Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

bir arkadasim 3 kez düşük yapmis ve doktor önermemi istedi Meltem Hanımı önerdim dogru yaptim degilmi? okuduklarımdan aklımda kalan Meltem hanım iyiydi bu konuda

Arkadaslar aşkın bey kontroller de tansiyon kilo ölçüm takibi yapmıyo mu ya ikidir gidiyorum yapmadı sormak da aklıma gelmedi o an

Arkadaslar aşkın bey kontroller de tansiyon kilo ölçüm takibi yapmıyo mu ya ikidir gidiyorum yapmadı sormak da aklıma gelmedi o an
Merhaba, Hayır her defasında kilo ve tansiyona bakıyor, bende sadece 1 kez tansiyona bakmadı,onun haricinde hep kontrol eder.

Merhaba arkadaşlar benim ayrıntılı ultrason vakti geldi randevuyu Aydan Biriden aldım fiyatı 500 liraymis korkudan geldiğimi belirtmedim ama siz nasıl randevu aldınız acaba çok pahalı geldi bana

Merhaba arkadaşlar benim ayrıntılı ultrason vakti geldi randevuyu Aydan Biriden aldım fiyatı 500 liraymis korkudan geldiğimi belirtmedim ama siz nasıl randevu aldınız acaba çok pahalı geldi bana

canım sen ne yaptın 500 filan ya
sincanamı gidiyorsun çukurambaramı
canım sen aydan hanımın muayenehanesinden alma hastanede ol ayrıntılını
ben sincanda oldum canım daha kaç ay oldu şurda 175 lira
çukurambardada 300 filanmış diye duymuştum
sen şahsi muayenehanesine niye gidiyorsun orası biraz pahalıymış

nasıl yani canım ya aydan hanımdan randevu al demiştir meltem hanım
o tamam
ama niye numarasını verdi sen istedinmi no filan
canım sen ne yapcaktın şimdi bak
korudaki sekreterlikten şu güne aydan hanıma randevu diycektin onlar sana randevu vercekti
meltem hanım ikili test için filan bi risk söyledimi sana

İkili ve üçlü tarama normal çıktı aslında birde uzman gözüyle olsun istedi doğrudan numara yazdı burdan randevu alacaksın dedi ben çalışıyorum telefonla sincandan randevu alabilirmiyim gitmem mi gerekir

ilginç canım ya normalde randevu al sekreterlikten diyor hep
yoksa ayrıntılıyı herkesten istiyor zaten onda bi sorun yok bende yaptırdım canım
evet telde randevu alabilirsin
sen kaçıncı haftandasın 25 mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…