• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

merhaba cnm bende batikentte oturuyorum. Ve koruyla medicalpark arasinda kaldim. Ilk dogumumu koruda murat beyle yaptim. Gayet memnundum ama ayrildi oradan. Buradan arastirmalarimla askin beyi dusunuyorum. Ama medicalparkada gidip gormek istiyorum. Siz hangi dr.a gittiniz acaba. Bide sezaryen fiyati muayene ucretini biliyormusunuz. Doguma neler dahil acaba. Ben bir ay sonra gidecem medicale. Dogumum haziranda simdi devlet hastanesine gidiyorum 4. Ayda flan ozele gececem.
Bu arada korunun odalari kucuk biraz ama yanima hasta falan almadilar.iki yatak vardi birinde annem birinde ben yattim. Susleme olarak bi tek kapi susu takiyorlar

ben çoğu özel hastanaleri araştırdım, medicalpark en ucuzlarından biri sanırım muayene 35 tl. Aylin Ayrım Hanıma başladım şimdilik memnunum. doğum da normal 1500, sezaryen 2000 + oda fiyatı, normal oda 275 , suite oda 400. ben başka doğum odası görmedim ama daha lüks nasıl olur bilemedim. inş normal doğum suite oda 1900 tl ile biter ama doğum sonrası başka ücretler çıkarırlar mı bilemedim.

ben çoğu özel hastanaleri araştırdım, medicalpark en ucuzlarından biri sanırım muayene 35 tl. Aylin Ayrım Hanıma başladım şimdilik memnunum. doğum da normal 1500, sezaryen 2000 + oda fiyatı, normal oda 275 , suite oda 400. ben başka doğum odası görmedim ama daha lüks nasıl olur bilemedim. inş normal doğum suite oda 1900 tl ile biter ama doğum sonrası başka ücretler çıkarırlar mı bilemedim.
Cok tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. Sincan koruda sezaryen ne kadar acaba. Muayene ucretleri baya uygunmus. Bende bi gidiyim bakalim. Doguma neler dahil daha detayli ogrenmek gerek. Ben koruda ekstra hicbi ucret odemedim bir gun kaldim ilk gun yatak paraai almiyolar zaten. Tabi yilbasindan sonra buyuk ihtimal zam goruyor hastaneler. Umarim medical yapmaz. Sincan koru yapmamisti ilk acildiginda zam

Cok tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. Sincan koruda sezaryen ne kadar acaba. Muayene ucretleri baya uygunmus. Bende bi gidiyim bakalim. Doguma neler dahil daha detayli ogrenmek gerek. Ben koruda ekstra hicbi ucret odemedim bir gun kaldim ilk gun yatak paraai almiyolar zaten. Tabi yilbasindan sonra buyuk ihtimal zam goruyor hastaneler. Umarim medical yapmaz. Sincan koru yapmamisti ilk acildiginda zam
canım sincan koruda normalde sezeryande 1750 tl şu anda
muayene 77 tl

yeni dogan unitesi varmi birde onu arastir bence? en onemlisi o allah korusun bir durum olursa eger minik bebekle ambulance hastane fln dolasilmaz

Medical parkta muayeneye baslayip asagidan fiyatlandirma istediginizde fiyati sabitleyip kaydediyorlar. Artmiycakmis bize boylece ins. :KK49:

Fatma Hanım medikal parkın ultrasonları nasıl? biz cinsiyetini hala ogrenemedıkte ? siz ogrendınız mı ?

Medical parkta muayeneye baslayip asagidan fiyatlandirma istediginizde fiyati sabitleyip kaydediyorlar. Artmiycakmis bize boylece ins. :KK49:
evet dedigin gibi yapmak mantikli. Bakalim esimin mesleki uyeliginden falan indirim varmi sincan koruda 1400e geliyor o sekilde. Bide oda icin ilk gun ucret almalari kotu olmus keske ilk gun ucretsiz olsa

Ultrason cihazlari yeni gelmesine ragmen cok iyi diyemem sincan koru daha iyiydi. Ama kiz dedi o goruyo sanirim :)
Fatma Hanım medikal parkın ultrasonları nasıl? biz cinsiyetini hala ogrenemedıkte ? siz ogrendınız mı ?
l

Ilk gun ucret var mi bilmiyorum :/
evet dedigin gibi yapmak mantikli. Bakalim esimin mesleki uyeliginden falan indirim varmi sincan koruda 1400e geliyor o sekilde. Bide oda icin ilk gun ucret almalari kotu olmus keske ilk gun ucretsiz olsa
e

Yarın için koru hastanesi hüseyin pehlivandan randevu aldım inşallah iyi bir doktordur giden arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi

gamze merhaba ben sana her detayı anlatırım 6 kez gittim 5. aydayız hala gidiyorum haftayada gitcem ;)

