• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hiç aklıma gelmedi sormak canım
mesela neyi kastediyorsun
topık kanı filan ücretsiz

Bilmiyorum ki cnm ne testleri yapılıyor? İlk doğumum olcak. Neler yapılıyor doğumdan sonra bebeğe, hani görmesi duyması bacakları elleri,kalça çıkıklığı var mı yokmu kan alıp herhangi bir rahatsızlığı varmı yokmu herşeyine bakıyolardır herhalde.

tmm o zman sıkıntı yok çünkü benim doktorumda hüseyin bey 2 ocakta ayrıntılı usg var gitmişken sorim nabzını ölçüyüm yinede :D eşlerde doğuma girmeli bence çünki o büyü tek taraflı yaşanmamalı.. bence eşlerde birşeyler hissetmeli .. bakalım bizimki ne hissedecek .. birde bakıyorum bizim Türkler kesinlikle karşı ayıp , tiksinir bilmem ne diye .. birsürü video izledim yapancılar karılarını öperek doğurtuyor .. aa ama ayıpp çocuğu sanki başkası yapıyor :) .... biz hala neden geriyiz bilemiyorum .. deneyip görces artık
yookkkk yavvvvv ayıbı mı kalmış o bebeği yaparken de ayıp o zaman :D valla hüseyin bey önce bi eşine bakıyor işte ona görekarar veriyor

saka yapiyorum canim dogru soyluyosun ben çok fast food yemekten hem sağlıkli beslenmiyorum hemde cok dengesiz besleniyorum :KK43: 25 bile olabilirim :KK43: ise gidince ztn yemek alternatifi olmuyor her sabah pohaca acma yiyorum ben almiyimde kim alsin kilo :)
bende hazır yiyeceklere bayılırım aslında ama işte onlar sade kilo yapıyor bebeği beslemiyorki
iki 3 gündür bende saldım diyeti ama ne yesem dokunuyor şimdide ya sorma

Kızlar diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz? Ana ara öğünler ve saatlerini merak ediyorum..

Ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım aydan biri hiç takilmadi kiloya ama sonrası benden acı çıktı vermesi zor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum..
11+1 deyiz 1.3 kg felan aldım nasıl sizce??

canım 7 öğün var bende yazsam çok sürer yani
kişiye özel hazırlandı benim
sen almamışsınki kilo canım ya şu ana kdar

Bilmiyorum ki cnm ne testleri yapılıyor? İlk doğumum olcak. Neler yapılıyor doğumdan sonra bebeğe, hani görmesi duyması bacakları elleri,kalça çıkıklığı var mı yokmu kan alıp herhangi bir rahatsızlığı varmı yokmu herşeyine bakıyolardır herhalde.

ha anladım canım benim bildiğim topuk kanı alınıyor
ebek doktoru gelip gerekli muayeneyi yapıyor
kan vs alıyorlar
bunları aşılama olduğum zaman hemşire yanımda bebek bakımı yapmıştı ordan biliyorum
yalnız işitme testinin o hastanede yapılmadığınıda biliyorum
onun için başka yere gidiyorsun

İsitme testini hangi hastanede yaptirabiliriz arkadaslar ya ben ankaraya yeni tasindim bilmiyorum hic nerde hangi hastane var. Yardim edebilirmisiniz ?

Balgat koru da işitme testi var ben 4 sene önce orda doğum yaptım orda yaptırmıştım.. Sincan da yokmuymus

[QUOdiyorlar amel06, post: 38440933, member: 206910"]Balgat koru da işitme testi var ben 4 sene önce orda doğum yaptım orda yaptırmıştım.. Sincan da yokmuymus[/QUOTE]
Yok diyolar canim . ben yarin kontrole gidixektim unutmazsam sorarim doktoruna.

Merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. Doğum epey yaklaştı. koru da normal doğum yapan var mı tecrübelerimizi paylaşabilir miyiz. doktorunuzun ebelerin yaklaşımı nasıl? Hayatımızın en özel ve en güzel anlarını huzur içinde yaşamak dileğiyle...

