Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

ben dayanamadım bir hafta daha beklemeyemedim yarina aldim randevumu :) haftaya yine giderim merak ettim cinsiyetide tam belli olmustur artik :)
Ay ya bana da 29 ekim Haftası gel demişti dayanamıyorum bu Cumartesi mi gitsem yoksa Çarşamba boş günüm Çarşamba mı gitsem bilemedim .Aşkın Bey kesecek bizi böyle. :) Söylemesek mi ki tarih verdiğini?

Ay ya bana da 29 ekim Haftası gel demişti dayanamıyorum bu Cumartesi mi gitsem yoksa Çarşamba boş günüm Çarşamba mı gitsem bilemedim .Aşkın Bey kesecek bizi böyle. :) Söylemesek mi ki tarih verdiğini?
test yapmak icin 29 haftasi gel dediyse o hafta git bende mecbur cuma yine gidicem 4lu tarama icin ama 10 günlük kontrol randevusuna denk geliyor extra para odemicem muayene icin :) sende oyle denk getirip git canim

test yapmak icin 29 haftasi gel dediyse o hafta git bende mecbur cuma yine gidicem 4lu tarama icin ama 10 günlük kontrol randevusuna denk geliyor extra para odemicem muayene icin :) sende oyle denk getirip git canim
4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor ki?

arkadaslar simdi gebelik testi yaptim pozitif cikti bide hastaneye gidip kana baktiracam dogruysa kan pihtilasmam var acil bu hastaneye gitmem lazim ama ne meltem hanima nede ahmetbeye netten randevu alamadim dolu cikiyor herhangi birinede gitmek istemiyorum durumum acil gidersem alirlarmi randevusuz

Sekterligine git hasta boşluğunda hemen doktora bir şey danışıp cikicam de en azından seni başka kime yönlendirebilir doktor söylesin.

Sekterligine git hasta boşluğunda hemen doktora bir şey danışıp cikicam de en azından seni başka kime yönlendirebilir doktor söylesin.

oyle izin verirlermi ki zaten bi odasina girebilsem igne dozu icin baska yere sevk eder ona gore sonraki gune randevu verebilir sansimi deneyim. kanima devlette baktirayimda once hcg kac cikacak.ucuncu gebeligim bukez kucagima alirim ins dua edin korkudan sevinemiyorum bile

canım o şekilde görüşebilirmisin bilmiyorum ama gidince meltem haımın asistanı derya hnımla görüşmek istediğini söyle çağırırlar zaten
ona anlat durumu o sana yardımcı olacaktır bence
daha önce bende aynen öyle yaptım meltem hanım görüşmüştü sağolsun
rica edince kırmıyor

tamam canim esim bi gelsin konusayim o zekai tahir en iyi hastane diye dusunuyor koruda kurtaj oldum ama o uyutsunlar die goturmustu yine koruda anlasirsak randevusuz gidip gorusmeyi deneyim hayirlisi

meltem hanim 12. haftamda bir ihtimal kıza benziyor dedi. böyle dediği olmuş muydu içinizde hiç? kız coook isterim. erkege de üzülecek değilim de büyük kız olsa daha iyi bence.

parasinda degilim ozelde dogumu yine yap sadece igne dozunu bilgili biri karar versin ona gore hastane doktor sec dedi ne zormus yaa offf bi karar veremedim

tamam canim esim bi gelsin konusayim o zekai tahir en iyi hastane diye dusunuyor koruda kurtaj oldum ama o uyutsunlar die goturmustu yine koruda anlasirsak randevusuz gidip gorusmeyi deneyim hayirlisi

orası doğum hastanesi kötü diyemem ama bizim o hastaneyle kötü bir anımız var canım o yüzden pek sevmiyorum
kardeşim orda doğum yaptı ve memnunduda aslında ama sıra çok oluyor diye biliyorum

meltem hanim 12. haftamda bir ihtimal kıza benziyor dedi. böyle dediği olmuş muydu içinizde hiç? kız coook isterim. erkege de üzülecek değilim de büyük kız olsa daha iyi bence.
canım bana 12. haftanın başında daha erkek gibi dedi ve doğru tahmin etti
yani şu ana kadar değişmedi erkek olarak biliyoruz
ayrıntılıda aydan hanımda erkek dedi zaten
ama ufakta olsa yanılma payı var tabiii demişti bana

parasinda degilim ozelde dogumu yine yap sadece igne dozunu bilgili biri karar versin ona gore hastane doktor sec dedi ne zormus yaa offf bi karar veremedim
canım bu eşinle aranızdaki bir konu oda kendi açısından haklı
tabii maddiyatta önemli ama anladığım kadarıyla eşin para için demiyor
ben yıllardır meltem hanıma gittiğim için ona güveniyorum ama tanımayan birinin karar vermesi zor oluyor

oyy 2 bin demek ha! bakim gidicem ben de kasım başında o zaman konuşurum artık napim. sağol canım uyardığın için. akropolde bunu konuşmana gerek kalmıoyor. rutin hastaysan zamdan etkilenmiyosun ama şimdi buraya yeni gidicem tabi söyleyeyim.

sen bilirsin canım
aslında rutin hastalar buradada etkilenmiyor ama sen yeni gideceksin ya bi konuş bence
doğum ücreti zorluyor cidden ama her hastanede aynı canım hemen hemen ya

Allah korusun ama öyle birşey çıkarsa bu saatten sonra yapacakları hiç bir şey yok 6 ay beni strese sokmaktan başka. Zaten ikili testte riskli bir durum da çıkmadı. Ama doktot yaptırılması taraftarı.

canım ben sadece ikili testi yaptırdım diğerlerine hiç gerek yok dedi meltem hanım
ama bazı doktorda istiyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…