- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
aynen askın bey oyle yapiyor kemiklerim agriyor dedim onun icin bile günlük sütünü aksamlari ic bi faydasi olmazsa o zaman vitamin hapi düsünürüz dediBana da Aşkın hoca vermedi bebeğin gelişiminde sıkıntı yok o yüzden yiyeceklerden aldığımız yeterli diye düşünüyorum.
Peki kaç kilo aldın ben öncekilerde şimdiye kadar iki üç kilo alıyodum bunda henüz almadım maşşallah bana:)) vitamin hapındanmı alıyodum acaba die düşünüyorumBana da Aşkın hoca vermedi bebeğin gelişiminde sıkıntı yok o yüzden yiyeceklerden aldığımız yeterli diye düşünüyorum.
Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)Peki kaç kilo aldın ben öncekilerde şimdiye kadar iki üç kilo alıyodum bunda henüz almadım maşşallah bana:)) vitamin hapındanmı alıyodum acaba die düşünüyorum
27 hafta boyunca mi alsın 700 gr yaa..Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)
Masallah ozaman darısı bize:)Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)
doktorun tartisi sanki biraz fazlami tartiyor bana mi oyle geliyor?Bugün doktorun tartısında 700 gram almışım o da muhtemelen kahvaltı ve sudur. Doktor güldü :)
soyluyorum her tartiya ciktigimda botlari ve kiyafetleri düşüyoruz dimi diyorum evet diyorlar da hic gormedim düştüklerini :)tartılar bencede fazla tartıyıor kış mevsımınde kat kat gıyınıyoruz en az 1 2 kılo düşseler ıyı olacak :))
sakin ol canım heyecanlanma lütfen elbette aglayacaksin insan sevinctende aglayabiliyor en mutlu zamanlarin bunlar :)kızlar ben acayip heyecanlıyım bi de eşlerii doğuma almama kararı almışlar çünkü iki gün önce birinin eşi bayılmış falan filan ameliyathanede yalnız kalma fikri hiç hoşuma gitmedi bu araada ben nst ye ücret ödemiyordum ya onu da sordum hüseyin beyin hastalarının hiçbiri nstye ücret ödemiyormuş ama sebebini bilmiyorum
yalnız fena heyecanlıyım durup durupağlıyorum şimdi o da ilk benden çıktığında bedenlerimiz ayrıldığında o ağladığında da ben ağlarım kendimi tutamam ki ya nasıl yürüyor bu sistem hiç bilmiyrum offf heyecanlıyım işte kendimi ifade bile edemiyorum şu anda
yok canım yarın sabah 8de yatışım yapılıcak 9 da da sezeryan Allah izin verirsesakin ol canım heyecanlanma lütfen elbette aglayacaksin insan sevinctende aglayabiliyor en mutlu zamanlarin bunlar :)
bende bir haftadir esim doguma girsemi girmesemi diyordum iyi oldu bak yasaklandigi istesede giremez :))
simdi tam olarak ne zaman gidiyorsun sen hastaneyeyarin mi ? yokmu hic sanci fln ? ay cok heyecanliiiii :))
canım benim cok dikkat et kendine insallah sorunsuz bir sekilde gecer dogumun oglunda sende cok saglikli olursunuz umarim yarin bende hastanede olucam aksam üzeri , umarim en kisa sürede aramiza donup tecrübelerini paylasirsin kolay gelsin simdiden :))yok canım yarın sabah 8de yatışım yapılıcak 9 da da sezeryan Allah izin verirse
ulan ben ne kadar duygusalmışım da haberim yokmuş meğer hiçböyle şeyler yaşamamıştım ben anne mi olucamşimdi çok enteresan darısı başnıza kızlar zaman akıpgeçiyor bizim şafak doğan güneş oldu hepinizi çok seviyor ve öpüyorum
Aminnn canım benim sağol fırsat bılduğumda hemen girip yazıcam inşallahcanım benim cok dikkat et kendine insallah sorunsuz bir sekilde gecer dogumun oglunda sende cok saglikli olursunuz umarim yarin bende hastanede olucam aksam üzeri , umarim en kisa sürede aramiza donup tecrübelerini paylasirsin kolay gelsin simdiden :))
canım benim çook sağol oğluşumda sizi çok seviyor teyzeleriHer seyin yolunda gitmesine cok sevindim canim..