İsitme testini hangi hastanede yaptirabiliriz arkadaslar ya ben ankaraya yeni tasindim bilmiyorum hic nerde hangi hastane var. Yardim edebilirmisiniz ?
canım diğer özel hastanelerde varmı bilmiyorum
ama doğum hastanelerinde var olaarak biliyorum

Balgat koru da işitme testi var ben 4 sene önce orda doğum yaptım orda yaptırmıştım.. Sincan da yokmuymus
yokmuş canım ya bence olması lazım ama nedense yokmuş
balgatta varsa artık oraya gidcez uzak biraz ama
Esra 7 öğün de çokmuş ya ben 2 öğün anca besleniorum

canım 2 öğün olurmu hiç
ben az ama sık yiyorum işte meyvalar filan gramla
örn bir öğünde 7 tane üzüm ve 100 gr yoğurt yiyorum
bir seferde bir muzun çeyeğini yada yarım mandalina yiyorum
bu şekilde yani öğün çok ama yediklerim az
tatlı hamur patates mısır havuç vs yasak

Yok diyolar canim . ben yarin kontrole gidixektim unutmazsam sorarim doktoruna.

sorda bizede yaz bari canım bende merak ettim

Günaydın kızlar bugün randevumuz var çok heycanlıyım inş cinsiyetinide gösterir:))
canım 12. haftada öğrendim ben cinsiyeti
sende bugün öğrenirsin bence
kimdi doktorun canım kaçta randevun
Merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. Doğum epey yaklaştı. koru da normal doğum yapan var mı tecrübelerimizi paylaşabilir miyiz. doktorunuzun ebelerin yaklaşımı nasıl? Hayatımızın en özel ve en güzel anlarını huzur içinde yaşamak dileğiyle...

canım ben sizden önceyim nasipse doğum yapınca paylaşırım tecrübelerimi
ama şimdilik bi bilgim yok

canım diğer özel hastanelerde varmı bilmiyorum
ama doğum hastanelerinde var olaarak biliyorum

merhaba Esracım ,

bebeğe hangi test ne zaman yapılacak bilmiyorum , işitme testi ne zaman nerden bakabilirim bu sağlıklı bilgilere , birde çocuk dr u bulacağız demi bunlar için , artık kendi dr umuzla ilişiğimiz kesilecek doğumdan sonra ?

artemisstar
canım inan bende tam bilemiyorum
hastaneden o konularda yardımcı oluyorlarmış sanırım doğumdan sora

canım 12. haftada öğrendim ben cinsiyeti
sende bugün öğrenirsin bence
kimdi doktorun canım kaçta randevun. Randevum ikideydi canım kız gibi dedi haftaya çatşamba tekrar çağırdı dörtlü tarama testi için rahimde kasılmalar varmış bebek iyiymiş ama su fazla içmediğim için yeri dardı:(

Kızlar ben hüseyin beye gidiyorum hala vitamine başkamadık normalmi sizce ve hiç kilo almadım

gamze canım o suyu çoğalttığın zaman düzelecek bişey endşelenme
en az 2.2,5 litre su iç
benimde doğuma az kaldı ama bebeğin suyu azalmış
belkide sezeryan olcam
içiyorum ben ama oluyor
senin hamileliğin daha yeni çok sıvı al

Canım kıza benziyo dedi haftaya tekrar çağırdı ozaman kesin bişey söylerim dedi bi kızım bi oğlum var bu üçüncü farketmiyo sağlıkla gelsin inşallah
oo maşallah canım sen tecrübelitmişsin bende ilk bebeğin sandım
Allah bağışlasın hepsini

Kızlar ben hüseyin beye gidiyorum hala vitamine başkamadık normalmi sizce ve hiç kilo almadım

canım ben daha hiç vitamin içmedim desem inanmasssın
3 haftaya doğurcam ama hiç vitamin içmedim bende meltem hanıma gidiyorum
gerek olmadıkça çok vermiyorlar artık canım vitamin
sadece folik asit içtim 3 ay sorada sadece kan hapı

gamze canım
o suyu çoğalttığın zaman düzelecek bişey endşelenme
en az 2.2,5 litre su iç
benimde doğuma az kaldı ama bebeğin suyu azalmış
belkide sezeryan olcam
içiyorum ben ama oluyor
senin hamileliğin daha yeni çok sıvı al
esracım günaydın ,
havuç suyu denedin mi ? suyu azalan gebelere şiddetle tavsiye ediyorlar , suyunu artıyormuş , gayet sağlıklı denemeye değer bence , bir kaç gün içip sonucuna bak istersen ,

Back