- 15 Ağustos 2014
- 66
- 28
- 288
evet canım haklısın bencede ama uygulama o şekilde bence nst ücretsiz olmalı
Merhaba canım ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuç tokluk kan şekerim 162 çıktı meltem hanımı aradım ama ulaşamadım sonraki süreç nasıl işliyor acaba seninki kaç çıkmıştı birde moralim çok bozuldu
Tahlil mi kaldi canim ya biz zaten hep cepten verdik riskli diye de zırt pırt 15 günde bir gittik doktora ayrıntılı da olduk. Geriye şurada 3 buçuk ay kaldı değmez pakete ama ben sadece doğum fiyatını merak ediyorum. :)doktoruna gore degisiyormus paketler yüksek ihtimal cok fazladir aydan hoca, birde cok kalabalik olabilir onun sirasi o yuzden riske gerek yok bence, 3000 4000 civari bütün tahliller fln hersey dahil dogum dahil ücreti daha once bu sayfaya yazmistim arayip konusmsutum ama simdi hatirlamiyorum
canım benim nasipse 1 ay kaldı o zamn inşallah güzell haberler veririm sizehadi kızlar artik dogum yapinda hastane hakkinda yorumlarınızı alalim :)
inş saglıkla doğum yaparız hepimiz gecen hafta arkadsım dogum yaptı çok memnun kalmış inş bizde oyle oluruz
Merhaba esra benimde gebelik tokluk şekeri 162 çıktı diyetisyene salı gideceğim diyet uygulamamam lazimmis sana nasıl bir diyet vermişti doktor sonrasında tekrar yükleme yapılacak senin normale döndü mu peki diyetten sonra
Arkadaslar merhaba. Benim doktorum da askin bey. 35+4 teyiz sona yaklasiyoruz hayirlisiyla. Benim 37.haftada nst var.Nst ucretliymis sanirim muayene ucretine dahil degilmis diye duydum. Ama doguma yakin surekli bagliyolarmis nst ye herseferinde ayri ucretmi oducez biz.dogum parasina dahil olmayacakmi bu ek seyler.buarada nst ucreti nekadar bilgisi olan var mi arkadaslar. Allah hepimizi saglikli sihhatli kurtarsin ins.
Hadi ya Aydan hoca ne kadar alıyor acaba Balgat Korudaki doğumdan?
Ben bir kaç yerde okumuştum Aşkın Beyle doğum yapan birilerinin yorumunu, çok memnunlardı çok kibar anlayışlı olduğunu söylüyorlardı hatırladığım kadarıyla. Senin kaçıncı haftan canım, benim son 4 haftam kaldı ben senden önce doğurursam deneyimimi paylaşırım.Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin.Allah sağlıcakla çok kolay bi doğumla yavrunuzu kucağına almayi nasip etsin inşallah
- Doğumdan sonra doğum hikayenizi paylaşırsiniz değil mi? Sanirim sayfa da Aşkın beyle doğum yapmış henüz kimse yok.. benim doktorum da Aşkın bey merak ediyorum
Benim daha çok tatlım ya.. 10. Haftadayim.. nerde okudun bende bakabilir miyim?Ben bir kaç yerde okumuştum Aşkın Beyle doğum yapan birilerinin yorumunu, çok memnunlardı çok kibar anlayışlı olduğunu söylüyorlardı hatırladığım kadarıyla. Senin kaçıncı haftan canım, benim son 4 haftam kaldı ben senden önce doğurursam deneyimimi paylaşırım.Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin.
Elvankentte oturuyorum cnm. Google'a Dr askin güler yazmistim yine kadınlar klubunde vardi yorumlar ordam okumuştum. Senin daha cok varmis gerçekten. İnşallah saglikli kolay bir hamilelik gecirirsin.
Topcu mahallesindeyim canim ben :)
çok sağol canım cevap için benimde meltem hanım doktorum dikkat edecez artık inşallah benimkine de gerek kalmaz ikinci yüklemeye normal doğum istiyorum bide bebişte çok tombiş olmasın hem :))
Benim en son 17.40 olmuştu son randevu saati o diye biliyordum ben ilk defa duydum canım demek ki süreleri uzatmışlar.kızlarrr askin hocanın hastaları ayrıntılı randevunuz aksam 18:30 oldumu hic ve askin beyde geldimi muayeneye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?