Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bunu bildigim iyi oldu ben de biraz ayak direteyim bari.

meltem hanımda ayrıntılı usg için bana defalarca söyledi sakın atlama diye
ayrıntılıyı kesin istedi yani ama ikiliden sora diğerlerini istemedi
işte birde şeker yüklemesini istedi

askin bey yapicaz dedi aslinda yaptirmasam mi bende hic istemiyorum simdi ona para vermek
Bana da çok kararlı konuştu ama ikilide hiç risk çıkmadı ki en alt sınırda grafikte. Parasını geçtim ben çok evhamlı biriyim birşey dese 6 ay nasıl geçecek bebek stres olmasın üzülmeyin diyorlar hem...

Meltem hanim bana dortlu yapalim dedi. Ikili sonucum daha cikmadi. Dortlu ne kadar? Ayritiliyi esim de istiyor zaten.

sigara isaretini yanlsi yaptigimiz icin beenden ister kesin 4 lü icip icmedigimi sormamisti icmiyor u isaretlemis fln

Hanımlar koruda yeni doğan var ama işitme testi yok bence çok saçma okadar doğum parası veriyorsun işitme testine başka bir hastaneye gidiyorsun

Meltem hanim bana dortlu yapalim dedi. Ikili sonucum daha cikmadi. Dortlu ne kadar? Ayritiliyi esim de istiyor zaten.
kişiye göre istiyor demekki bana 3 ve 4 lü yapmadı ama ayrıntılıya kesin gir demişti
sincan koruda yeni doğan ünitesi var mı arkadaşlar
var canım
Hanımlar koruda yeni doğan var ama işitme testi yok bence çok saçma okadar doğum parası veriyorsun işitme testine başka bir hastaneye gidiyorsun

öylemi ben onu bilmiyordum işte nereye gönderiyorlar

askin bey yapicaz dedi aslinda yaptirmasam mi bende hic istemiyorum simdi ona para vermek
canım bu doktoruna bağlı olabilir ama sen onu dinle için rahat etsin bence
fiyatını bilmiyorum yaptırmadığım için
benden de ayrıntılıyı kesin istemişti meltem hanım yaptırdım ben o yüzden

canım bu doktoruna bağlı olabilir ama sen onu dinle için rahat etsin bence
fiyatını bilmiyorum yaptırmadığım için
benden de ayrıntılıyı kesin istemişti meltem hanım yaptırdım ben o yüzden
190 tl cikmis :) ayrintili yaptircaz kesin aydan hanıma aldim randevuyu 175tl de o

kızlar ben etimedde doğum yapıcam sanırım koru gerçekten pahalı son ay etimede gitmeye başlıcam sanırım çünküm doğum 700-800 tl daha ucuza denk geliyor

190 tl cikmis :) ayrintili yaptircaz kesin aydan hanıma aldim randevuyu 175tl de o
ooo baya bi pahalıymış 4 lü canım ya
zaten ayrıntııya aydan hanım bakıyor canım çok iyi bi doktor
bizim bebiş ters yatıyordu tam göremediği için 3 kez girdim ben canım en son kalp muayenesini tamamladıda
birdaha gitmekten kurtulduk
insanın içine su serpen bi ifadesi var

kızlar ben etimedde doğum yapıcam sanırım koru gerçekten pahalı son ay etimede gitmeye başlıcam sanırım çünküm doğum 700-800 tl daha ucuza denk geliyor
hım arada fark baya var
yalnız o normal doğum ücretiymiş sanırım canım ya son anda sezeryan gerekirse 1500 filan diyorlar birde kendi doktorunu istersen ek ücret alıyorlarmış diye duydum ben
yani aynıya gelebilir sen bi arştır yine bence uyarıyımda sora sıkıntıda kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…