Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Kizlar esrayi dogurcak diye beklerken ben dogum yaptim. Normal olmadi maalesef suni sanciyla baslattilar dogumumu 9 saat aralimsi ölüm acisi yasadim krize girdim en son acilen sezeryana alindim isteğimle. Bebeğim şuan kuvezde kan koyulugundan. ama iyileşiyor çoksşükür pazartesi taburcu edicwkler inşallah .hastaneden bahsedeyim size ben sezeryandan da hastanede odalardan da ebelerin ilgisinden de memnun kaldim. Ebemizin dikkati sayesinde oğlumun rahatsizligi anlasildi. Çok dikkatliydi sağolsun. Ben aksam 6 ya doğru odama cikarildim sezeryandan gece 4 gibiydi ebemizle hastabakici geldi altima hastabezi bagladilar üstüme güzel pijamalarimi giydirdiler ayağa kaldirip koridorda ebemin kolunda yürüttüler.

Hastanede sadece o gece kaldim ertesi günü aksama doğru taburcu edildim. Odalar filan idare eder daha doğrusu benim odayi filan gözüm çok görmedihem suni sancinin acisindan hem ooglumu daha ben narkozun etkisinden yenice cikmis oğlumu birkwrecik emzirebildikten sonra hemen alip goturmelwrinden dolayi dunyanin en güzel odasi olmuş virane olmuş unrumda olmadi. Bir yatak bir kanepe var TV WC banyo oda içinde. İki dolap var elbiseler icin . bebek beşiği var küçük bisey. Genel olarak bu yani

Buarada canlar ne olur dua edin bize. Allahim hic bir anneyi evladindan ayri koymasin. Dun oğlumu 1 saat emzirwbildim de dünyalarbenim oldu. Allah acilarini ggöstermesin. Yenidoğan bakim unitesi hakkındada bilgi vereyim size. Bence cçok güvenli bir yer. İlk gün çok agladim ama orada bebegime nasil baktiklarini sagligindaki gelişmeyi gozlerimle farkedince orda kalmasinin bakilmasinin mantikli olduğunu düşünüp teselli ettim kendimi. Birsuru hemşire sanirim kizlar var çocuk doktoru var gece gündüz 24 saat takip ediyorlar bebekleri. Çok sayıda kuvez var içerde. Gündessadece 1 saat 14.30 15.30 arazi anneler gidebiliyor oraya hastane önlüğü bone galoşgiyip elleri ddezenfekte edip. Yani bebeklerin enfeksiyonlara karsi korunmasına dikkat ediyorlar. Babalar sadece 1 kere aliniyor hergun değil.

Biraz uzun uzun anlattim ama sorunuz olursa oğlum geleaiye kadar evimize cevaplarim sorularinizi esracim da bebeğiyle ilgileniyordur ondan girememiştir. Bebeğinden ayirmasin allahim da gitmesin farketmwz . ben de sagliklica kavusayim inşallah evladima

ocakannesi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inş darısı bize inş.senin doktorun kimdi?

Canım gözün aydın bişey olmaz korkma allahın izniyle kavuşursun oğluna en kısa zamanda inşallah ben oğlumu tam otuzbeş gün görememiştim sadece camdan bakabiliyodum allaha şükür unutuluyo ogünler allah kimseyi evlatlarından ayırmasın.. Buarada sezeryan demişsin genel mi oldun epidurelmi bide sonda taktıkar mı ben ondan çok korkuyorum

Kizlar esrayi dogurcak diye beklerken ben dogum yaptim.
Tebrik ederim O ocakannesi .Allah analı babalı büyütmek nasip etsin oğlunu. Inşallah bir an evvel iyileşir de kavuşursun yavruna. Canını hiç sıkma bugün bol bol dua et. Sütünü de sağıyor musun şimdi? Sonra kitle oluşur diyorlar ya ona dikkat et. Bu arada doktorun kimdi? Sezeryanı o gerçekleştirdi dimi?

CANIM ,
çok geçmiş olsun , meleğinle en kısa sürede sağlıkla kavuşun inşallah , rabbim tez zamanda şifa versin , herşeyi sorguluyoruz odaydı eşyaydı , dediğin gibi ister altın kaplama olsun ister virane sağlık olmadıktan sonra , çok üzüldüm ama buna da şükür onlar çok kuvvetli annesi hemen iyileşip yapışacak göğsüne bitecek anı olarak kalacak bidaha başka ayrılık vermesin rabbim , kıyamam gelmez şimdi görüş saati, vakit geçmiyordur sana ,

Aslında göremeyince seni aklıma da gelmedi değil valla..
Kendini sıkıntıya sokma sütun de etkilenmesin kuzucun bi an once toparlansin gelsin koynuna. .

Dr un aşkın hocaydi yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Çabuk toparlandin mi Sezeryan sonrası.
sana da çok geçmiş olsun canım

Kızlar ilk doğumunu sezaryen ile yapan var mı aranızda? Benim ilk doğumum olacak bilgim yok sezaryen hakkında. Fakat bir komşum yazın özel hastanede sezaryen doğum yaptı. Lazerle kesim yapıldı ve estetik dikiş atıldı ufacık bir yer zaten o da izi belli belirsiz dedi. Acaba koruda lazerle mi kesim yapıyorlar?

canım sen neden sezeryan oluyorsun? doktormu dedi kendi istegin mi ?

