• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

canım malesef ya bende gebelik şekeri çıktı
diyetisyene yolladı meltem hanım işte diyetisyende diyet listesi yazdı
çok iştahlı biri değilim zaten ama diyet
listemde çok hafif geliyor canım ya gündüzleri inan hep açım
umarım sizde çıkmaz insanı sıkıntıya sokuyor
inşallahh çıkmaz valla ben çok iştahlıyım deli gibi de yemek yiyorum ama şimdiye kadar 2.300 kg aldım temennim çıkmaması yönünde

inşallahh çıkmaz valla ben çok iştahlıyım deli gibi de yemek yiyorum ama şimdiye kadar 2.300 kg aldım temennim çıkmaması yönünde

canım bende 3.500 kg aldım zaten çok değil yani ama işte kiloya bakmıyorki
inşallah çıkmaz diyeti çok zor uyguluyorum ya çok acıkıyorum

canım bende 3.500 kg aldım zaten çok değil yani ama işte kiloya bakmıyorki
inşallah çıkmaz diyeti çok zor uyguluyorum ya çok acıkıyorum
hayatım boyunca diyet konusunda hiç başarılı olamadım zaten umarım çıkmaz umarım senin de biran önce düşer şekerin

hayatım boyunca diyet konusunda hiç başarılı olamadım zaten umarım çıkmaz umarım senin de biran önce düşer şekerin

düşsede farketmiyor artık canım ya doğuma kadar diyetteyim
ben uygulamaya dikkat ediyorum bayram nedeniyle ufak tefek sızıntılar oldu ama o kadar da dayanamıyorum napıyım

Kızlar Koru da doğum yapıp da heyet raporu alan var mı acaba? Ben heyet raporu almak istiyorum acaba Meltem Hanım verir mi? Bebeğim daha çok küçük bırakamam bakacak kimsem de yok çevremde... Bilen varsa lütfen yazsın...

merhaba arkadaslar. benim sorum; iki dusuk yasadim hatta kurtajimi bu hastanede oldum. simdi yine cocuk dusunuyoruz. gebe kalirsam kan pihtilasmasi icin igne tedavisi gorecegimden dozunu ayarlayabilecek bu konu hakinda bilgili bi doktor onerebilirmisiniz? Allah herkesin kucagini bebekle doldursun ins

Kızlar Koru da doğum yapıp da heyet raporu alan var mı acaba? Ben heyet raporu almak istiyorum acaba Meltem Hanım verir mi? Bebeğim daha çok küçük bırakamam bakacak kimsem de yok çevremde... Bilen varsa lütfen yazsın...
canım hiç bilmiyorum ama bence gidip bi sor başka şekilde öğrenemssin sanırım
ya da telefonda edebilirsin

merhaba arkadaslar. benim sorum; iki dusuk yasadim hatta kurtajimi bu hastanede oldum. simdi yine cocuk dusunuyoruz. gebe kalirsam kan pihtilasmasi icin igne tedavisi gorecegimden dozunu ayarlayabilecek bu konu hakinda bilgili bi doktor onerebilirmisiniz? Allah herkesin kucagini bebekle doldursun ins
canım korudaki bir çok doktor çok iyi
Allah yardımcın olsun canım ben meltem hanıma gidiyorum çok memnunum
diğer doktolarda çok iyi bence hepside sana yardımcı olacaktır

Merhabalar! Ben de sincan lokman hekimin kötü olduğunu duyduktan sonra sincan koruyu düşünmeye başladım. Aslında akrpole gidiyorum ama taşınıcaz tayin dolayısıyla eryaman taraflarına. o yüzden sincan koruyu düşünmeye başladım. Doğum ve muayene ücreti nedir bileniniz var mı acaba?