kocaman kokla oglusunu bizim icin
canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım sanada geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalla.. Sezeryanı genelmi oldun epidurelmi merak ettim nasıldı
caniım evet sezeryan yaptım ben ve yine evet ağrı pompası takıyorlarcanım sen sezeryan mi yaptin . sezeryan dan sonra agri pompasi takiyorlarmi . epidural derken neyi kasdediyorlar. bende koru hast. düşünüyorum ama agri pompasi yoksa vazgecerim heralde. bu arada bebeğin hayırlı olsun saglikla kucagina al inşallah. anali babalı büyüsün.
canm çok teşekkür ederim sağolasın darısı sizlereesracım şükür iyisiniz , tekrar gözün aydın , bebişi anlatsana biraz naptın ilk görünce ? neler hissettin ? ayy çok güzel hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah , tekrar tebrik ederim ,
çok güzel bebişli hayat canım şükür@esra19 canım nasılsın nasılgidiyor bebişli hayat
benim de cuma günü sezeryanım var hüseyin bey kendin için bir gecelik bebek için de 1 hastane çıkışı koyman yeterli dedi
bunlar gerçekten yetiyor mu ayrıca hasta bezini filan hastane veriyor mu aslında benimçantamhazır ama gereksiz şeyleri çıkarmak istiyorum
bi de sezeryandan sonra ne zaman banyo yapıp ne zaman yüz üstü uyuyabiliyorz bunlar en merak ettiklerim bir de bebeğe 5. gün kontrolünde neler yapıyorlarbi de ameliyat esnasında bebek çıkınca direk sana gösteriyolar mı ayhhhhhhhhhhh kafamda deli sorular umarım vakit bulup cevap verebilirsin :)
Hadi yaa huseyin beyi hic duymamistim. Degerlendireyim. Tesekkur ederim.
çok iyi biri hüseyin bey canım cidden çok makul
ben hastası değilim ama gide gele tanıdım artık
Meltem hanimdan hic beklemezdim. Hakinda iyi seyler duymustum.
süperrr fikir buaaa çok hoş bi fikir olmuş bence yaza bebişler biraz büyünce yapılabilir unutmayalım bunu
bu dahada süper bi fikirtamam yapalım :) olmadı açık hava bir yer buluruz ki birden ağlamaya başlarlarsa en azından ses yayılır :)
kızlar ben acayip heyecanlıyım bi de eşlerii doğuma almama kararı almışlar çünkü iki gün önce birinin eşi bayılmış falan filan ameliyathanede yalnız kalma fikri hiç hoşuma gitmedi bu araada ben nst ye ücret ödemiyordum ya onu da sordum hüseyin beyin hastalarının hiçbiri nstye ücret ödemiyormuş ama sebebini bilmiyorum
yalnız fena heyecanlıyım durup durupağlıyorum şimdi o da ilk benden çıktığında bedenlerimiz ayrıldığında o ağladığında da ben ağlarım kendimi tutamam ki ya nasıl yürüyor bu sistem hiç bilmiyrum offf heyecanlıyım işte kendimi ifade bile edemiyorum şu anda
Canım ben zaten 86 ile kilolu hamile kaldım., almamam lazım.27 hafta boyunca mi alsın 700 gr yaa..
Ben şimdiden 3 kg aldım
Evet diyetisyenin tartisina ayakkabisiz çıkıyoruz zaten onda daha az. Sana kızmış mıydı 9 kilo aldın diye? Boşver geri aldiysa lafını işte. :) Normal canım ya demek ki vücudunun almaya ihtiyacı vardı.doktorun tartisi sanki biraz fazlami tartiyor bana mi oyle geliyor?
sonucta ayakkabı flnda oluyor
ben en son gittigimde askin bey diyetisyen oneriyorum demisti ya, sonra bi ugradim agrim var diye yine bakti kiloma lafimi geri aliyorum 9 kg almissin cok normal dedi bende anlamadim bisey
Yaa olamaaaz benim eşim girecekti ben kendimi böyle hazırlamistim yaakızlar ben acayip heyecanlıyım bi de eşlerii doğuma almama kararı almışlar çünkü iki gün önce birinin eşi bayılmış falan filan ameliyathanede yalnız kalma fikri hiç hoşuma gitmedi bu araada ben nst ye ücret ödemiyordum ya onu da sordum hüseyin beyin hastalarının hiçbiri nstye ücret ödemiyormuş ama sebebini bilmiyorum
ben de öyle hazırlamıştım şimdi boşluğa düştüm resmenYaa olamaaaz benim eşim girecekti ben kendimi böyle hazırlamistim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?