))))))
askin beyde ya seydaya actiriyor sonra geri donuyor yada kendi aciyor olmadi hic acilmazsa mutlaka geri dönüyorrr
hüseyin beyde iyidir tabi ki tanimadigim icin soran arkadasa soyledigim gibi herkese kendi doktoru iyidir, ben askin beyin bir tane bile resmini gormeden gittim neyle karsilasacagimi bilmeden sadece buradaki yorumlardan yola cikarak gittim iyiki gitmisim ise yariyor kk :)

Ben de senin gibi gşttim burdsn yorum bile okuyamadım aradım koruyu 10dk sonra kimin boş randevusu varsa bana verin dedim antalyadan yeni gelmiştim ve etimede gidiyordum orda kötü muamele görünce çok sinirlendim filan yaaa bence korunun bütün doktorları iyi ama burda gğnay hanım hiç konuşulmuyor sanırım o da çok iyi bence kuzenim bi kaç kere gitmişti

ben hic tanımıyorum bayan doktor, bir tek aydan hocayi biliyorum, onada laf soyleyen olamaz ztn :)

aaa çok hoş bi fikir olmuş bence yaza bebişler biraz büyünce yapılabilir unutmayalım bunu

Kızlar hüseyin bey bana vitamin vermedi siz kullanıyomusunuz ben diğer çocuklarımda kullandım ama bunda vermedi anlamadım

Kızlar hüseyin bey bana vitamin vermedi siz kullanıyomusunuz ben diğer çocuklarımda kullandım ama bunda vermedi anlamadım
Bana da Aşkın hoca vermedi bebeğin gelişiminde sıkıntı yok o yüzden yiyeceklerden aldığımız yeterli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…