Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bana da Aşkın hoca vermedi bebeğin gelişiminde sıkıntı yok o yüzden yiyeceklerden aldığımız yeterli diye düşünüyorum.
Peki kaç kilo aldın ben öncekilerde şimdiye kadar iki üç kilo alıyodum bunda henüz almadım maşşallah bana:)) vitamin hapındanmı alıyodum acaba die düşünüyorum

Peki kaç kilo aldın ben öncekilerde şimdiye kadar iki üç kilo alıyodum bunda henüz almadım maşşallah bana:)) vitamin hapındanmı alıyodum acaba die düşünüyorum
Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)

Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)
doktorun tartisi sanki biraz fazlami tartiyor bana mi oyle geliyor?
sonucta ayakkabı flnda oluyor
ben en son gittigimde askin bey diyetisyen oneriyorum demisti ya, sonra bi ugradim agrim var diye yine bakti kiloma lafimi geri aliyorum 9 kg almissin cok normal dedi bende anlamadim bisey

tartılar bencede fazla tartıyıor kış mevsımınde kat kat gıyınıyoruz en az 1 2 kılo düşseler ıyı olacak :))

aynı şeyi bende dıyorum ama düşmüyor hüseyin bey :)neyse yeter ki bebklerimiz sağlıklı olsun

kızlar ben acayip heyecanlıyım bi de eşlerii doğuma almama kararı almışlar çünkü iki gün önce birinin eşi bayılmış falan filan ameliyathanede yalnız kalma fikri hiç hoşuma gitmedi bu araada ben nst ye ücret ödemiyordum ya onu da sordum hüseyin beyin hastalarının hiçbiri nstye ücret ödemiyormuş ama sebebini bilmiyorum
yalnız fena heyecanlıyım durup durupağlıyorum şimdi o da ilk benden çıktığında bedenlerimiz ayrıldığında o ağladığında da ben ağlarım kendimi tutamam ki ya nasıl yürüyor bu sistem hiç bilmiyrum offf heyecanlıyım işte kendimi ifade bile edemiyorum şu anda

sakin ol canım heyecanlanma lütfen elbette aglayacaksin insan sevinctende aglayabiliyor en mutlu zamanlarin bunlar :)
bende bir haftadir esim doguma girsemi girmesemi diyordum iyi oldu bak yasaklandigi istesede giremez :))
simdi tam olarak ne zaman gidiyorsun sen hastaneye yarin mi ? yokmu hic sanci fln ? ay cok heyecanliiiii :))

yok canım yarın sabah 8de yatışım yapılıcak 9 da da sezeryan Allah izin verirse
ulan ben ne kadar duygusalmışım da haberim yokmuş meğer hiçböyle şeyler yaşamamıştım ben anne mi olucamşimdi çok enteresan darısı başnıza kızlar zaman akıpgeçiyor bizim şafak doğan güneş oldu hepinizi çok seviyor ve öpüyorum

canım benim cok dikkat et kendine insallah sorunsuz bir sekilde gecer dogumun oglunda sende cok saglikli olursunuz umarim yarin bende hastanede olucam aksam üzeri , umarim en kisa sürede aramiza donup tecrübelerini paylasirsin kolay gelsin simdiden :))

Aminnn canım benim sağol fırsat bılduğumda hemen girip yazıcam inşallah

Her seyin yolunda gitmesine cok sevindim canim..
kocaman kokla oglusunu bizim icin
canım benim çook sağol oğluşumda sizi çok seviyor teyzeleri
Gözün aydın canım sanada geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalla.. Sezeryanı genelmi oldun epidurelmi merak ettim nasıldı
canım çok teşekkür ederim
spinal oldum canım sezeryanı belden malum bi iğne yapıyorlar o şekilde
caniım evet sezeryan yaptım ben ve yine evet ağrı pompası takıyorlar
20 dakikalık aralıklarla ilaç pompalıyorsun ağrıyı kesiyor
epidural derken belden uyuşma demek istiyorlar canım yani genel anestezi değil
bende spinal oldum zaten belden iğne yapıyorlar canım

esracım şükür iyisiniz , tekrar gözün aydın , bebişi anlatsana biraz naptın ilk görünce ? neler hissettin ? ayy çok güzel hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah , tekrar tebrik ederim ,
canm çok teşekkür ederim sağolasın darısı sizlere
bebişim iyi şükür teyzesi
ilk görünceki his apayrı yaşamak lazım canım
hayırlısıyla sizde doğumlarınızda anlayacaksınız
hüzün sevinç hepsini bi arada yaşadım şimdi doğum resimlerime bakıyorumda hayal gibi geliyor yaşadıklarım
çok güzel bebişli hayat canım şükür
canım 1 hastane çıkışı yetmez bebeğe
3 tane giydi benim yavru kirletiyorlar altını filan
sanada 1 gecelik 1 pijama anca yeter canım tek az olur
değiştirdim en batıyor çünkü
hasta bezini veriyorlar canım bağlıyor hemşireler
sorada ben zaten çamaşırımı giydim pijamada giydim
sezeryandan 1 gün sora yıkandım ben canım meltem hanım öyle dedi yüzüstü ben daha yatamadım canım ya bilemiycem yani.
bebege 5. gün 2. kez topuk kanı alıyorlar
doktor muayene ediyor tartıyor ttüm bedenini bakıyor aslında erkek bebek ya benimki pipisine kadar baktı
sarılık olmuştu oğlum kan testi filan istedi işte
sora tartıyor ölçüyor göbeğine bakıyor
bu kadar canım

ben meltem hanımdan çok memnun kaldım canım çok seviyorum kendisini hatta
hiç bi sorun yaşamadım şu ana kadar kendisyle doğumumda başarılı oldu
hatta dün kontrolümde sarıldık ayrıldık kendisiyle bebeğimi görmek istediğini söyledi
hiç bir ters davranışınıda görmedim ben açıkçası
şu bi gerçekki hep doktorlara suç bulmamak lazım bazı hastalarda çok sinir bozucu olabiliyor

aaa çok hoş bi fikir olmuş bence yaza bebişler biraz büyünce yapılabilir unutmayalım bunu
süperrr fikir bu
tamam yapalım :) olmadı açık hava bir yer buluruz ki birden ağlamaya başlarlarsa en azından ses yayılır :)
bu dahada süper bi fikir

canım sakin olmalısın sakın kasma kendin
çok kısa süren bi operasyon
yalnız kalmıyorsun merak etme başında sana sürekli bilgi veren ve ilgilenen birisi oluyor
çok mutlu olacaksın doğum anında birazda hüzünlü tabi

Evet diyetisyenin tartisina ayakkabisiz çıkıyoruz zaten onda daha az. Sana kızmış mıydı 9 kilo aldın diye? Boşver geri aldiysa lafını işte. :) Normal canım ya demek ki vücudunun almaya ihtiyacı vardı.

Yaa olamaaaz benim eşim girecekti ben kendimi böyle hazırlamistim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…