öncelikle şuradan başlayım ben sağlık sektöründe 2 yıl çalıştım ve gerek sektör olsun gerek doktorlar olsun bu işin her boyutunu kapmış durumdayım ... bilmediğim hastane tanımadığım çok az kadın doğumcu kaldı Ankarada ve ben hepsini eleyip Hüseyin Pehlivanı seçtim neden mi?.... 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ..2 kez düşük yaptım ben genetik test yaptırdım ve bende pıhtılaşma var acı kayıplardan sonra biz farkına vardık.ve o 2 kayıptan sonra . ve 1 yıldır bebeğimiz olmadı .. tüp bebek yapmayı düşündük hani garanti olur seçilmiş embriyo vs vs ... derken şeker bayramı dönüşü gece 3 te eşimin aklına eczaneye gitmek geldi .. test yapmak istedi kullandığımız testlerin haddi hesabı yok.. eve geldik çift çizgi eşim yine hamilesin ve kaybedicez bişeyler yapalım dedi gece 3 te nereye gidebilirz ki?? sabah oldu ben hep özel hastanelere gittiğim için annem kızım bide devlete git dedi.. zekai tahir lanet olası hastane gttk 9 banko gezdim ve bir doktorla buluşum şükür kese var dedi raporumu gösterdim benim hemen iğne başlamam lazım diye 10 gün sonra başla acele etme dedi eşimle birbirimize baktık halbuki bebege 1 gün kan gitmese kaybedicez.. o an eşim çıldırdı doktora bagırdı çagırdı adam gibi bak diye onlarda begenmiyosanız özele gidin dedi ki tabikide gittik maddi durumumuz da skntı yok.. sadece denemek istemiştik devleti..evimin yanına etimed açıldı.. kadın doğum doktoru ve tüp bebek uzmanı bir beyle görüştük adını da vermek istemiyorum skntı yaşadık randevulu gittik tam 1 buçuk saat bekledik çünki dontorda bekliyor oda yokmuş diğer dr kullanıyormuş saçmalıgın daniskası.. önceki haftada ona gitmiştim ve kesem yamukmuş kanamam yoktu yinede progestan verdi ki ben 1 hafta deliksiz uyudum hap beni mahvetti..ve bana dediki haftaya gel kese düzelmezse bebeği alıcazz :( Allah tarafından bizi 1 buçuk saat beklettiler belkide bebeğime kıyacaklardı... eşimle çankayada özel muayenehanesi olan bir dr bulduk selçuk bey ve muayenesi 300 tl miş eşim ne olursa olsun gidicez dedi.. gün boyu dr aradık yolda giderken aşkım koruya hiç gitmedik dedim tmm son orayada bakalım dedi.. gittik aşkın beyi bir arkadşım gidiyormuş memnunmuştu.. orada olmadığını söylediler başka kim var dedim kıza Hüseyin pehlivan dedi genç mi dedim genç dedi.. yaşlı doktorlar artık pek sistemlerden ve usg den çok anlamadıkları için ben tercih etmiyorum tecrube olabilir ama herşey deişti...tmm dedi.. kapıdan girdik randevumuz yoktu.. sinirli grmiştik güler yüzle hoşgeldiniz deyip elimizi sıktı bi an noluyo dedik.. yarım saate yakın usg baktı konuştu herşeyi anlattı progestanı bıraktırdı iğneye başlattı hemen .. haftaya çağırdı kalp atışını duyduk kese yusyuvarlak biz 32 dişimizi göstererek odadan çıktık eşim derin bir nefes aldı bu doktor fizanada gitse peşindeyiz sakın takibi bırakma dedi.. şuan 20. haftaya ilerliyoruz oğlumuz olacak full moral doluyuz 3 muayene 3 kontorl için gittim ve her seferinde mutlu etti bizi.. kızım olcak diye gittim elime birsürü pipi resmi verip dalga geçti çünki kendisi erkek bebelerini seviyor futboldan ötürü..Allah ondan razı olsun.. doğumumuda kendisi normal yapıcak ki ben sezeryan aşığı bir kızdım .. epiduralle yapıcam acın hafifler dedi.. aklımda tek soru yok kesinlikle git gidin gözüm kapalı tavsiye ederim.. sorularınızıda sorabilirsiniz yeni üye oldum ama cvplarım sevgiler...

