Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

kızlar 9 haftalık hamileyim aşkın beye gittim fakat konuşmasında sezeryana yapışık ikiz dışında karşı olduğundan bahsetti. ben illaki sezeryan demiyorum ama ne bileyim bebek ters olur doğum gecikir her şey mümkün bu durumlarda zorlama bir normal doğum istemiyorum açıkçası. bir de ileri derecede takıntılıyım ve şimdiden bu korkular beynimi kemiriyorken nasıl olucak bilmiyorum. Acaba başka bir doktora mı geçsem

Merhabalar,
Öncelikle normal doğum yanlısı olan bir dr dan asla çekinme ,başka bir dr ' a git yada gitme diyemem ama şunu söyleyebilirim ki Aşkın Bey gerçekten çok iyi bir dr. bir sıkıntı olur ise zaten mutlaka bilgisini verir ve illa ki normal olacak diye tutturmaz, önemli olan senin ne istediğin olacaktır ve Aşkın Bey mutlaka sana uyacaktır. yeterki açık açık anlat ve ne istediğini bil :)

merhaba ; öncelikle güzel dileklerinz için çok teşekkür edelim inşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz..
sana şu şekilde anlatabilirim bu forumda Meltem hanımı bayanlar çok seviyor kiloya takıyormuş bu doğru herkes aynı şeyi söylüyor belkide sizi ve bebeği düşündüğü için böyle yapıyordur..Hüseyin beye bir soru sorduğunuzda soruyu hem bilimsel anlatıyor hem sadeleştirip anlatıyor..kiloya takmıyor ama olması gerekeni söylüyor doğumun kolay geçmesi için kilonu kontrol altında tut diyor..ben hocam çok ilgilisiniz dedim geçen kontrolde o sizin iyiliğinizden dedi.. ki ben her doktora iyi davranırım ama hepsinin suratı bir karıştı gittiklerim... benim şöyle bi huyum var Meltem hanımı baz almıyorum tanımadığım için.. bayan doktor sevmiyorum istemiyorum haa muhtaç olursak ayrı mümkün mertebe hastalıgım ne olursa olsun önceliğim erkek ve genç doktor sebebi şu; erkek doktorlarda ego yok sıkılma gibi bi durum yok.. ve daha rahat konuşuyorsun bayan doktor herşeyi kendi biliyor seninde bilgiğini düşünüp konuyu uzatmıyor soru sorunca kızıyor bi çok özel hastanede yaşadım hem cinsin oldugu için fazla duygulu yaklaşmıyor erkek doktor öyle değil sonuçta yaşadıklarımızı dışardan gözlüyor ve anlamaya çalışıyor yardımcı olmaya çalışıyor.. Eşim de bayan dr pek geçinemez havalı olduklarını düşündüğü için bu sebepten erkek doktora git der hep .. mesela ben 2 li tarama testi yaptırdım hüseyin bey bana şunlar şunlar yapılcak diye tek tek yazdırdı şu şu gün bu bugün diye.. bna 3 lü yapmayalım 4 lü test yapalım dedi... bendeçok araştırdım 2 li teste sorun yok 4 lüde sorun çıkarsa aldıramam zaman geçti doğurarak bebeğime kıyamam diye yaptırmak istemedim.. burada bazı arkadaşlar yazmış doktorlar surat asıyormuş test yapılmayınca bnde muayeneye hüseyin bey illa test diye tutturrmu beni anlamaz sa ya diye korkarak gttim sadece neden yapmayalım dedi açıkladım tmm ben yinede ölçerim sen merak etme dedi ölçtü baş pop sıkıntı görünmüyor dedi.. anlayışlı yani hatta geçen ay gittiğimde ben seni önceki hafta çagırdım bekledik dedi yani unutmamış gideceğimi:) bnde sivasa gittiğimi söyledim tmm dedi.. ama arıntılı usg girmeni istiyorum dedi.. ben hem doktorun sözünü dinliyorum hemde yüreğimi hafifletmek için araştırıyorum durmadan .. 24 haftada bebeğimin içindeki herşey görüncek bu çok güzel bişey bi hastalık varsa doğumdan hemen sonra müdahale edilir.. doğumdan sonra bebeğin içini göremiycemiz için ve usg grafi de çektirmiycemiz için Allah korusun bi hastalık olsa farkedemicez birsürü test yapılır bulmak için .. o yüzden ayrıntılıyı yaptırcam mantıklı çünki.. Aydan hoca yapıcakmış hüseyin beye sizde orda olurmusunuz dedim tabiki görücem bende görmem lazım babasıda gelsin dedi.. mesela bi yakınımız yanımızda gittiğinde doktorlar rahatsz olur surat asılır ben annemi kardeşimi kaynanamı eşimi hep gittiğimde götürüyorm merak ediyorlar sevgiyle karşılıyor .. ki zaten kısa süredir korudaymış yeni gelmiş ve başhekim yardımcısı olmuş.. o civar çok tanımadığı için tercih etmiyorlar kimden hangi doktorun adını duydularsa ona gidiyorlar.. bnce hüseyin beyde bisüre orda tanındığı zaman herşey farklı olucak bikere güleryüzü moral vermesi yeter ben pimpirikliyim eşimde o usg ye bakarken şu ne bu ne kafasını şişiriyoruz belkide adam tek tek anlatıyor sıkılsa farkederim hatta ben kapıdan çıkcak gibi oluyorum muayene bitti sanıp daha durun anlatıcam diyo varmı böyle bişey başka doktorlar gitsinde ayaklarımı uzatıp keyfime bakim der ki çok şahit oldum :) bu sektörden biri olarak .. konuşuruz yine ben bi başlayınca baya uzatıyorum

