- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 39
kesinlikle aşkın hoca tercih edilmeli :)Merhaba arkadaslar ben ilk dogumumu sincan koruda murat beyle yaptim gayet memnundum ancak ayrildi oradan yine simcan koru dusunuyorum ama dr.lar hakkinda hic bilgim yok gecmiside cok fazla okuyamadim. Genel olarak butun drlar iyi sanirim. Ben tercihimi erkek dr.dan yana kullaniyorum kadin dr.larda bazen ego olusabiliyor bu arada odalar iki kisilik degildi benim zamanimda iki yatak var odalarda ancak birinde refakatci kaliyor. Odalari biraz kucuk yanliz. Sanci odasindada iki yatak vardi ailem surekli yanimdaydi yan yatakta kardesim annem vardi esim oturamiyodu zaten yerinde benim zamanimda nst ucreti falan yoktu yorumlarda ucretli diye gordum o konuda sacmalamislar resmen.
Merhaba arkadaslar ben ilk dogumumu sincan koruda murat beyle yaptim gayet memnundum ancak ayrildi oradan yine simcan koru dusunuyorum ama dr.lar hakkinda hic bilgim yok gecmiside cok fazla okuyamadim. Genel olarak butun drlar iyi sanirim. Ben tercihimi erkek dr.dan yana kullaniyorum kadin dr.larda bazen ego olusabiliyor bu arada odalar iki kisilik degildi benim zamanimda iki yatak var odalarda ancak birinde refakatci kaliyor. Odalari biraz kucuk yanliz. Sanci odasindada iki yatak vardi ailem surekli yanimdaydi yan yatakta kardesim annem vardi esim oturamiyodu zaten yerinde benim zamanimda nst ucreti falan yoktu yorumlarda ucretli diye gordum o konuda sacmalamislar resmen.
canım çok sağol inşallah sanada nasip olur
3 ay kısa bi süre tez zamnda hamile kalmanı temenni ederim
kişiye göre doktorun sempatisi değişiyor canım benim için işinin ehli olması çok önemli diğer huylarıyla çok alakadar olmuyorum doğrusu ama meltem hanım bence insan olarakta çok iyi birisi bana hep yardımcı oldu şimdiye kadar
hatta beni artık bebeğin olmalı diiyerekte o cesaretlendirdi ben kanama şikayetiyle gidiyordum o bebek diyordu
eşimi bile teşfik etti ameliyat olması hususunda
3 ay deyince ne der bilemem ama dersin canım biran önce gebe kalmak istiyorum diye senin iteğine karşı geleceğini zannetmiyorum zaten
nerde oturuyorsun sen canım
bu arada eğer meltem hanım olmasssa aşkın bey var oda çok kibar ve iyi bir hekim
sincana gideceksen ikisinden birine gitmeni öneririm doğrusu
Çok saol tavsiyelerin için canım evet bu ay 4.ayım biliyorum bu süre daha çok erken ama yapı gereği biraz takıntılı bir insanım atamıyorum üstümden gerçi senin açından bakınca sana bunu söylemeye utanıyorum ama işte malesef durumum bubakalım bu ay çukurambarda tedavi görüyorum ama tutmassa diğer ay sincandaki koruyu deneyecem çünkü fiyat pahalı geliyor bu arada dikmende oturuyorum çukurambara gitmem 15 dk sadece de keşke bu kadar pahalı olmasa
canım insan heves ediyor hemen olsun istiyor çok haklısın
herkesin bi sınavı var bizimkide buymuş
cidden sincan sana çok uzakmış ama aradaki fiyat farkıda çok canım aracınız varsa cumartesi eşin evde filan oluyorsa gitmeniz zor olmaz
cumarteside öğlene kadar doktorlar orda çünkü
sakın kendini olmaz olacakmı diye şartlama kafan rahat olursa hamile kalmanda kolaylaşıyor
aşılama için acele etme derim
eşin bi doktora filan görünsün ama öncesinde birkaç ay daha deneyin derim ben
canımbeni 3 kilo aldım diye değil kilodan dolayı gebelik şekerim yüksek çıktı diye yolladı diyetisyene
birde ben şu an 75 kiloyum zaten
valla benim için doktorun iyi heim olması yeterli birazda yüzüme gülsün tamamdır işte
aşılamayla hamile kaldım ben ve aşılamamı meltem hanım yaptı başarı oranı çok yüksek bi doktor bu konuda
tabi anlaşamayan insanarda var kerkese saygılıyım
içine sinmiyorsa başka bi doktoruda tercih edebilirsin
tabi canım kısmetse benim 2 ay kaldı
tabi yazarim size canım neler olup bitti olumsuzlukları varsa onlarıda yazarım elbette
ama hastaneyle mutlaka konuşacağım tek kişilik oda hususunu ben rahat edemem çünkü
canım takvimin yok sen kaçıncı haftandasın bilemedim
sen tek kişilik oda konusunda bilgi sahibimisin
canım doktor kararı sana kalmış biey tabiki herkes herkesten haz edemiyorYok canım zaten aşılama için daha çok erken ben üç ay bu klomen tedavisi var onu deneyecem sonra kendi haline bırakıcam bakalım bu ay ilk denemem diğerlerinde sincana giderim artık..arabam var zaten canım gitme konusunda sıkıntı yaşamam sadece benim durumumda meltem hanım mı aşkın bey mi daha iyi olur ona karar vermem lazım..bu arada çok haklısın kafama çok takmadan geçirmem lazım bu süreci Allah inşallah hepimizin hakkında hayırlısını verir
Evet takvimi nasıl yapacağıma bakamadım henüz :) Ben tam 22. haftamdayım, Ancak tek kişilik oda hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim, 21 Kasımda Ayrıntılı ultrason randevum var, gittiğimde sormayı düşünüyorum.