canım korudaki bir çok doktor çok iyi
Allah yardımcın olsun canım ben meltem hanıma gidiyorum çok memnunum
diğer doktolarda çok iyi bence hepside sana yardımcı olacaktır
ben kurtaj icin ahmet beye gitmistim uckere falan gorustuk iyiydi fakat tayini balgata cikmis sanirim. o yuzden baska doktor arayisi icine girdim.

ben kurtaj icin ahmet beye gitmistim uckere falan gorustuk iyiydi fakat tayini balgata cikmis sanirim. o yuzden baska doktor arayisi icine girdim.

anladım canım evet ahmet beyi duymuştum
o zaman meltem hanımı tavsiye ederim canım nede olsa benim doktorum
ama aşkın beyide hastaları çok seviyor erkek doktor tercih edersen

Merhabalar! Ben de sincan lokman hekimin kötü olduğunu duyduktan sonra sincan koruyu düşünmeye başladım. Aslında akrpole gidiyorum ama taşınıcaz tayin dolayısıyla eryaman taraflarına. o yüzden sincan koruyu düşünmeye başladım. Doğum ve muayene ücreti nedir bileniniz var mı acaba?
canım muayene 77 lira şu anda
doğum normal yada sezeryan farketmeksizin 1750 lira

anladım canım evet ahmet beyi duymuştum
o zaman meltem hanımı tavsiye ederim canım nede olsa benim doktorum
ama aşkın beyide hastaları çok seviyor erkek doktor tercih edersen
zaten gebe kalirsam ogrenir ogrenmez gitmem lazim hangisinde randevu bulabilirsem ona gidecem gibi gerci bosa arastiriyorum. meltem hanima cok giden var randevu bulamayabilirim gibi :-) igne olayi olacagindan korkuyorum bukez dusmez ins. muayeneler 57, dogumda 1500 du artmis fiyatlar. tarama test falanda cok tutuyormu acikcasi maddiyati zorlar diye de dusunuyorum

zaten gebe kalirsam ogrenir ogrenmez gitmem lazim hangisinde randevu bulabilirsem ona gidecem gibi gerci bosa arastiriyorum. meltem hanima cok giden var randevu bulamayabilirim gibi :-) igne olayi olacagindan korkuyorum bukez dusmez ins. muayeneler 57, dogumda 1500 du artmis fiyatlar. tarama test falanda cok tutuyormu acikcasi maddiyati zorlar diye de dusunuyorum

canım tabi randevu önemli ama inan asıl doktor çok önemli
güvenebilmek çok zor biliyorsun o yüzden ben çok araştırıp gittim şimdide meltem hanım neredeyse bende oraya gidiyorum
3 yıl gibi bir zamandır kendisine gidiyorum ve çok memnunum
sağolsun her konuda çok destek ve yardımcı gerçi son zamanlarda kilo alıyorum diye bana kızıyor ama ondada haklı
uzun zamandır muayene 77 canım ya
tarama ben sadece 2 liyi yaptırdım canım 85 miydi neydi
birde ayrıntılı usg ye girdim ona aydan hanım geliyor zaten kendi dktrun bakmıyor prof. kendisi 175 tl
şeker yüklemesine ücret almıyorlar
kan testlerinde filanda ufak tefek farklar çıkıor canım tabi
maddiyat cidden zoranabiliyor haklısın bende zorlandım biraz ama 10 yıldan sora bebek sahibi olabildiğim için pek fazla önemsemedim açıkcası
inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
bu forumdan tanıştığım bir arkadaşım var benim oda senin gibi rahatsızdı
doğuma kadar iğneye devam etti ve sağlıklı bebek dünyaya getirdi maşallah darısı sana
her zaman aklına takılan olursa sor canım gide gele uzman oldum ben artık