bu haftalarda doğumdan korkman normal bende 8. haftada başladım sezeryanda sezeryan sonra normal doğum videoları izledim doğuranlarla görüştüm doğum bebeğin kafası çıkınca bitti sayılır... tamamen kendini motive etmenle alakalı benim doktorumda hüseyin bey istediğin kadar üzül büzül normal olacak dedi. hemen iyleşceksin bebeğinle vakt geçirceksin yada sezeryan yapalım 10 gün ayaga kalkama bebekde aglasın dursun dedi o mucizeyi yaşama olur benim için farketmez dedi.. haklı normal de ertesi gün gezmye giden arkadaşlarım var :) şuan 20. haftaya yaklaştım ve kesinlikle normal istiyorum sebebi şu elime iğne batsa aglarım ben acı çekerim dünya başıma yıkılır emin ol.. ama düşün Allah bize o organı nye vermiş bi bildiği var dimi bizi düşündüğü için vermeseydi herkes sezeryan olacaktı.. Allah herşeyi düşünmüş sen o anda ona sığınacaksın kendini sıkmayacaksın bebeğini düşün videolar izliyorum doğurduğu an kadınlar mutluluktan ağlıyor kahkaha atıyor düşünsene o güzel anı yaşamak bebeğin doğması için sen çaba sarfediyosun ve bu onun için sağlıklı bebek ters dönüyor normal doğmak için biliyor aşşagıya yerleşiyor Allah ona bu emri veriyor çnki..sezeryan oluyosun şok oluyor çocuk noluyo diye .. birde sana şöyle söyleyim ben epiduralli normal yapıcam doktorumda öyle istedi yani sancısız 4 cm açılma olduktan sonra iğne yapılıyor acın diniyor sadece kasılma hissediyorsun bebeğin çıktığını hissediyorsun.. aydan biri hocanın epiduralle ilgili videoları var anlatıyor izle.. biraz araştır fikrin değişcek emin ol.. ben doğurmak için sabırsızlanıyorum mesela ilk havalanıyoruz sezeryan diye ama bi gerçek var normal doğum adı üstnde normal olan bu ....

