Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Tahlil mi kaldi canim ya biz zaten hep cepten verdik riskli diye de zırt pırt 15 günde bir gittik doktora ayrıntılı da olduk. Geriye şurada 3 buçuk ay kaldı değmez pakete ama ben sadece doğum fiyatını merak ediyorum. :)

hadi kızlar artik dogum yapinda hastane hakkinda yorumlarınızı alalim :)
canım benim nasipse 1 ay kaldı o zamn inşallah güzell haberler veririm size
inş saglıkla doğum yaparız hepimiz gecen hafta arkadsım dogum yaptı çok memnun kalmış inş bizde oyle oluruz

genelde herkes memnun benim arkadaşımda yaptı canım çok iyi güzel dedi memnundu

Merhaba esra benimde gebelik tokluk şekeri 162 çıktı diyetisyene salı gideceğim diyet uygulamamam lazimmis sana nasıl bir diyet vermişti doktor sonrasında tekrar yükleme yapılacak senin normale döndü mu peki diyetten sonra

senin doktorun kimdi hatırlayamadım canım
benim 145 çıkmıştı şeker ama yinede diyet verdiler
bebek için sıkıntılı şeker canım mutlaka uygula
koruda ki diyet uzmanı ildeniz hanım kişiye özel yapıyor diyet listesini sevip sevmediğin yiyecekleri dikkate alıyor
ilk başta zorlasada sora alışıyorsun canım ben devam ediyorum ama ilk başta daha sıkı yapıyordum
şimdi hem zamanım azaldı hemde kilo almadım fazla
şeker yüksek olunca çok kilo alıyor insan
benim kilo arışımda sıkıntı olmadığı ve bebeğin gelişimi sıkıntısız olduğu için tekrar yükleme yapmadı meltem hanım
ama kilo alsam yapacaktı
günde 7 öğün yiyordum ilk başta ama önemli olan zamanı ve ne yediğin
onları sana yazıyor zaten
ben hiç balık yemem mesela buna alternatif olan bi yiyecek veriyor
anlatabildimmi bilmiyorum ama kafana takılan bişey olursa yaz canım

çok sağol canım cevap için benimde meltem hanım doktorum dikkat edecez artık inşallah benimkine de gerek kalmaz ikinci yüklemeye normal doğum istiyorum bide bebişte çok tombiş olmasın hem :))

• Doğumdan sonra doğum hikayenizi paylaşırsiniz değil mi? Sanirim sayfa da Aşkın beyle doğum yapmış henüz kimse yok.. benim doktorum da Aşkın bey merak ediyorum
Allah sağlıcakla çok kolay bi doğumla yavrunuzu kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben bir kaç yerde okumuştum Aşkın Beyle doğum yapan birilerinin yorumunu, çok memnunlardı çok kibar anlayışlı olduğunu söylüyorlardı hatırladığım kadarıyla. Senin kaçıncı haftan canım, benim son 4 haftam kaldı ben senden önce doğurursam deneyimimi paylaşırım.Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin.

Benim daha çok tatlım ya.. 10. Haftadayim.. nerde okudun bende bakabilir miyim?
Gerçi doktordan şüphem yok ama yine de okumak duymak rahatlatio..
Sincan da mı oturuyorsun?

Elvankentte oturuyorum cnm. Google'a Dr askin güler yazmistim yine kadınlar klubunde vardi yorumlar ordam okumuştum. Senin daha cok varmis gerçekten. İnşallah saglikli kolay bir hamilelik gecirirsin.

Elvankentte oturuyorum cnm. Google'a Dr askin güler yazmistim yine kadınlar klubunde vardi yorumlar ordam okumuştum. Senin daha cok varmis gerçekten. İnşallah saglikli kolay bir hamilelik gecirirsin.

Aaa bende elvankent de oturuyorum.. komsu çıkarmışiz :)

Valla şaka gibi.. tanisio da olursak çok gülerim :))
Allah seninde sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canım kuzunu

çok sağol canım cevap için benimde meltem hanım doktorum dikkat edecez artık inşallah benimkine de gerek kalmaz ikinci yüklemeye normal doğum istiyorum bide bebişte çok tombiş olmasın hem :))

evet canım bebeğin çok kilolu olmasıda zaten iyi değilki
doğumunda zor olur dediğin gibi
akranlarıyla bir seyretmesi önemli
diyet biraz yoruyor ilk başta ama inan alışırsın canım

kızlarrr askin hocanın hastaları ayrıntılı randevunuz aksam 18:30 oldumu hic ve askin beyde geldimi muayeneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…