Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hımm iyiymiş canım bizede muhasebeyle konuş demişlerdi
konuştum ben zaten
esracımmm 27 gün diyoooo çok heyecanlı geri sayım başlamış , sağlıklı sıhhatli kolay doğumların olsun inşallah ,

sağol canım az kaldı kısmetse geri sayım başladı dediğin gibi

Ay canım ya ben de heyecanlandım bak hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Allah.

sağol canım benim Allahın izniyle az kaldı
darısı başınıza

canım muhasebeyle ne konuştun indirim filan yapıolar mı eşim illapazarlık yapacak çok pahalı filan diyip duruyor

canım indirim işini ben duymadım yalan olmasın
ben sadece zamdan etkilenmek istemedğimi konuştum onlarda kabul etti
indirim yapıyorlarmı onu bilemem ama biyerde okumuştum pazarlık edildiğini
eşin yapsın bence canım becerebiliyorsa
benim eşim indirim olmaz hastanede diye yapmıyor

esra eğer senin bebiş 15ini beklerse belki aynı gün doğururuz benimki hala ters ve eğer dönmezse sezeryan yapıcak ayın 15inde

ne igrenc o sekerli suyun kokusu veee askin bey diyetisyen dedi of 10 kilo almism alti üstü :-(
bende diyetisyene yönlendirildim meltem hanım benim doktorum da çok kilodan değilde 7 kilo aldım şimdiye kadar 50 gr yüklemem fazla çıktı diye ben diyetisyenin verdiği diyeti mantıklı bulmadım tanıdık endokrinoloji doktoruna gittim diyetisyen baklagil ve bulguru da yasaklamıştı çünkü, kişiye göre diyet olayı diye bir şeyde görmedim açıkcası kiloya baktı sadece nettede aynı diyetler vardı ben boşuna gittim diye düşünüyorum

benim seker yüklemem normal cikti da hamilelik basindan beri 10 kilo aldigim için kizdi daha 3 ay var cok kilo alcaksin insanlar 10 kg fazlayla dogum yapıyo dedi isin tuhafi cok iştahsızim ve normalde yediğimin yarisini bile yemiyorum dikkatli beslenmiyorum ondan sanirim bende gitmeyi düşünmüyorum ztn :)

ne igrenc o sekerli suyun kokusu veee askin bey diyetisyen dedi of 10 kilo almism alti üstü :-(
ooo maşallah canım 10 kilo ve 25. haftadasın
ben 37. haftamdayım ve şu ana kadar 8,5 kilo aldım
diyetteyim zaten
son aylar dha çok alınıyor canım dikkat etmessen toplamda 20 kilo filan alırısın sen
bence git diyete bu bebek içinde çok sağlıksız

esra eğer senin bebiş 15ini beklerse belki aynı gün doğururuz benimki hala ters ve eğer dönmezse sezeryan yapıcak ayın 15inde
aa canım benimde tahmini doğum zamanım o zman ama ne zaman gelir bilemem
şimdilik benim normal doğum gibi
yalnız benimde suyum azmış
çoğalmassa belki sezeryana alırım dedi

hangi diyetisyene gittin canım
ildeniz hanım bana kişiye özel hazırladı listemi
benmde şeker yüklemem fazla çıktı diye yollamıştı diyetisyene
ben yapptım diyet
bugünde dedi diyet yaptığın halde şeker biraz yüksek olduğu için plesenta biraz kalitesiz ve bebeğin suyu az gibi
iyiiki diyet yapmışsın yoksa daha da riske girerdi dedi
ben diyeti tavsiye ediyorum çok sağlıklı besleniyor bebek

canım az yemek ddeğilki zaten mevzu
önemli olan bebeğe sağlıklı yiyecekleri uygun zamnda yemek

suyun neden azmış ki benim de azdı bi arasyum sonra her gün bi tane armut yedim düzeldi çok şükür benim 25 tahmini ama bebek dönmedi dönecee de benzemiyor 15 i olur diye düşünüyorumben ayyy aynı gün yapsak ne güzel olur

Canim benim yükleme yapip yapılmayacagina kan testinden sonra karar vereceğim dedi ama ben diyetistene başında da gitmiştim hamileliğimin, Çarşamba günü de gittim ildeniz hanima hatta orada bulantilardan önce tartildigimda en son 87.3 cikmisim 22 hafta sonunda gittim 87.1 ile harika dedi. Ama boşu boşuna şeker yüklemesi yapılmasın tahlillerden önce meyve porsiyonunu aşma, tatlıyı çok kaçırma dedi nefsini koreltecek kadar tatli ye dedi. 92'yi geçer miyim doğuma kadar dedim yok geçmezsin bol bol su iç dedi. Ben onu çok yapamıyorum işte.
Ildeniz hanıma git bence çok tatlı bir bayan. Ben gebelik öncesi 99 kiloyla başladım Mayıs ayı sonunda ona gitmeye. 86'ya kadar düşürdü sağolsun. Benim derdim fazla kilo değil gerçi kilolu bir bayanım zaten hep. Tek derdim sağlıklı doğum yapmak. Allah yardımcımız olsun.