Gerçekten anlattığın gibi çok ilgili ama benim malesef sezeryan olucak normal olmasını çok isterdim

merhaba arkdaşlar,ben de hüseyin bey'e gidiyorum memnunumda size bir sorum olacak çok şükür 2-4'lü taramlarım ıyı çıktı aksi giden hiçbirşey yok illa ayrıntılı ultrasyon yaptırmak şart mı?aranızda yaptrmayan var mı?aslında randevu almıştık ama aydan hanım o gun gelemeyeckmiş ve bugun soyledıler bende şehır dışına gıdyrm.

kızlar ben hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz. ilk gittiğimiz doktorla devam etmek zorunda mıyız hastanedeki başka bir doktora geçebilir miyiz. hepimiz bebeğimiz için endişeleniyoruz biliyorum ama benimki biraz takıntı derecesinde. yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

canım aynı konuyu bende merak ettim doğal olarak yaptırıp yaptırmama konusunda mantıken ve araştırma gözlem sonucu şu kanıya vardım sizinle paylaşıyım... sana şöyle açıklayım 2 ocakta 24 haftalık oluyoruz benim randevum o güne .. ben yaptırıcam sende yaptırmalısın 1. olarak Aydan hoca prof. ve ciddi anlamda araştırdım tek bir pürüz yok başarılı bir doktor.. 2. olarak koru ile anlaşması olduğu için bu fiyatlara yapıyor.. 3. olarak bebeğin içi dışı herşeyini gördüğü için organlarını tek tek incelediği için Allah korusun bi hastalık teşhis edilse doğumdan hemen sonra çaresine bakılabilir. sonuçta bebeğin içini görüyor bu çok güzel birşey.. yaptırmadığını varsayalım bebek doğdu bişeyler ters gidiyor belki acı çekiyor durmuyor.. bunun araştırılması lazım birsürü test grafi usg bebek için zararlı yavrusunun acı çekmesini kimse istemez ve müdahala etmek yani hastalığı tespit etmek doğumdan sonra zor olucak.. bu yüzden organlarını şuanda görebiliyorlarkenn baktırmalı ve bir sıkıntı varsa ona göre önlem alınmalı geç olmadan...

sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bir doktoru sevdiysen onda kal çünki hepsinin görüş düşünce ve tecrübesi farklı herbiri farklı konuşur kafan çok karışır ve ne yapacagını kime güveneceğini bilemezsin piskolojik olarak yıpranabilirsin.. takibini tek bir kişinin yapıp bebğin gelişimini hafta hafta ay ay takip etmesi çok önemli birşey .. yalnız şöyle bi doktora gittin beğendin ama kafanda sorular var başka birine geçtin onu begenmedin .. tekrar ilk doktoruna gitmek istediğinde sistemden başka doktora gittiğini görüyor ve sana soracaktır neden ona gittiniz ? ve onunda aklında sorular kalacaktır.. araştırıp bir doktorla devam etmeni tavsiye ederim .. hayırlısı ile kucakla bebeğini..

bayanlar hepinize çok teşekkür ederim , emeğiniz ve samimiyetiniz için , bu cumartesi için Hüseyin bey den randevu aldım , anlatımlarınız içimi rahatlattı , şayet bu durum takdir edersiniz ki çok stres yapıyordu bende , gitmek için sabırsızlanıyorum :)

Merhaba arkadaşlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba meltem hanim gyno ferro sanol demir hapı dışında başka vitamin vermedi sizin doktorlariniz ne öneriyor merak ettim

Merhaba arkadaşlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba meltem hanim gyno ferro sanol demir hapı dışında başka vitamin vermedi sizin doktorlariniz ne öneriyor merak ettim
aşkın bey maltofer fol tablet verdi bana 3 ayım dolduktan sonra onu kullanmaya basladim dogumdan sonrada devam edecekmisim

canım gerekli görürse veriyor başka laç ben magnezyumda alıyorum bacak ağrısından dolayı
ama gerekmesse çok laç vermiyor genelde gyno ferro sanol bende kullanıyorum her gün
kansızlık var zaten
tüm gebelerde ortak sorun bu zaten
ben maltofer içiyordum yetmeyince buna geçti meltem hanım

Vitaminler kacinci ay veriliyo

canım o hastanın durumuna bağlı
ben 7. aya kadar ilaç almadım ilk 3 ay folik asit almıştım
şimdide sadece gyno ferro sanol içiyorum birde magnezyum

kızlar gebelikte tüy dökücü kremin bebeğe zararı var mıdır ?
canım zararlı hatta bazılarının içinde özellikhe gebelikte kullanımı uygun değildir diye bile yazıyor
ama kullanan var tabi mecbur olduğu için
gebelikte cidden bu sorun baş gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…