- 29 Kasım 2014
- 38
- 12
- 13
- 36
canım bende bakmıştım geçenlerdeüzerini okudum zararlı yazmıyor ama sonuçta kimyasal dediğiniz gibi büyük sıkıntı
Canım gittnmi hüseyin beye merak ettim memnun kaldınmıbayanlar hepinize çok teşekkür ederim , emeğiniz ve samimiyetiniz için , bu cumartesi için Hüseyin bey den randevu aldım , anlatımlarınız içimi rahatlattı , şayet bu durum takdir edersiniz ki çok stres yapıyordu bende , gitmek için sabırsızlanıyorum :)
merhaba tatlı anne adayıCanım gittnmi hüseyin beye merak ettim memnun kaldınmı
Aynı şekilde bende çok memnun kaldım ama şeker yüklemesi yapmayın diyolar ben hala kararsızımmerhaba tatlı anne adayı, evet gittik , çok güler yüzle ayakta ve el sıkışarak karşılandık , uygun görürse kendisiyle devam etmek istediğimizi belirttik,' siz seçersiniz hekiminizi bizim böyle bir seçim hakkımız yok' dedi gayet anlayışlı , ilgilendi , her sorumuza cevap verdi , uzun ve detaylı ultrasonda baktı , 'buda dr amcasından babasına hediye' diyerek pipisinin resmini verdi bu bile eşimi oradan memnuniyetle ayrılmasına yetti , şeker yüklemesi yaptık sonucu bizzat kendisi arayıp iletti , diğer hekim hanım gibi 1 ay sonraki kontrolünüzde bakarız demedi , telefonunu verip 7/24 açık her zaman arayabilirsiniz , aksi giden her durumdan haberim olsun dedi, biz çok memnun kaldık çıkarken de teşekkür ederek ayrıldık ,
canım şu milletin şeker yüklemesi yapmayın dediğine sen niye bakıyorsunAynı şekilde bende çok memnun kaldım ama şeker yüklemesi yapmayın diyolar ben hala kararsızımbuarada gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin bana kıza benziyo dedi ama net göremedim dedi artık üç hafta sonra öğreniriz iyice inşalah
gamzecim ,Aynı şekilde bende çok memnun kaldım ama şeker yüklemesi yapmayın diyolar ben hala kararsızımbuarada gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin bana kıza benziyo dedi ama net göremedim dedi artık üç hafta sonra öğreniriz iyice inşalah
Teşekkürler cnm normalde çok tatlı yiyen birisiyim özellikle nutellaya dayanamıyorum:) zaten bu üçüncü gebeliğim ikisindede yaptırdım allaha şükür bi sorun çıkmadıgamzecim ,
teşekkür ederim 16. haftada öğrenmiştik cinsiyetimizi ama eşimde bende ilk andan itibaren erkek olduğunu hissediyorduk ve istem dışı oğlumuz doğduğunda ile söze başlıyorduk , erkek olduğunu öğrenmek sürpriz olmadı bize :)
şeker yüklemesine gelince Canan Karatay hanım ı çok dikkate almayın bence , ben bu karmaşadan sonra günlerce her siteden araştırma yaptım , mantıklı bir şekilde düşünüldüğünde 50mg şeker herşeyde var , komposta içmiyormusun yada tatlı yemiyormusun , bu miktar şeker 2 adet baklava şekeri ile aynı o zaman hiç tatlı yemememiz gerekli ki yüklemeyide yaptırmayalım , şekerin etkisini bildiğim için ben ilk 3 ay sadece hiç yapay şeker almadım sonrasında yedim , dr bana sorman gereken soruyu sormadın dedi , ne sormam gerekiyordu dedim , şeker yüklemesi şartmı çocuğum gerizekalı olurmu diyceksin dedi , güldüm ve bir yeyişte yarım kilo baklava yiyen hamile tanıyorum 1 dilim baklavayla aynı şeker bu dedim güldü ve tebrik etti , gebelik diyabeti emin ol daha riskli , sen tıka kulaklarını ve bildiğini yap , dün bir dr un yazısını okudum ve çok beğendim , derki ; bu dönemde her dr ve çevrenizdeki insanlar ayrı şeyler söyleyecektir , birinin yaralı dediğine diğeri kesinlikle karşı çıkacaktır , biri bir vitamini önerirken diğeri asla diyecektir , tıp da kesinlik yoktur onun için kulaklarınızı tıkayın ve kendinizi dinleyin sizin için iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın , sende araştır ve kendine göre doğru bulduğunu yap
Ben genel düşünüyorum epidurelde baş ağrısı bel ağrısı ve bacak ağrısı çok oluyomuşkızlar sezaryan olursanız genel mi epidural mi istıyorsunuz?epidural çok baş ağrısı yapıyor dedı arakdsım ama genelide doktorlar pek tercıh etmıyor galiba
Arkadaslar merhaba. Benim doktorum da askin bey. 35+4 teyiz sona yaklasiyoruz hayirlisiyla. Benim 37.haftada nst var.Nst ucretliymis sanirim muayene ucretine dahil degilmis diye duydum. Ama doguma yakin surekli bagliyolarmis nst ye herseferinde ayri ucretmi oducez biz.dogum parasina dahil olmayacakmi bu ek seyler.buarada nst ucreti nekadar bilgisi olan var mi arkadaslar. Allah hepimizi saglikli sihhatli kurtarsin ins.
Teşekkür ederim cnm, allah hepimize hayırlı doğumlar versin.ne yapalım artık bebişlerimiz için dayancaz bu maddi külfete.yeterki sağlıklıca alalım kucağımızagünaydın canım hayırlı doğumlar olsun inşallah senle aramızda 2 ya da 3 gün var canım bende meltem hanımın hastasıyım
evet canım nst ücretli doğum paketine doğum yapacağın güne kadar dahil değil
eğer zam gelmediyse ki gelmedi olarak biliyorum 30 tl nst ücretiher gitmede bağlıyorlar canım dediğin gibi 37. haftadan sora zaten 3 hafta kaldığı için haftada filan çağırıyorlar
10 gün içinde gidince muayene ücreti vermiyorsun ama nst ye veriyorsun
ben sormuştum canım sekreterliğe oradan biliyorum
evet canım haklısın bencede ama uygulama o şekilde bence nst ücretsiz olmalınts den ayrı para alınması çok saçma
Teşekkür ederim cnm, allah hepimize hayırlı doğumlar versin.ne yapalım artık bebişlerimiz için dayancaz bu maddi külfete.yeterki sağlıklıca alalım kucağımıza
oda süslemesi fln yapilmismi acaba?inş saglıkla doğum yaparız hepimiz gecen hafta arkadsım dogum yaptı çok memnun kalmış inş bizde oyle oluruz
Hadi ya Aydan hoca ne kadar alıyor acaba Balgat Korudaki doğumdan?oda süslemesi fln yapilmismi acaba?
balgat koruda dogum paketi yapmislar ve süslemeler yeni dogan cekimleri bir sürü artilari var, koru sincan haric bütün özel hastanelerde güzel süprizler oluyor bir bizde yok sanırım
Hadi ya Aydan hoca ne kadar alıyor acaba Balgat Korudaki doğumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?