kızlar bi arkadaş sormuştu oda süsleniyormu filan diye sadece kapı süsü takılıyormuş siz kendiniz süsleyebilirsiniz dedi muhasebedeki baayan arkadaş benim merak ettiğim ve her gittiğimdede sormayı unuttuğum bir konu var doğuma eşiminde girmesini istiyorum .. doğum yapan arkadaşlar bu mümkünmüdür? birde çok doğum yapan yok gbi geldi varsa nerede onlar az biraz bilgi verin nasıl oluyor hastane olaya nasıl yaklaşıyor nasıl tecrübe edindiniz ??

belki yaparız belli olmaz canım ya
yaparsak tanışırız hem
benimki çoktan döndü canım 2 aydır bu pozsyonda ama son anda dönenlerde var
canım plesenta kalitesiz olabilir şekerden dolayı dedi o yüzden suyum az olabilirmiş
çok su içi dedi bakalım ama haftaya gidcem yine hem çatı muayenemde var bakıcaz artık durumlara
senin bebeğinde erkekti sanırım hem oğluşuma ilk arkadaş gelmiş olur
birbirimizi ziarette ederiz
senin doktorun kimdi hep unutuyorum canım

canım doktorun izin verirse girebiliyor doğuma diye biliyorum ben
ama ben istemediğim için çok araştırmadım açıkcası

hüseyin bey canım benim doktorum evet erkek

bu arada biri sormuş doğuma eşim girebilir mi merak ediyorum diye doktorun uygun görürse girebilir benim doktorum girmesine izin verdi eşine bakıyor bu adam kaldırabilir mi yoksa kaldıramaz mı yan odaya da eşini alıcaksam izin vermem demişti bana ama bnm eşim ısrarlı o yüzden izin verdi

Kızlar doğumdan sonra bebeğe yapılan testler doğum ücretine dahil mi? bu konuda bilgisi olan var m?

tmm o zman sıkıntı yok çünkü benim doktorumda hüseyin bey 2 ocakta ayrıntılı usg var gitmişken sorim nabzını ölçüyüm yinede eşlerde doğuma girmeli bence çünki o büyü tek taraflı yaşanmamalı.. bence eşlerde birşeyler hissetmeli .. bakalım bizimki ne hissedecek .. birde bakıyorum bizim Türkler kesinlikle karşı ayıp , tiksinir bilmem ne diye .. birsürü video izledim yapancılar karılarını öperek doğurtuyor .. aa ama ayıpp çocuğu sanki başkası yapıyor :) .... biz hala neden geriyiz bilemiyorum .. deneyip görces artık

bu sitede gebelikte kilo alımı diye bi yazi var 24.hafta 7-10 kg normal deniyor :) "
ooo maşallah canım 10 kilo ve 25. haftadasın
ben 37. haftamdayım ve şu ana kadar 8,5 kilo aldım" boyle dedin Üzdün simdi beni =( saka bi yanada zaten 60 kilo baslamistim hamilelige ilk 3 ay aldim kilo son 3 ay almadim yani bu randevuma kadar hep aferin kilo konusunda istikrarlisin derdi simdi endiselendi sanirim :)

evet canım hüseyin bey bu konularda anlayışlı biraz daha
meltem hanım eşler baygınlık filan geçiriyorlar demişti bana
hatta bikaç kez olmuş böyle bişeyler
şahsen benim eşim gelmez gelmesinide isteme benden önce oracığa bayılıverir zaten

Kızlar doğumdan sonra bebeğe yapılan testler doğum ücretine dahil mi? bu konuda bilgisi olan var m?

hiç aklıma gelmedi sormak canım
mesela neyi kastediyorsun
topık kanı filan ücretsiz

valla o gerilerden biride sanırım ben oluyorum benim eşim gelmez gelemez hatta bende istemem
adam benden önce doğurur oraya
millet beni bırakıp ona bakar

canım onu seni eleştirmek için söylmedim yanlış anlaşıldı sanırım
benimki iyimi sanki
diyettyim açlıktan ölüyorum resmen
demek istediğim yavaş gitki diyete filan sokasınlar
ben 5. ayda 3 kilo birden aldım hemde 20 günde sora şekerim fırladı diyete soktular
yoksa çok aşırı almamışsın
tabi bu yaş ve kiloylada alakalı
ben 69 lahamile kaldım tedaviler süresince çok kilo aldım malum hep hormon veriyorlar
birde zaten 32 yaşımdayım
eğer bu hızla gidersen 20 kilo alırsın demek istedimki ozamanda doğumun filan zor olur
neyse benden başka yorum yok artık

saka yapiyorum canim dogru soyluyosun ben çok fast food yemekten hem sağlıkli beslenmiyorum hemde cok dengesiz besleniyorum 25 bile olabilirim ise gidince ztn yemek alternatifi olmuyor her sabah pohaca acma yiyorum ben almiyimde kim alsin kilo :)

Kızlar diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz? Ana ara öğünler ve saatlerini merak ediyorum..

Ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım aydan biri hiç takilmadi kiloya ama sonrası benden acı çıktı vermesi zor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum..
11+1 deyiz 1.3 kg felan aldım nasıl sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…