Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Çok teşekkür ederim canım.. inşallah yakalayabilirim cuma günü şansımı deneyecem saol :)
Merak ettim Aydan hocaya direkt isim olarak sor bakalim canım ya, Sincan Koru'da kime gidebilirim diye. Aşkın hocanın ismini ilk kendisi verecek mi? Sekreter beni Aşkın hocaya Aydan hocadan sonra yönlendirirken Aşkın Bey zaten onun ekibindendi demişti. Bakalım kendisi de ağzıyla diyecek mi sana?

cidden kızlar ilk önce kim giderse hastaneye tek kişilik oda mevzusunuda sorsun haber etsin onu çok merak ettim ben

cidden kızlar ilk önce kim giderse hastaneye tek kişilik oda mevzusunuda sorsun haber etsin onu çok merak ettim ben
birde birileri askin hocaya bu forumdan ve konusulanlardan bahsediyo sanirim ben ilk gitigimde sizi cok arastirdim forumlardan dedigim de kadinlar klubumu off fln demisti :))

birde birileri askin hocaya bu forumdan ve konusulanlardan bahsediyo sanirim ben ilk gitigimde sizi cok arastirdim forumlardan dedigim de kadinlar klubumu off fln demisti :))

canım meltem hanımda hakkında bişeyler konuşulduğundan haberdar
hatta bana bi seferinde kk dan okumadınmı kiloya kızdığımı demişti
biliyor tüm doktorlar elbette kendileri ile ilgili konuşulanları

Selam

Aşkın Bey için iyi şeyler okudum. Ben devlet hastanesine gidiyorum ama pek memnun degılım. Sincan Koru Hastanesine devam etmek istiyorum ama kafam biraz karıştı. Doğumda takip eden doktor giriyor mu acaba?

canım meltem hanımda hakkında bişeyler konuşulduğundan haberdar
hatta bana bi seferinde kk dan okumadınmı kiloya kızdığımı demişti
biliyor tüm doktorlar elbette kendileri ile ilgili konuşulanları
Belki kendisi takip ediyordur meltem hanim. Ben de forumlari okuyup tarama testleri için kendimde terslik aramaya başladım dedigimde kk mü demişti aşkın bey de... :)

Belki kendisi takip ediyordur meltem hanim. Ben de forumlari okuyup tarama testleri için kendimde terslik aramaya başladım dedigimde kk mü demişti aşkın bey de... :)

olabilir canım tabi takip edebilir ama bana dediği gelen hastalar bahsediyor demişti
senin randevun ne zaman bu arada

olabilir canım tabi takip edebilir ama bana dediği gelen hastalar bahsediyor demişti
senin randevun ne zaman bu arada
Canım yaa benim dün sabahti ama ben sizin mesajları hastaneden dönünce gördüm. Zaten çıkışta aklımdan oda işi falan uçup gitmiş doktor ağrı tepeciği gibi birşey gördü ultrasonda. Rahim kasis yapmış gibi birşey. Üç gün istirahat verdi bol su iç dedi.

bende de gormüstü onu ama cumaya denk geldigi icin bana rapor fln vermedi dinlen haftasonu dedi

Bir sıkıntı olmadı dimi canım yaa geçti dimi? Bebeğe bir zararı var mıymış?
yok cnm bi daha olmadi ztn sornaki kontrolde de gitmisti o tepecik, ben hemen ultrasona girip konusma kismini sona biraktigim icin 2 gundur agrim var diyememistim, ultrasonda görüp agrin mi var diyince sasirmistim :) haftasonu dinlen gezme dedi sadece, sonra da cikmadi ztn bi daha ne agri ne tepecik :)

Ohh teşekkür ederim içim rahatladı. Bugün benim ağrım sızı şeklini aldı sistit sızlaması gibi ama sistitlik bir durum yok. Evdeyim zaten bir an önce geçer inşallah. Siz nasılsınız bebişinizle? Kaç haftalık kaç günlük oldunuz şimdi? Biz dün 17+4 ile uyumluyduk 17+1 iken. 18 cm boyumuz 198gr kilomuz varmış :)

maşallah canım büyümüş kuzucuk sağlıkla kucağına al inşallah
evet cnm şimdilik bir değişiklik yok, olacağını da sanmıyorum, minik kızım geliyor :) :)

maşallah kız geliyor demek topiğe

canım geçmiş olsun dediği gibi dinlen o zaman sıkıntı geçiyor canım endişelenme
bebeğe zarar verecek bişey olmaz sen korkma
bidaha ne zaman gideceksin kısmetse

canım geçmiş olsun dediği gibi dinlen o zaman sıkıntı geçiyor canım endişelenme
bebeğe zarar verecek bişey olmaz sen korkma
bidaha ne zaman gideceksin kısmetse
10 gün sonra kontrolümüz var ücretsiz hem onu kullanayım hem ağrı tepecigi geçmiş mi iyi mi diye düşünüp durmam. :)

ya inanirmisin cinsiyete o kadar odaklandikki ne kilosu ne boyu hic bir sey hatirlamiyorum :) dün girdigm bilgisayar sifresini bile bu sabah unuttum felaket unutkanim bu aralar
yarin 19+1 oluyorum. haftaya cuma 20+1de randevumuz var iste :) bu sefer cinsiyet belli oldugu icin kilo boy fln soracagim :)

kızlar korunun sitesinde kendi dogum paketinizi hazirlayin gibi bir reklam var ne ki o arayip soran oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…