kızlar korunun sitesinde kendi dogum paketinizi hazirlayin gibi bir reklam var ne ki o arayip soran oldumu?
aradım bir kac kere ama yogunluk varmis, birde ztn bütün parali testlerimizi halletik artik bu saatten sonra bi isimize yaramaz sanirimbende sen söyleyince gördüm canım neki acaba
aradım bir kac kere ama yogunluk varmis, birde ztn bütün parali testlerimizi halletik artik bu saatten sonra bi isimize yaramaz sanirim
balgat koru icin 4000tl paket yapmislar, dogum 7 muayene ve testler hepsi icin de cok uygun
evet cnm kızımız geliyor hayırlısıyla, sizinki de mi kız ? :)maşallah canım büyümüş kuzucuk sağlıkla kucağına al inşallah
maşallah kız geliyor demek topiğe
maşallah canım yok bizimki erkek canım kısmetseevet cnm kızımız geliyor hayırlısıyla, sizinki de mi kız ? :)
Merhaba, Hayır her defasında kilo ve tansiyona bakıyor, bende sadece 1 kez tansiyona bakmadı,onun haricinde hep kontrol eder.Arkadaslar aşkın bey kontroller de tansiyon kilo ölçüm takibi yapmıyo mu ya ikidir gidiyorum yapmadı sormak da aklıma gelmedi o an
Esra Merhaba, konu ile alakasız ama isim ne düşündünüz? ben hiç birşey bulamıyorummaşallah canım yok bizimki erkek canım kısmetse
Allah Allah nie yapmadı ki acaba?? Yeni olduğu için mi dicem ama :/Merhaba, Hayır her defasında kilo ve tansiyona bakıyor, bende sadece 1 kez tansiyona bakmadı,onun haricinde hep kontrol eder.
Esra Merhaba, konu ile alakasız ama isim ne düşündünüz? ben hiç birşey bulamıyorum
Merhaba arkadaşlar benim ayrıntılı ultrason vakti geldi randevuyu Aydan Biriden aldım fiyatı 500 liraymis korkudan geldiğimi belirtmedim ama siz nasıl randevu aldınız acaba çok pahalı geldi bana
canım sen aydan hanımamı rutine gidiyorsun anlamadımki benDoktor bana verdiği telefon özel muayenehanesin diğerini nasıl alıyoruz peki
Doktorum meltem aksu bana aydan hanımı söyledi ayrıntılı için ve özel muayenehanesindeki telini verdicanım sen aydan hanımamı rutine gidiyorsun anlamadımki ben
ilginç canım ya normalde randevu al sekreterlikten diyor hepİkili ve üçlü tarama normal çıktı aslında birde uzman gözüyle olsun istedi doğrudan numara yazdı burdan randevu alacaksın dedi ben çalışıyorum telefonla sincandan randevu alabilirmiyim gitmem mi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?