- 15 Ağustos 2014
- 66
- 28
- 288
hımm anladım canım o zaman randevu için biraz geç kalmışsın ya ondan numara vermiş olabilirBenim 21+3 daha yeni uyeyim takvim eklemeye fırsatım olmadı :) çok tesekkurler bilgi için
Ben her sorduğumda daha dur daha dur dedi meltem hanım :) yarın arayim ama geç kaldım galiba
çok memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor sadece kilo konusunda çok hassasvalla bilemedim canım bana kaç önceden hatırlatmıştı kendisi
herkesede öyle yapıyor
belki aydan hanım dolu yada sincana gelmiyorsa ondan öyle demiştir
sen memnunmusun canım mltem hanımdan anlaşabiliyormusun
ah canım sakın kızma kilo konusuna bana dedi dedi biraz ihmal ettim ben dinlemedim galibaçok memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor sadece kilo konusunda çok hassas
canım öne eğilince niraz rahatsız oluyor bebekya kızlar öne dogru egilerek oturunca fln sürekli bir hareket hissediyorum icerde, bu kadar fazla hissetmem normal mi acaba
bi kere kuş kanadı cırpması hissettim 3 defa yaptigim isi fln yarim biraktim yanimdakilere soyledim hemen sanki içimde bi kus var kanat cirpiyo dedim askin bey bu haftada hissetmen normal degil sana oyle gelmistir dedi, o yuzden simdi bu kızımın hareketimi bana mi oyle geliyo ayirt edemiyorum sevinemiyorum bilecanım öne eğilince niraz rahatsız oluyor bebek
rahatlamak içinde tepişiyor içerde normal yani bende anıydım senle
şimdi hele pc de yazarken filan hepten kızıyor oğlum bana tepiyor dü oturuyorum hemen
bi kere kuş kanadı cırpması hissettim 3 defa yaptigim isi fln yarim biraktim yanimdakilere soyledim hemen sanki içimde bi kus var kanat cirpiyo dedim askin bey bu haftada hissetmen normal degil sana oyle gelmistir dedi, o yuzden simdi bu kızımın hareketimi bana mi oyle geliyo ayirt edemiyorum sevinemiyorum bile
valal askın bey direk 16. haftada daha erken sana oyle gelmistir dediaaa nedenki canım ben 17. haftada bile kelebek uçar gibi hissediyordum
meltem hanımada sordum bazı bebekler hissedilir normal dedi
erken hareketlenebilir dedi
ve ben 23. haftadan sora filan aktif hissetmeye bşladım
ha senin dediğin 16. haftadamı canım ben 20. haftada diye düşündümvalal askın bey direk 16. haftada daha erken sana oyle gelmistir dedi
iyi o zaman bebegim hareketli demekki bende sevinebilirim :) hissettigim oymus
ben pazartesi mecburi gittim biraz hastaydim randevum cuma gunu 17:40taha senin dediğin 16. haftadamı canım ben 20. haftada diye düşündüm
valla o zamankini bilemem ama şimdi artık 20. haftada bence bebeğini hissedebilirsin
nettende çok bakmıştım ben hisseden çok var
senin randevu ne zamn şimdi canım
Günaydın canım, ben de sen dedikten sonra dikkat ettim bende de Meltem Aksu yazıyor neden acaba?şimdi dikkatimi cekti ayrintili usg randevum 19 aralik aydan biri ileydi fakat korunun web sitesinde meltem aksu yaziyor normal mi bu? sizde de oylemi yazdi?
mrb canım, arayıp soracaktım ama yarin gidicem ztn sorarim bakalim yarin benden yine muayene ucreti isteyecekler mi p.tesi verdim ztn onu bekliyorum merakla :)Günaydın canım, ben de sen dedikten sonra dikkat ettim bende de Meltem Aksu yazıyor neden acaba?
hımm anladım benim bugün canım karşılaşamayacağız yine anlaşılanben pazartesi mecburi gittim biraz hastaydim randevum cuma gunu 17:40ta
canım hiç bakmamıştım ben nerden bakıyoruz geçmiş randevuya bakılıyorsa ben bakıvereyimşimdi dikkatimi cekti ayrintili usg randevum 19 aralik aydan biri ileydi fakat korunun web sitesinde meltem aksu yaziyor normal mi bu? sizde de oylemi yazdi?
Günaydın canım, ben de sen dedikten sonra dikkat ettim bende de Meltem Aksu yazıyor neden acaba?
Kontrole geldigini söyle 11. Güne kadar isteyemezlermrb canım, arayıp soracaktım ama yarin gidicem ztn sorarim bakalim yarin benden yine muayene ucreti isteyecekler mi p.tesi verdim ztn onu bekliyorum merakla :)
canım pazartesi verdin se birdaha 10 gün içinde gidince vermiyorsun merak etmemrb canım, arayıp soracaktım ama yarin gidicem ztn sorarim bakalim yarin benden yine muayene ucreti isteyecekler mi p.tesi verdim ztn onu bekliyorum merakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?