Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

tamam esraaa ben cevabını bekliyorum benim şeker yüklemem bayramdan sonra olacak 25 de gitmek istedim

canım şeker yüklemem yapıldı benim haber edeyim dedim
sistem bozukmuş sonucu alamadım ama telefonla öğreneceğim artık
canım önce sekreterlikten gidip muayene için giriş yaptırıyorsun muayene ücretini veriyorsun
sora doktorun istek yapıyor sekreterliğe tekrar gidip oradan onaylatıyorsun şeker yüklemesi için ücret yok canım ama benden idrarda istediler idrar için 13 tl aldılar oradan alt kata gönderiyorlar orda önce kanını alıyorla sora ılık suya bi miktar şeker katıp sana veriyor iç diye
içmesi hiç zor değil limon katmaya filan kesinlikle gerek yok
sora yukarı çıkıp normal muayeneni oluyorsun doktoruna şekeri içtikten tam bir saat sora tekrar kan alıyorlar
bu arada hiç bişey yemiyorsun içmiyorsun
sorada 1 saat içinde sonucun çıkıyor
olay bu kadar canım başka bişey sormak istersen yazarım yine

sağol canım inşallah
ama şimdide kilo sorunu var bu ay 3 kilo aldığımdan dolayı doktorum kızdı biraz

bu arada şeker yüklemem yapıldı kolay bi işlemmiş limona filanda gerek yok abartıldığı kadar midem bulanmadı benim doğrusu
bebeğim erkek canım nasipse 12. haftada söylemişti meltem hanım
senin takvimin yokya kaçıncı haftadasın hep unutuyorum sen öğrendinmi cinsiyetini

selamlar, ben de bugün gittim doktora, 12+1 deyim, bana da kız gibi görünüyor ama emin olamadım dedi :) :)
ay canım cook sevindim :))
tabi kizmi istiyordun bilmiyorum ama ben sahsen kiz olsun diyordum ve kiz gibi duruyor diyince havalara uctum :) tabi 2 hafta sonra netlesecek ama beklemek her zaman ki gibi iskence :)

selamlar, ben de bugün gittim doktora, 12+1 deyim, bana da kız gibi görünüyor ama emin olamadım dedi :) :)
Meltem hanima mi gttiniz? benim randevum da 12+1 de ins bana da kiz der :) ikili test ucreti ne kadardi ? Sonuc kac gune cikiyor?

Meltem hanima mi gttiniz? benim randevum da 12+1 de ins bana da kiz der :) ikili test ucreti ne kadardi ? Sonuc kac gune cikiyor?

80di galiba ücreti 1 haftaya cikar dediler sonucu ama suan sonuc sistemleri calismiyor o yuzden goremiyoruz sonuclari

80di galiba ücreti 1 haftaya cikar dediler sonucu ama suan sonuc sistemleri calismiyor o yuzden goremiyoruz sonuclari
Ben de bugün ikili test yaptırmaya gitmiştim. Sistemleri çalışmayınca Aşkın Bey ultrason ölçülerimi yazıp dış laboratuvara gönderdi bizi. Tahlili dışarda yaptırdım anlayacağınız. Sonucu Cuma günü maille alırsınız dediler.

ay canım cook sevindim :))
tabi kizmi istiyordun bilmiyorum ama ben sahsen kiz olsun diyordum ve kiz gibi duruyor diyince havalara uctum :) tabi 2 hafta sonra netlesecek ama beklemek her zaman ki gibi iskence :)
valla cnm ben sağlıklı olmasından başka bir şey istemiyorum, kız erkek hiç önemli değil, sağlıklı olsun da :) ama benimsedim hemen kız olması durumunu :) :)

valla cnm ben sağlıklı olmasından başka bir şey istemiyorum, kız erkek hiç önemli değil, sağlıklı olsun da :) ama benimsedim hemen kız olması durumunu :) :)

evet canım saglikli olsun herseyden onemlisi o bende oyle diyorum saglikli olsun kiz olsun :)
bakalim 24 ekimi bekliyoruz simdide tabi bide test sonuclarini

canım bana gittigin dis laboratuvar ismini veya telefonunu verebilirmisin?
benimkide disarda yapildi korudan sonucu alamadim bari onlari arayip sorayim V ile basliyordu sanki

çoookkkk teşekkür ederim peki sabah erken mi gitmiştin
bu arada sonuçların nasıl?
ben de bayramdan sonra gidiyimdiyorum 25. haftaya denk getiriyim diye dşündüm yani

hayatım hüseyin beye ben de sordum tetanozu bence gerek yok o merdivenaltı doğumlar için dedi amaben yine de oldum dikkatsizim çünkü elimi kolumu kesiyorum hatta oldum aşı diyince de surat filan yaptı yani ne gereği vardı ki filan dedi

canım bana gittigin dis laboratuvar ismini veya telefonunu verebilirmisin?
benimkide disarda yapildi korudan sonucu alamadim bari onlari arayip sorayim V ile basliyordu sanki
Ben Düzen Laboratuvara verdim canım iyi ki de ona vermişim. Hem telefon ettiler sonucunuz çıktı diye hem de doktorumun mail adresine attılar bir günde.
Viromed miydi canım senin, 0312 427 85 85 bu numaradan aramışım fiyat sormak için.

çoookkkk teşekkür ederim peki sabah erken mi gitmiştin
bu arada sonuçların nasıl?
ben de bayramdan sonra gidiyimdiyorum 25. haftaya denk getiriyim diye dşündüm yani
canım erken tabi şeker yüklemesi deyince zaten sabaha verirler çünkü aç karına gitmek zorundasın yoksa olmaz
sonucumu korudaki sistem hatasından dolayı 3 gündür alamıyorum canım bilmiyorum yani
ama normalde 1 saat sora çıkıyor ve doktorun hemen bakıyor
evet bende 25. hafanın son günü yaptırdım canım

senin sonucun iyi çıkıcak bence bana öyle geliyor umarım hepimizin iyi çıkar sonuçları

senin sonucun iyi çıkıcak bence bana öyle geliyor umarım hepimizin iyi çıkar sonuçları

canım malesef ya bende gebelik şekeri çıktı
diyetisyene yolladı meltem hanım işte diyetisyende diyet listesi yazdı
çok iştahlı biri değilim zaten ama diyet
listemde çok hafif geliyor canım ya gündüzleri inan hep açım
umarım sizde çıkmaz insanı sıkıntıya sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…