- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
hımm anladım benim bugün canım karşılaşamayacağız yine anlaşılan
canım hiç bakmamıştım ben nerden bakıyoruz geçmiş randevuya bakılıyorsa ben bakıvereyim
nedenki acaba
ayrıntılıya meltem hanım girmiyor onun uzmanlığı değil zaten
rastgelemi yazdılar acaba
yada aydan hanım meltam hanımın odasında yapıyor ya ayrıntılıyı ondanda olabilir kanımca
evet mantikli bencede, ztn sey dedim aydan biri sincan da gözükmedigi icin mecbur baska doktor üzerinden gözükecekti, e o odayi kullanıyorsa normal demek ki :)EsRa1982 koru online randevu sisteminden bakabilirsin eski randevu tarihine de son 1 ay butonunu değiştirip. Ama Meltem hanimin odasinda bakiyorsa mantıklı belki ondan öyle randevu vermişlerdir.
EsRa1982 koru online randevu sisteminden bakabilirsin eski randevu tarihine de son 1 ay butonunu değiştirip. Ama Meltem hanimin odasinda bakiyorsa mantıklı belki ondan öyle randevu vermişlerdir.
evet mantikli bencede, ztn sey dedim aydan biri sincan da gözükmedigi icin mecbur baska doktor üzerinden gözükecekti, e o odayi kullanıyorsa normal demek ki :)
iyi ya cok sevindim bütün haberlere tskler :)kızlar aydan hanım geliyormuş yine dediğim gibi onun odası ya o yüzden sanırım endişeye mahal yok
hstaneden yeni geldim
bu arada hastaneyle konuştum kızlar tüm doğum odaları tek kişilikmiş
iki kişi oluyor diyenler şehir efsanesi çıkartmışlar
özel oda fiyatın içinde dediler
canım 25. hafta doktorun hatırlatır zatenŞeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor normal muayenede mi yoksa ona da ayrı randevu mu alıyoruz onu da kaçırmayim :)
Tek kisilik odalarin fotografi var mi hic? Ben medical parka gittim odalar superdi hemsireler cok ilgiliydi korudan vazgecmek uzereyim. Doktor da iyi.
aslında bizde bi gezsek odalari ya o kadar gidip geliyoruz benim hep aklimda ama vakit erken diye soylemedim hic, ama en basindan begenmezsek baska hastaneye de gidebilirdik simdi onada gec kaldik , of bende resim baya bi arastirdim ama balgatin fotolari var sadece.yoo resimler yok ben aşılama olduğumda odayı görmüştüm zaten
yatak var işte refakatçi için biyer vardı lavabo var
çokta iyi hatırlamıyorum aslında ama normal bi odaydı
güzelmiş o canım süit filan ama ben doktorumdan şiddetle memnunum o yüzden hi niyetim yok değiştirmeyeMedicak parkin bir nrmal bir de suite odasi var. Suite normal dogum 1900 . Suite iki odali biri buyukce misafirlerine. Digeri sen ve refakatciye ikisi de banyolu. Bana super geldi ama baska hastane gormedim.
aslında bizde bi gezsek odalari ya o kadar gidip geliyoruz benim hep aklimda ama vakit erken diye soylemedim hic, ama en basindan begenmezsek baska hastaneye de gidebilirdik simdi onada gec kaldik , of bende resim baya bi arastirdim ama balgatin fotolari var sadece.
