Tahlil sonuçlarını konuşup hemen karar veriyorlar canım.birde ben gebe kalinca igneye baslayacakmisim. igne dozunu ayarlamalari nekadar suruyorki gec kalinirsa yine kalbi durursa. bana simdi hap veren olmadi ama gebe kalana kadar gec olmasin diye coraspin100mg basladim kendim. burda okudum herkes gebelik oncesi kullaniyormus igneye kadar kullanayim tedbir amacli dedim
tamam canim tesekkur ederim. gebe kalayim oncede giderimTahlil sonuçlarını konuşup hemen karar veriyorlar canım.
evet bebegi dusununce para ikinci planda kaliyor. ama bazen oyle oluyorki maas hemen bitiveriyor elde olmayinca da dusunmek zorunda kaliyorsun. kredi karti gecerli sanirim o yuzden icim biraz rahat. bebek icin epey beklemissin ben daha yolun basindayim sana gore mizmizlanmamam lazimhayirlisiyla kucagina alirsin ins hayirli saglikli bi evlat olur
tamam canim tesekkur ederim. bakalim haftaya belli olur benimde halammi gelcek bebekmi ona gore hastaneye giderim :-Dyoo rica derim herkes bazı sıkıntılardan geçiyor kendisine göre canım
bilen arkadaşlar yardımcı olmuş zaten sana hakkında hayırlısı olur inşallah
evet kredi kartı geçiyor bu arada sadece ayrıntılı usg için geçerli değil
sağol canım inşallah
ama şimdide kilo sorunu var bu ay 3 kilo aldığımdan dolayı doktorum kızdı biraz
bu arada şeker yüklemem yapıldı kolay bi işlemmiş limona filanda gerek yok abartıldığı kadar midem bulanmadı benim doğrusu
bebeğim erkek canım nasipse 12. haftada söylemişti meltem hanım
senin takvimin yokya kaçıncı haftadasın hep unutuyorum sen öğrendinmi cinsiyetini
hayatım hüseyin beye ben de sordum tetanozu bence gerek yok o merdivenaltı doğumlar için dedi amaben yine de oldum dikkatsizim çünkü elimi kolumu kesiyorum hatta oldum aşı diyince de surat filan yaptıyani ne gereği vardı ki filan dedi
son haftalarda hüseyin beyde dikkatimi şeken şey biraz aceleye getiriyor beni umarım sizde böyle bir sorun yoktur söyle canım yaptırdım diye bişiy demezHadi ya bende cok sakarimdir cok keserim sagimi solumu :) banada surat yapacak desene gittigimde :) cunku ben asidan sonra henuz gitmedim haftaya gidicem soylemeyim bari...
Hadi ya insallah benimkide bulanmaz kolayca gecer..
Erkek mi ne guzel benimkide erkek allah saglikla dogmayi nasip etsin insallah..
25.haftadayiz bizde iste haftaya seker yuklemesini yaptircaz..
O kilo sorunu bendede var biraz hizli kilo aldim..ama eskiden cok zayiftim ve kilo alamama sorunum vardi o yuzden sansliyimki sisman degil normal kilomda gibi duruyorum :) :)
günler gecmek bilmiyor catlicam meraktan
kizlar aranizda kalp atisi dinleme cihazi kullanan varmı? angeltalk tu sanırım ismi
canım muayene 77 lira şu anda
doğum normal yada sezeryan farketmeksizin 1750 lira
benim arkdas birinden alip kullanmis bebegin kalbini dinliyorum sanmis ama kendi gobek atisiymisti kalbi durmus bebegin bilememis. gebeliginiz cok ilerde degilse duyulmuyomus
hiç duymadım canım ya inan senden duydum şimdi
ama bu kadar sıkıntıya sokma kendini inşallah hayırlısı olur
ilginç doğrusubenim arkdas birinden alip kullanmis bebegin kalbini dinliyorum sanmis ama kendi gobek atisiymisti kalbi durmus bebegin bilememis. gebeliginiz cok ilerde degilse duyulmuyomus
canım epidural olursa 250 tl ek ücret veriyorsun yani 2000 liraya geliyor doğumunçok teşekkür ederim esra. ben 26 haftalık oldum artık. bir an önce başlamam lazım nerede doğum yapacaksam o hastaneye. meltem hanımdan randevu almaya çalışıcam bakalım. doğum ücreti de akropolde 2500 idi. bu fiyat ona göre daha iyi tabi ama epiduralli olunca değişiyor mu acaba? ilk randevumu alayım da sorarım artık hepsini. çok teşekkür ederim sana da.
dün arkadasimdan aldim denedim dinledim bebegindi sanirim cunku hizliydi, iki hafta once kus kanadi cirpmasi gibi seyler hissediyordum simdi kesildi de merak ettim o aleti calisiyormu diye bana calisiyor gibi geldi tabi bende gobek atisimi dinlemediysem :)
inşallah canım kolayca geçer ve şekerinde çıkmaz
benim çıktığı için diyete başladım işte
bende çok kilolu durmuyorum aslında ama gelde meltem hanıma anlat
son haftalarda hüseyin beyde dikkatimi şeken şey biraz aceleye getiriyor beni umarım sizde böyle bir sorun yoktur söyle canım yaptırdım diye bişiy demez
evet canım çıktı şeker diyetteyim o yüzdenSekermi cikti aa uzuldum..
ya kilo hamilelik sonrasi sikinti olacagi icin doktorlar dikkat etmemizi istiyolar iste. Huseyin beyde bana laf carpiyo sık sık :)
bizim de ayrıntılı usg de baya baktııı video bile çekmiştik biz 40dk olması lazımBilmem benim dikkatimi cekmedi cok ama bidaki gittigimde dikkat edicem..
hatta ayrintili ultrasonda baya uzun kaldik ve haftasonu tekrar gelin bidaha bakmak istiyorum ddi uzunca bidaha bakti fln..
bide eger gunduz gidiyosan diger hastalarinada yetismek icin acele ediyor olabilir biz aksam ustu gidiyoruz hem kimse olmuyo hemde rahatca baktiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?