Ben de çok merak ediyorum sezeryan olayını .epidural düşünüyorum ..doğum çok yaklaştı ve normal doğumdan korkuyorum ...her an sezeryana yönelebilirim .bu konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba .

Epidureli bilmiyorum ama ben genel oldum ikisindede ilk ameilyatım kolay geçti sadece bir hafta yan yatamıyosunuz dik yürüyemiyosunuz

canım sen neden sezeryan oluyorsun? doktormu dedi kendi istegin mi ?
Yok canım kesin değil ben normal doğum istiyorum her gün böyle dua ediyorum ama bende kan pihtilasmasi var genelde riskli gebeliğe girdiği için sezaryen yapılıyormuş üstelik kilo problemim de var. 36. Haftadan sonra gerek Aşkın beye gerek Aydan Hocaya muayene olup ona göre bir karar vereceğiz.

Ben 4 sene önce balgat koru da aydan biri ile spinal anestezi ile doğum yaptım.. Güle oynaya girdim Güle oynaya çıktım. Herşey yolundaydı çok şükür.
Genel de ayilirken bütün acıyı hissederek uyaniyomussun duyduğum göre spinal de zaten uyuşukluk oluyorsun odaya çıktığında bir süre uyuşukluk devam edio hafif kendine gelmeye başlamadan ağrı kesici iğne verilio. . Bütün is ilk kalkiş da kalktıktan sonra o nasıl kalkicam korkusu gidince güven geldi bana kalkıp oturmalar bi süre sıkıntı oluo kalktiktan sonra bişey yok bol bol yürümek ilacı..

Sizin endişeniz hadi de ben yaşadım çok şükür olumsuz bişey de yaşamadım ama yine de tedirginim 2. Sezeryan nasıl olur iyileşme süreci nasıldır vs vs beynimi kemirio :)
Allah herkesi sağlıklı sorunsuz ağrısız sancisiz kolay doğumlarla kavuştursun

[QUOTl06, post: 38770506, member: 206910"]Aslında göremeyince seni aklıma da gelmedi değil valla..
Kendini sıkıntıya sokma sütun de etkilenmesin kuzucun bi an once toparlansin gelsin koynuna. .

Dr un aşkın hocaydi yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Çabuk toparlandin mi Sezeryan sonrası.
sana da çok geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Amin canim cok sağol. Askin hoca doktorun.sezeryanim iyi oldu çoksşükür hastanede kendim gezinmeye basladim. Sadece yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum biraz.

Allah Hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

simdiye gelmistir bebis sanirim yeni gordum bende cok mutlu oldum insallah sorun yoktur cok sevindim senin adina hayirli olsun simdiden cok optum sizi :))

Esraaaaaaaa geldi mi geldi mi bebisss. .
Gözün aydın canım. .. güzel haberlerini bekliorus

Esra naptın çok çok merak ettim inş sağlıkla kucağına almışsındır

Esraaaaaaaa unuttun bizi.. nasılsın? bebis nasil?

esradan ir haber vardır diye girdim ama yazmamış ben sormuştum salı günü taburcu oldu dediler merak ediyorum nasıldı memnun kaldı mı çünkü beniim de sezeryan olacak

Aynen benimde sezeryan bende bekliyorum yorumlarını esradan

Esra nie girmiyo çok merak ediyorum ters giden bişeylermi oldu acaba

canlarımmm
hepiniz merak etmişsiniz çok teşekkür ederim ve giremediğim için kusura bakmayın lütfen
hepinize ayrı ayrı cevap vericem elbette ama simdilik genel yazmak istedim
çok şükür pazartesi günü sabah saat 11.13 te bebeğim dünyaya geldi kızlar
Allaha şükür bi sağlık sorunu yaşamadık
sadece bendeki şekerden dolayı bebeğim karnımda biraz zayıflamış
ameliyathanede biraz üşüdüğü için gaz sancıları çok fazla oldu bende biraz rahatsız olduğumdan gece gündüz oğlumun başında oturdum çok ağladı gecelerce halada devam ediyor sıkıntısı o yüzden sizlere yazamadım
zamanla tüm sorularınızı yanıtlamak isterim
ama genel olarak ben doğumuman çok memnun kaldım kızlar
zaten 1 gece kaldım çıktım
meltem hanım zaten çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım
ebeler deseniz öyle güzel ilgileniyorlarki hiç sıkıntıya girmiyrsun
hemşirelerde aynı şekilde
ekstra bi masraf filan çıkmadı kızlar 1750 ödedi eşim
salı günüde kontrol muayenesine gideceğim
bugünde bebeğim için doktora gittik zaten doğum paketi bebeğin 5. gün muayenelerinide kapsıyormuş
ücret vermedik
kızlar şimdi bebeğim ağlıyor onunla ilgilenmeliyim
hepinizi seviyorum inşallah sizlerde hayırla doğum yaparsınız
sormak istediklerinizi yanıtlamaya çalışcam sorusu olan arkadaşlara duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…