öncelikle şuradan başlayım ben sağlık sektöründe 2 yıl çalıştım ve gerek sektör olsun gerek doktorlar olsun bu işin her boyutunu kapmış durumdayım ... bilmediğim hastane tanımadığım çok az kadın doğumcu kaldı Ankarada ve ben hepsini eleyip Hüseyin Pehlivanı seçtim neden mi?.... 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ..2 kez düşük yaptım ben genetik test yaptırdım ve bende pıhtılaşma var acı kayıplardan sonra biz farkına vardık.ve o 2 kayıptan sonra . ve 1 yıldır bebeğimiz olmadı .. tüp bebek yapmayı düşündük hani garanti olur seçilmiş embriyo vs vs ... derken şeker bayramı dönüşü gece 3 te eşimin aklına eczaneye gitmek geldi .. test yapmak istedi kullandığımız testlerin haddi hesabı yok.. eve geldik çift çizgi eşim yine hamilesin ve kaybedicez bişeyler yapalım dedi gece 3 te nereye gidebilirz ki?? sabah oldu ben hep özel hastanelere gittiğim için annem kızım bide devlete git dedi.. zekai tahir lanet olası hastane gttk 9 banko gezdim ve bir doktorla buluşum şükür kese var dedi raporumu gösterdim benim hemen iğne başlamam lazım diye 10 gün sonra başla acele etme dedi eşimle birbirimize baktık halbuki bebege 1 gün kan gitmese kaybedicez.. o an eşim çıldırdı doktora bagırdı çagırdı adam gibi bak diye onlarda begenmiyosanız özele gidin dedi ki tabikide gittik maddi durumumuz da skntı yok.. sadece denemek istemiştik devleti..evimin yanına etimed açıldı.. kadın doğum doktoru ve tüp bebek uzmanı bir beyle görüştük adını da vermek istemiyorum skntı yaşadık randevulu gittik tam 1 buçuk saat bekledik çünki dontorda bekliyor oda yokmuş diğer dr kullanıyormuş saçmalıgın daniskası.. önceki haftada ona gitmiştim ve kesem yamukmuş kanamam yoktu yinede progestan verdi ki ben 1 hafta deliksiz uyudum hap beni mahvetti..ve bana dediki haftaya gel kese düzelmezse bebeği alıcazz :KK43: Allah tarafından bizi 1 buçuk saat beklettiler belkide bebeğime kıyacaklardı... eşimle çankayada özel muayenehanesi olan bir dr bulduk selçuk bey ve muayenesi 300 tl miş eşim ne olursa olsun gidicez dedi.. gün boyu dr aradık yolda giderken aşkım koruya hiç gitmedik dedim tmm son orayada bakalım dedi.. gittik aşkın beyi bir arkadşım gidiyormuş memnunmuştu.. orada olmadığını söylediler başka kim var dedim kıza Hüseyin pehlivan dedi genç mi dedim genç dedi.. yaşlı doktorlar artık pek sistemlerden ve usg den çok anlamadıkları için ben tercih etmiyorum tecrube olabilir ama herşey deişti...tmm dedi.. kapıdan girdik randevumuz yoktu.. sinirli grmiştik güler yüzle hoşgeldiniz deyip elimizi sıktı bi an noluyo dedik.. yarım saate yakın usg baktı konuştu herşeyi anlattı progestanı bıraktırdı iğneye başlattı hemen .. haftaya çağırdı kalp atışını duyduk kese yusyuvarlak biz 32 dişimizi göstererek odadan çıktık eşim derin bir nefes aldı bu doktor fizanada gitse peşindeyiz sakın takibi bırakma dedi.. şuan 20. haftaya ilerliyoruz oğlumuz olacak full moral doluyuz 3 muayene 3 kontorl için gittim ve her seferinde mutlu etti bizi.. kızım olcak diye gittim elime birsürü pipi resmi verip dalga geçti çünki kendisi erkek bebelerini seviyor futboldan ötürü..Allah ondan razı olsun.. doğumumuda kendisi normal yapıcak ki ben sezeryan aşığı bir kızdım .. epiduralle yapıcam acın hafifler dedi.. aklımda tek soru yok kesinlikle git gidin gözüm kapalı tavsiye ederim.. sorularınızıda sorabilirsiniz yeni üye oldum ama cvplarım sevgiler...
Canım çok teşekkür ederim yüreğime su serptin.. İnşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza almayıda nasip etsin