Canım ben hiç düşük yaşamadım ama kan pihtilasmasi hastalığımdan bekarlıgımda iki kere yoğun bakıma yattım. Hamile kalmadan önce iğneye başlamam gerektiğini bildiğim için koru hastanesinde Aydan hocaya muayene oldum. Ignenin doz ayarlamasını kadın dogumcu yapmıyor kendisi dahiliye ve hematolojiye yönlendirdi testlere baktılar dozu en yüksekte başlattıklar. Gebelik önce 2 ay ve gebelik dahil toplam 5 aydır her gün bir iğne yapıyorum kendime. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı. 3 ayımız bitti inşallah da gebelik sonuna kadar olmaz. Igneden korkmana gerek yok riskli bir iğne olsa insanların evde yapmasına izin vermezler zaten. Yağ dokusuna denk getiremezsen bazen morariyor bir de ovalamamak lazım o kdr. Ben 1 sene boşuna ertelemisim bebeği evlendikten sonra iğne korkusuna.

canım tabi randevu önemli ama inan asıl doktor çok önemli
güvenebilmek çok zor biliyorsun o yüzden ben çok araştırıp gittim şimdide meltem hanım neredeyse bende oraya gidiyorum
3 yıl gibi bir zamandır kendisine gidiyorum ve çok memnunum
sağolsun her konuda çok destek ve yardımcı gerçi son zamanlarda kilo alıyorum diye bana kızıyor ama ondada haklı
uzun zamandır muayene 77 canım ya
tarama ben sadece 2 liyi yaptırdım canım 85 miydi neydi
birde ayrıntılı usg ye girdim ona aydan hanım geliyor zaten kendi dktrun bakmıyor prof. kendisi 175 tl
şeker yüklemesine ücret almıyorlar
kan testlerinde filanda ufak tefek farklar çıkıor canım tabi
maddiyat cidden zoranabiliyor haklısın bende zorlandım biraz ama 10 yıldan sora bebek sahibi olabildiğim için pek fazla önemsemedim açıkcası
inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
bu forumdan tanıştığım bir arkadaşım var benim oda senin gibi rahatsızdı
doğuma kadar iğneye devam etti ve sağlıklı bebek dünyaya getirdi maşallah darısı sana
her zaman aklına takılan olursa sor canım gide gele uzman oldum ben artık
evet bebegi dusununce para ikinci planda kaliyor. ama bazen oyle oluyorki maas hemen bitiveriyor elde olmayinca da dusunmek zorunda kaliyorsun. kredi karti gecerli sanirim o yuzden icim biraz rahat. bebek icin epey beklemissin ben daha yolun basindayim sana gore mizmizlanmamam lazim :-) hayirlisiyla kucagina alirsin ins hayirli saglikli bi evlat olur

Canım ben hiç düşük yaşamadım ama kan pihtilasmasi hastalığımdan bekarlıgımda iki kere yoğun bakıma yattım. Hamile kalmadan önce iğneye başlamam gerektiğini bildiğim için koru hastanesinde Aydan hocaya muayene oldum. Ignenin doz ayarlamasını kadın dogumcu yapmıyor kendisi dahiliye ve hematolojiye yönlendirdi testlere baktılar dozu en yüksekte başlattıklar. Gebelik önce 2 ay ve gebelik dahil toplam 5 aydır her gün bir iğne yapıyorum kendime. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı. 3 ayımız bitti inşallah da gebelik sonuna kadar olmaz. Igneden korkmana gerek yok riskli bir iğne olsa insanların evde yapmasına izin vermezler zaten. Yağ dokusuna denk getiremezsen bazen morariyor bir de ovalamamak lazım o kdr. Ben 1 sene boşuna ertelemisim bebeği evlendikten sonra iğne korkusuna.
ben doktor ayarliyor igne dozunu sanmistim. igneden normalde cok korkarim ama bebek icin vurulurum yeterki saglikli kucagima aliyim seker hastalari omur boyu vuruluyor dokuz ay cokmu. benim korkum burda okuyorum dozunu iyi ayarlayamamislar yine dusuk olmus ondan. benim degerlerim seninkine gore hafiftir hastanelik olduguna gore gecmis olsun saglikli sekilde dogumunu da yaparsin ins

Back