• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Benim en son 17.40 olmuştu son randevu saati o diye biliyordum ben ilk defa duydum canım demek ki süreleri uzatmışlar.
yok canım aydan hocanın saati bu 18:30, askın beyde bazi haftalar gec saate kaliyor 18:40a kadar, ben aldim randevu o saatlere de, ayrintilima girebilecekmi acaba diye merak ettim

yok canım aydan hocanın saati bu 18:30, askın beyde bazi haftalar gec saate kaliyor 18:40a kadar, ben aldim randevu o saatlere de, ayrintilima girebilecekmi acaba diye merak ettim
canım aşkın hoca her ayrıntılıya girmiyor
benim doktorum değil aşkın bey ama benimkine aydan hocanın yanında gelmişti canım
saat 6 ile 7 arası idi işte
ama hastası olunca filan ayrıntılıya girmiyorlar zaten

canım aşkın hoca her ayrıntılıya girmiyor
benim doktorum değil aşkın bey ama benimkine aydan hocanın yanında gelmişti canım
saat 6 ile 7 arası idi işte
ama hastası olunca filan ayrıntılıya girmiyorlar zaten
ınsallah benimkinede girer gerci c.teside onunla randevum var ama seker icin bakalim :)

Hımm ben akşam 9'da girdim ayrıntılıya sağolsunlar, sadece Aşkın hocanın hemşiresi vardı Aydan hocanın yanında. :)

ınsallah benimkinede girer gerci c.teside onunla randevum var ama seker icin bakalim :)
canım aydan hoca kendi başına gelsede ne olcak ben meltem hanımın girmesini beklemedim
zaten meltem hanımın odasında bakıyor aydan hoca
kadın kendi başına kitap gibi maşallah zaten

canım aydan hoca kendi başına gelsede ne olcak ben meltem hanımın girmesini beklemedim
zaten meltem hanımın odasında bakıyor aydan hoca
kadın kendi başına kitap gibi maşallah zaten
yok orasi oylede gittim ztn daha once aydan hanıma ben sadece kendi doktorumda gelse güzel olurdu :)

insan tabi ister canım her durumunu kendi doktoru bilsin haklısın
bu arada doğum ücretini filan hastaneyle konuştunmu canım sen

canım indirimi ben duymadım ama sabitleme var
yani şimdi yılbaşı geldi ya zam gelir doğuma
sen gittiğin zaman şu fiyattan doğum yaparım diye alt kattaki muhasebeyle anlaş
yoksa zamdan etkilenirsin
onuda sey dediler ilk geldigimiz tarihte dogum ücreti neyse o olurmus, sen yaptinmi canim muhasabeciden islem?

onuda sey dediler ilk geldigimiz tarihte dogum ücreti neyse o olurmus, sen yaptinmi canim muhasabeciden islem?
canım bi işlem yapmıyorsun zaten
sadece gidip konuşuyorsun
diyorsun ben zamdan etkilenmem diye ki daha sora anlaşmıştım diyebilesin

kızlar güncel liste ve aldıklarimin fiyatlarini doguma hazırlık sayfasinda paylastim ihtiyaciniz varsa bakabilirsiniz

link versene cnım nerde o sayfa

selam arkadaşlar ,
ben koru ile fiyat mevzunu görüştüm , muhasebeye gitmenize yada bir işlem yaptırmanıza gerek yok , sizin sistemde muayene başlangıç tarihiniz gözüküyormuş , o sebeple zam gelse bile ki 2015 de zam bekliyorlarmış eski girişliler bundan etkilenmiyormuş , siz sadece eşlerinize ödeme yaparken bunu belirtmesini isteyin yeterli ,

esracımmm 27 gün diyoooo :KK9: çok heyecanlı geri sayım başlamış , sağlıklı sıhhatli kolay doğumların olsun inşallah ,

Back