ankarada en güzel hastane HRS ztn ama cok uzak cok
aslinda sgk olmasa isin icinde, bizi karsilayanlar musteri gözüyle görüp kendileri gezdirir tatlandirir anlatir fln ama simdi nasil olsa biz gitmesekte baskasi gider gözüyle goruyorlar bence, birde mesela özel hastanelerin cogunda oda süslemesi fln var, mesela acibadem ozel olarak cd cekip fotograf albümü yapip dogumdan sonra jest olsun diye hediye ediyor, hemen hemen hepsi oda süslemesi yapiyor, bizde sanirim hic bisey yokgüzelmiş o canım süit filan ama ben doktorumdan şiddetle memnunum o yüzden hi niyetim yok değiştirmeye
canım uzak vede çok pahalı 5000 lira bi doğum şahsen ben o kadar ücreti karşılayamam
gidince bak odalara
bence bir gece kalmak için filan çk ideal önemli olan temiz olması
evet yok sanırım canım öyle süs müsaslinda sgk olmasa isin icinde, bizi karsilayanlar musteri gözüyle görüp kendileri gezdirir tatlandirir anlatir fln ama simdi nasil olsa biz gitmesekte baskasi gider gözüyle goruyorlar bence, birde mesela özel hastanelerin cogunda oda süslemesi fln var, mesela acibadem ozel olarak cd cekip fotograf albümü yapip dogumdan sonra jest olsun diye hediye ediyor, hemen hemen hepsi oda süslemesi yapiyor, bizde sanirim hic bisey yok
insallah canim ya :) simdi tuzumuz kuru o niye yok bu niye yok derdindeyim valla :) ya cok onemli degil benim icinde ama ben 5 sene sigortacilik yaptim saglik sigortasi satislarim coktu ve hep dogum policeleri sattim, ÖZEL HASTANE kavrami bende farkli oldugu icin simdi ister istemez koru ile karsilastiriyorum o yüzden. herseye ragmen bende birtek askin beyin orda olmasi yeterli benim icin. birde tek kisilik oda mümkünse baska biseye gerek yok :)evet yok sanırım canım öyle süs müs
canım bi gerçekki özel hastaneye gidebilen kesim çoğaldıkça hastanelerde gevşedi
ama ok takılmıyorum ben süse filan doğuma odaklanmış durumdayım
sizinde gebeliğiniz ilerleyince sizde aynı hisse kapılacaksınız
anlıyorum canım dediğim gibi önemli olan sağlıkla bebeklerimizi doğum yapmakinsallah canim ya :) simdi tuzumuz kuru o niye yok bu niye yok derdindeyim valla :) ya cok onemli degil benim icinde ama ben 5 sene sigortacilik yaptim saglik sigortasi satislarim coktu ve hep dogum policeleri sattim, ÖZEL HASTANE kavrami bende farkli oldugu icin simdi ister istemez koru ile karsilastiriyorum o yüzden. herseye ragmen bende birtek askin beyin orda olmasi yeterli benim icin. birde tek kisilik oda mümkünse baska biseye gerek yok :)
böyle bir yazi buldum sitede ve altinda oda fotolari var merak edenler bakabilir ama 2 kişiliktir yaziyor(((
Sincan Hastanemizde 20 odamız iki kişiliktir, özürlülerimiz düşünülerek 2 odamız da özürlülere tahsis edilmiştir. Her odamızda ayarlanabilir yataklarımız, merkezi klima, televizyon, banyo/tuvalet, hemşire çağrı sistemi ve acil çağrı sistemi bulunmaktadır. Sizin veya doktorunuzun talepleri doğrultusunda tek kişilik odalarda refakatçi kalabilmektedir.
Odalarımızda tek kullanımlık terlik, şampuan, el-yüz-ayak, vücut havlusu, hasta gömleği bulunmaktadır. Oda, banyo, tuvalet temizliği her gün düzenli olarak yapılmakta ve gerektiğinde tekrarlanmaktadır. Hastalarımızın ve refakatçilerimizin yatak çarşafları günlük olarak değiştirilmektedir. Bu işlemler temizlik sorumlumuz tarafından sürekli olarak denetlenmektedir
dun odalari gormek istedim muayeneden sonra bakabilirisinz dediler, fotolarini cekecektim bos oda varsa ama merdivenden indigim icin merdivenden o kata gecisler sifreli kapiyla oluyor o yüzden gecemedim e esimde bosverrr sonra bakarsin diye diretince göremedim :)canım zaten banada doğum katı tek kişilik normal diğer ameliyat odaları 2 kişilik dediler
yani başka hastalıktan ya da ameliyattan yatan hastalar için olan odalar
merhaba cnm bende batikentte oturuyorum. Ve koruyla medicalpark arasinda kaldim. Ilk dogumumu koruda murat beyle yaptim. Gayet memnundum ama ayrildi oradan. Buradan arastirmalarimla askin beyi dusunuyorum. Ama medicalparkada gidip gormek istiyorum. Siz hangi dr.a gittiniz acaba. Bide sezaryen fiyati muayene ucretini biliyormusunuz. Doguma neler dahil acaba. Ben bir ay sonra gidecem medicale. Dogumum haziranda simdi devlet hastanesine gidiyorum 4. Ayda flan ozele gececem.Medicak parkin bir nrmal bir de suite odasi var. Suite normal dogum 1900 . Suite iki odali biri buyukce misafirlerine. Digeri sen ve refakatciye ikisi de banyolu. Bana super geldi ama baska hastane gormedim.
dun odalari gormek istedim muayeneden sonra bakabilirisinz dediler, fotolarini cekecektim bos oda varsa ama merdivenden indigim icin merdivenden o kata gecisler sifreli kapiyla oluyor o yüzden gecemedim e esimde bosverrr sonra bakarsin diye diretince göremedim :)
24.hafta seker yüklemesi icin erken ve ac gel dedi askin bey, kan idrar alicam dedi simdi bu seyler bana ne kadara mal olcak esra sen bilirsin yaptirmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?