öncelikle şuradan başlayım ben sağlık sektöründe 2 yıl çalıştım ve gerek sektör olsun gerek doktorlar olsun bu işin her boyutunu kapmış durumdayım ... bilmediğim hastane tanımadığım çok az kadın doğumcu kaldı Ankarada ve ben hepsini eleyip Hüseyin Pehlivanı seçtim neden mi?.... 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim ..2 kez düşük yaptım ben genetik test yaptırdım ve bende pıhtılaşma var acı kayıplardan sonra biz farkına vardık.ve o 2 kayıptan sonra . ve 1 yıldır bebeğimiz olmadı .. tüp bebek yapmayı düşündük hani garanti olur seçilmiş embriyo vs vs ... derken şeker bayramı dönüşü gece 3 te eşimin aklına eczaneye gitmek geldi .. test yapmak istedi kullandığımız testlerin haddi hesabı yok.. eve geldik çift çizgi eşim yine hamilesin ve kaybedicez bişeyler yapalım dedi gece 3 te nereye gidebilirz ki?? sabah oldu ben hep özel hastanelere gittiğim için annem kızım bide devlete git dedi.. zekai tahir lanet olası hastane gttk 9 banko gezdim ve bir doktorla buluşum şükür kese var dedi raporumu gösterdim benim hemen iğne başlamam lazım diye 10 gün sonra başla acele etme dedi eşimle birbirimize baktık halbuki bebege 1 gün kan gitmese kaybedicez.. o an eşim çıldırdı doktora bagırdı çagırdı adam gibi bak diye onlarda begenmiyosanız özele gidin dedi ki tabikide gittik maddi durumumuz da skntı yok.. sadece denemek istemiştik devleti..evimin yanına etimed açıldı.. kadın doğum doktoru ve tüp bebek uzmanı bir beyle görüştük adını da vermek istemiyorum skntı yaşadık randevulu gittik tam 1 buçuk saat bekledik çünki dontorda bekliyor oda yokmuş diğer dr kullanıyormuş saçmalıgın daniskası.. önceki haftada ona gitmiştim ve kesem yamukmuş kanamam yoktu yinede progestan verdi ki ben 1 hafta deliksiz uyudum hap beni mahvetti..ve bana dediki haftaya gel kese düzelmezse bebeği alıcazz :KK43: Allah tarafından bizi 1 buçuk saat beklettiler belkide bebeğime kıyacaklardı... eşimle çankayada özel muayenehanesi olan bir dr bulduk selçuk bey ve muayenesi 300 tl miş eşim ne olursa olsun gidicez dedi.. gün boyu dr aradık yolda giderken aşkım koruya hiç gitmedik dedim tmm son orayada bakalım dedi.. gittik aşkın beyi bir arkadşım gidiyormuş memnunmuştu.. orada olmadığını söylediler başka kim var dedim kıza Hüseyin pehlivan dedi genç mi dedim genç dedi.. yaşlı doktorlar artık pek sistemlerden ve usg den çok anlamadıkları için ben tercih etmiyorum tecrube olabilir ama herşey deişti...tmm dedi.. kapıdan girdik randevumuz yoktu.. sinirli grmiştik güler yüzle hoşgeldiniz deyip elimizi sıktı bi an noluyo dedik.. yarım saate yakın usg baktı konuştu herşeyi anlattı progestanı bıraktırdı iğneye başlattı hemen .. haftaya çağırdı kalp atışını duyduk kese yusyuvarlak biz 32 dişimizi göstererek odadan çıktık eşim derin bir nefes aldı bu doktor fizanada gitse peşindeyiz sakın takibi bırakma dedi.. şuan 20. haftaya ilerliyoruz oğlumuz olacak full moral doluyuz 3 muayene 3 kontorl için gittim ve her seferinde mutlu etti bizi.. kızım olcak diye gittim elime birsürü pipi resmi verip dalga geçti çünki kendisi erkek bebelerini seviyor futboldan ötürü..Allah ondan razı olsun.. doğumumuda kendisi normal yapıcak ki ben sezeryan aşığı bir kızdım .. epiduralle yapıcam acın hafifler dedi.. aklımda tek soru yok kesinlikle git gidin gözüm kapalı tavsiye ederim.. sorularınızıda sorabilirsiniz yeni üye oldum ama cvplarım sevgiler...
Merhaba melekkizgin ,
yazını baştan sona okudum çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ,
bende ilk andan itibaren Meltem hanım a gidiyorum gebeliğimin ilk 4 ayı sorunsuz geçti çok şükür meğer ondan memnunmuşuz , sorunlar yaşamaya başladıkça ilgisizliği , umursamaz tavırları arttı sadece dinleyip başını sallıyo vitamin vs verip gönderiyo , şikayet ve ağrı ile gittiğim muaynemde tahlil istedi ve bir ay sonraki muaynende bakarım dedi benim ilk gebeliğim o kadarda güveniyorum ki kendisine demekki bildiği var deyip 1 ay o ağrılarla yaşadım sonra neden 1 ay beklediğimi sordu gittiğimde kendinin o şekilde istediğini belirttiğimde napcanı şaşırdı , aslında değiştirmeyi çok düşündüm aşkın veya hüseyin beyle cesaret edemedim geç oldu diye , ama hiç içime sinerek de devam etmiyorum kendisine heleki her seferinde kilo için attığı azarlar ki herkez normal derken , ne dersin Hüseyin beye geçmelimiyim sence ? karar beni korkutuyo açıkçası :(

Back