- 26 Ekim 2014
- 85
- 143
- 28
- 35
Canım gözün aydın bişey olmaz korkma allahın izniyle kavuşursun oğluna en kısa zamanda inşallah ben oğlumu tam otuzbeş gün görememiştim sadece camdan bakabiliyodum allaha şükür unutuluyo ogünler allah kimseyi evlatlarından ayırmasın.. Buarada sezeryan demişsin genel mi oldun epidurelmi bide sonda taktıkar mı ben ondan çok korkuyorumBiraz uzun uzun anlattim ama sorunuz olursa oğlum geleaiye kadar evimize cevaplarim sorularinizi esracim da bebeğiyle ilgileniyordur ondan girememiştir. Bebeğinden ayirmasin allahim da gitmesin farketmwz . ben de sagliklica kavusayim inşallah evladima
Tebrik ederim O ocakannesi .Allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğlunu. Inşallah bir an evvel iyileşir de kavuşursun yavruna. Canını hiç sıkma bugün bol bol dua et. Sütünü de sağıyor musun şimdi? Sonra kitle oluşur diyorlar ya ona dikkat et. Bu arada doktorun kimdi? Sezeryanı o gerçekleştirdi dimi?Kizlar esrayi dogurcak diye beklerken ben dogum yaptim.
CANIM ,Biraz uzun uzun anlattim ama sorunuz olursa oğlum geleaiye kadar evimize cevaplarim sorularinizi esracim da bebeğiyle ilgileniyordur ondan girememiştir. Bebeğinden ayirmasin allahim da gitmesin farketmwz . ben de sagliklica kavusayim inşallah evladima
Biraz uzun uzun anlattim ama sorunuz olursa oğlum geleaiye kadar evimize cevaplarim sorularinizi esracim da bebeğiyle ilgileniyordur ondan girememiştir. Bebeğinden ayirmasin allahim da gitmesin farketmwz . ben de sagliklica kavusayim inşallah evladima
canım sen neden sezeryan oluyorsun? doktormu dedi kendi istegin mi ?Kızlar ilk doğumunu sezaryen ile yapan var mı aranızda? Benim ilk doğumum olacak bilgim yok sezaryen hakkında. Fakat bir komşum yazın özel hastanede sezaryen doğum yaptı. Lazerle kesim yapıldı ve estetik dikiş atıldı ufacık bir yer zaten o da izi belli belirsiz dedi. Acaba koruda lazerle mi kesim yapıyorlar?
Kızlar ilk doğumunu sezaryen ile yapan var mı aranızda? Benim ilk doğumum olacak bilgim yok sezaryen hakkında. Fakat bir komşum yazın özel hastanede sezaryen doğum yaptı. Lazerle kesim yapıldı ve estetik dikiş atıldı ufacık bir yer zaten o da izi belli belirsiz dedi. Acaba koruda lazerle mi kesim yapıyorlar?
Yok canım kesin değil ben normal doğum istiyorum her gün böyle dua ediyorum ama bende kan pihtilasmasi var genelde riskli gebeliğe girdiği için sezaryen yapılıyormuş üstelik kilo problemim de var. 36. Haftadan sonra gerek Aşkın beye gerek Aydan Hocaya muayene olup ona göre bir karar vereceğiz.canım sen neden sezeryan oluyorsun? doktormu dedi kendi istegin mi ?
Kızlar ilk doğumunu sezaryen ile yapan var mı aranızda? Benim ilk doğumum olacak bilgim yok sezaryen hakkında. Fakat bir komşum yazın özel hastanede sezaryen doğum yaptı. Lazerle kesim yapıldı ve estetik dikiş atıldı ufacık bir yer zaten o da izi belli belirsiz dedi. Acaba koruda lazerle mi kesim yapıyorlar?
Amin canim insallah çok sağolrapinşallah. post: 38770517 .!.:Canım çok geçmiş olsun biran önce kavuş inşallah oğluna
Esraaamm sen şu an ne heyecanlısındır rabbim hayırlı doğumlar nasip etsşn inşallah canım detayları ben merakla bekliyor olucam 16sı da bizim doğum tarihimiz inşallah.. Tabi oğlum erken gelmezse ben bu aralar çok zorlanıyorum sağdn soka dönemiyorum geceleri sık sık uyanıyorum karnım da bayaa büyüdü zatennnn allah hepimşzi tez zamana kurtarsn inş
Allah Hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Esracım , güzel anne bir haftadır girmiyordum siteye şimdi okudum hemen saate baktım , allahın izniyle çıkmışsındır doğumdan , öyle heycanlandım sevindim gözlerim doldu , inşallah herşey yolundadır , bebeğinde sende iyisindir , dualarımız seninle , darısı tüm hamişlere olsun , isteyen ama olmayan herkese de nasip olsun,
simdiye gelmistir bebis sanirim yeni gordum bende cok mutlu oldum insallah sorun yoktur cok sevindim senin adina hayirli olsun simdiden cok optum sizi :))
Esraaaaaaaa geldi mi geldi mi bebisss. .
Gözün aydın canım. .. güzel haberlerini bekliorus
Esra naptın çok çok merak ettim inş sağlıkla kucağına almışsındır
Esraaaaaaaa unuttun bizi.. nasılsın? bebis nasil?
esradan ir haber vardır diye girdim ama yazmamışben sormuştum salı günü taburcu oldu dediler merak ediyorum nasıldı memnun kaldı mı çünkü beniim de sezeryan olacak
Aynen benimde sezeryan bende bekliyorum yorumlarını esradan
Biraz uzun uzun anlattim ama sorunuz olursa oğlum geleaiye kadar evimize cevaplarim sorularinizi esracim da bebeğiyle ilgileniyordur ondan girememiştir. Bebeğinden ayirmasin allahim da gitmesin farketmwz . ben de sagliklica kavusayim inşallah evladima
Esra nie girmiyo çok merak ediyorum ters giden bişeylermi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?