canım doktor kararı sana kalmış biey tabiki herkes herkesten haz edemiyor
ben bira çekingenim açıkcası o yüzden erkek doktor tercih etmedim
malum yumurta tedavisi olsun aşılama olsun vajinal muayeneyi çok sık gerektiriyor
ben bayan doktor olmasını tercih ettim ama herkes aynı düşüncede olmayabilr
son derecede memnunum meltem hanımdan
seni iyi anlyorum yaşadıklarının çok fazlasını yaşadım ama inan kafan rahat olmassa çok zor geçiyor
inşallah tez zamnda sağlıklı bir evladın olur
Beni anlayabildigin icin saol canim..aa evet ben hic o acidan dusunmemistim dedigin gibi vajinal muayene cok sık olacak kadin olursa daha rahat olur ama ben erkek doktorlarinda dogum esnasinda sogukkanli olmalarini rahatlatici buluyorum off kafam karisik ama senin tavsiyene uycam ilk once meltem hanima giderim olmassa askin beyi secerim problem olacagini sanmam tabi bu ay tuttmassa insallah tutarda hicbirine gerek kalmaz :)
Ee sonuçta doğuma nereye karar verdiniz?Kızlar ben 37. Haftaya kadar meltem hanima gittim doğuma girmesi konusunda beni tatmin edici cevaplar vermediği için son anda karar değiştirdim bebeğin kafası çıkana kadar gelmeyecek gibi geldi sürekli kadın doğumcu varmış falan filan dedi ha bir de okadar para ver doğum için Hastanede işitme testi olmasın yuh artık bebeği korudan çık başka hastaneye işitme testine götür bir de nstye para vermek hakikaten çok sinir bozucuydu
Bugün mü senin randevun canım? Bir de takipli hastaya bu senenin doğum fiyatını veriyorlar ya onun takipli olduğunu doktoru mu bildiriyor muhasebeye? O işlemler için kayıt açtırmamız lazım mı?bakalim bende askin beye sorucam doguma gelip gelmemesi konusunda gerci konustugumuzda geliyorum ama ztn sürekli doktor oluyor demisti, bakalim simdi ne diyecek :)
Bugün mü senin randevun canım? Bir de takipli hastaya bu senenin doğum fiyatını veriyorlar ya onun takipli olduğunu doktoru mu bildiriyor muhasebeye? O işlemler için kayıt açtırmamız lazım mı?
cok sevindim canim, aydan hocayla bende bir kere ayrintiliya girdim bende cok sevdim kendisini :) askin beyi seve seve önerir diye dusunuyorum cunku bende randevum 19 aralik olmasina ragmen askin beyin yonlendirmesiyle erken tarihe randevu alabilmistim, cuma gunleri aydan hanim sincan koruda oluyor ayrıntılı icin bilgin olsun yani sincanda da gorebilirsin onu :)Arkadaslar Merhaba!
Bende 2011 yılında koru balgat hastanesinde Aydan BİRİ ile kızımı kucağıma aldım şükürler olsun.
Şimdi 2. Çocuğuma hamileyim nasip olursa yine aydan hanima gitmek isterim ama fiyatlar baya uçuk bu topigi takip ederken aşkın beyle başlangıç yapmaya karar verdim çarşamba günü kese göründü cuma günü de kalp atışları gidicem umarım hersey yolundadır.
Aydan hanima özel bi hayranligim var harika bi insan süper Bi doktor kendisiyle görüşüp tavsiyesi üzerine bi doktor la devam etmek istiorum ara ara da kendisine gidicem cunku sincan koru evime yakin olmasi bi avantaj ama aşkın beyden de memnun kalmadım desem haksızlık etmiş olurum en azından onun kadar pozitif bi insan bakalım uzun bi süreç hayırlısı olsun
hala kız dimi bi degisiklik yok? :) ben hala bekliyorum bu kontrolde bakalim bi süpriz olurmu? :)selam cnm, bu arada benim bebişimin de kız olduğu kesinleşti :)
cok sevindim canim, aydan hocayla bende bir kere ayrintiliya girdim bende cok sevdim kendisini :) askin beyi seve seve önerir diye dusunuyorum cunku bende randevum 19 aralik olmasina ragmen askin beyin yonlendirmesiyle erken tarihe randevu alabilmistim, cuma gunleri aydan hanim sincan koruda oluyor ayrıntılı icin bilgin olsun yani sincanda da gorebilirsin onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?