• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

insallah canım bisey olmamistir merak etme. haftaya hangi gun? ben cuma günü gidicem haftaya belki denk geliriz daha randevumu almadim gerci, hareketlenmesi keyifli ama esimde parmagiyla dokunuyor bekliyor bebek vuruyor sonra o vuruyor oyle oynuyolar baba kız :)
Çarşamba boş günümüz canım bizim çarşamba. Aynı aynı babalarını oynatiyorlar şimdiden miniklerimiz :)

Ya bide hastane çok küçük geldi bana gerçi doktorları iyi ama odalar çokmu küçük yeni doğan ünit kapsamlımı bilmiyorum aklım karışık bayağ:(

Ya bide hastane çok küçük geldi bana gerçi doktorları iyi ama odalar çokmu küçük yeni doğan ünit kapsamlımı bilmiyorum aklım karışık bayağ:KK43:
odalar baya kucuk ama bir gece kalicaz diye cekilir sanirim :(
tabi gelen giden cok olursa patlayabiliriz sıkıntıdan

esradan ir haber vardır diye girdim ama yazmamış :( ben sormuştum salı günü taburcu oldu dediler merak ediyorum nasıldı memnun kaldı mı çünkü beniim de sezeryan olacak

Niye 2 gece gamze??

Bu arada aşkın bey beni 16. Hafta da 4 lu tarama için çağırdı.. kızım da sadece ikili test yaptırmıştım bide ayrıntılı bu yeni mi çıktı nasıl oluo neye bakılıo kızlar?
Fiyat konusunda Bilgini var mı?

Niye 2 gece gamze??

Bu arada aşkın bey beni 16. Hafta da 4 lu tarama için çağırdı.. kızım da sadece ikili test yaptırmıştım bide ayrıntılı bu yeni mi çıktı nasıl oluo neye bakılıo kızlar?
Fiyat konusunda Bilgini var mı?
Sezeryanlılar genelde iki gece kalıyolar ben iki çocuğumdada iki gece kaldım. Buarada dörtlü geçen hafta bana da yapıldı aynı ikili tarama testi gibi kan alındı fiyat 190 çok fazla bence

Sezeryanlılar genelde iki gece kalıyolar ben iki çocuğumdada iki gece kaldım. Buarada dörtlü geçen hafta bana da yapıldı aynı ikili tarama testi gibi kan alındı fiyat 190 çok fazla bence

bende kızım da Balgat koru da yaptığım da 1 gece kaldım arti myom ameliyatı da olmuştum..
190 çokmus hakkaten yaa
neyse 16. Hafta da aydan hocaya gidecem zaten ona gidince gerek kalmaz heral

bende kızım da Balgat koru da yaptığım da 1 gece kaldım arti myom ameliyatı da olmuştum..
190 çokmus hakkaten yaa
neyse 16. Hafta da aydan hocaya gidecem zaten ona gidince gerek kalmaz heral
AydanhocA dan benimde randevum var yirmi şubatta balgat koru nasıl nie sincanda yapıyosun doğumunu

AydanhocA dan benimde randevum var yirmi şubatta balgat koru nasıl nie sincanda yapıyosun doğumunu
Ben Balgat koru dan çok memnun kaldım takibim de doğumun da Aydan hoca ile oldu.. ilk hamileligimi öğrenince eve yakın die sincan koru ya gittim takıldım kaldım aydan hocayla bi görüşeyim duruma göre devam edicem.

Back