- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Ay ya bana da 29 ekim Haftası gel demişti dayanamıyorum bu Cumartesi mi gitsem yoksa Çarşamba boş günüm Çarşamba mı gitsem bilemedim .Aşkın Bey kesecek bizi böyle. :) Söylemesek mi ki tarih verdiğini?ben dayanamadım bir hafta daha beklemeyemedim yarina aldim randevumu :) haftaya yine giderim merak ettim cinsiyetide tam belli olmustur artik :)
test yapmak icin 29 haftasi gel dediyse o hafta git bende mecbur cuma yine gidicem 4lu tarama icin ama 10 günlük kontrol randevusuna denk geliyor extra para odemicem muayene icin :) sende oyle denk getirip git canimAy ya bana da 29 ekim Haftası gel demişti dayanamıyorum bu Cumartesi mi gitsem yoksa Çarşamba boş günüm Çarşamba mı gitsem bilemedim .Aşkın Bey kesecek bizi böyle. :) Söylemesek mi ki tarih verdiğini?
4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor ki?test yapmak icin 29 haftasi gel dediyse o hafta git bende mecbur cuma yine gidicem 4lu tarama icin ama 10 günlük kontrol randevusuna denk geliyor extra para odemicem muayene icin :) sende oyle denk getirip git canim
16.haftada yapiliyor bende ücretini merak ediyorum bu cuma gidicem de sormayi unuttum ne kadardir ki ?4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor ki?
Sormadım ben senden sonra 16 oluyorum ama yaptırmak istemiyorum.16.haftada yapiliyor bende ücretini merak ediyorum bu cuma gidicem de sormayi unuttum ne kadardir ki ?
Sekterligine git hasta boşluğunda hemen doktora bir şey danışıp cikicam de en azından seni başka kime yönlendirebilir doktor söylesin.arkadaslar simdi gebelik testi yaptim pozitif cikti bide hastaneye gidip kana baktiracam dogruysa kan pihtilasmam var acil bu hastaneye gitmem lazim ama ne meltem hanima nede ahmetbeye netten randevu alamadim dolu cikiyor herhangi birinede gitmek istemiyorum durumum acil gidersem alirlarmi randevusuz
Sekterligine git hasta boşluğunda hemen doktora bir şey danışıp cikicam de en azından seni başka kime yönlendirebilir doktor söylesin.
arkadaslar simdi gebelik testi yaptim pozitif cikti bide hastaneye gidip kana baktiracam dogruysa kan pihtilasmam var acil bu hastaneye gitmem lazim ama ne meltem hanima nede ahmetbeye netten randevu alamadim dolu cikiyor herhangi birinede gitmek istemiyorum durumum acil gidersem alirlarmi randevusuz
tamam canim esim bi gelsin konusayim o zekai tahir en iyi hastane diye dusunuyor koruda kurtaj oldum ama o uyutsunlar die goturmustu yine koruda anlasirsak randevusuz gidip gorusmeyi deneyim hayirlisicanım o şekilde görüşebilirmisin bilmiyorum ama gidince meltem haımın asistanı derya hnımla görüşmek istediğini söyle çağırırlar zaten
ona anlat durumu o sana yardımcı olacaktır bence
daha önce bende aynen öyle yaptım meltem hanım görüşmüştü sağolsun
rica edince kırmıyor
tamam canim esim bi gelsin konusayim o zekai tahir en iyi hastane diye dusunuyor koruda kurtaj oldum ama o uyutsunlar die goturmustu yine koruda anlasirsak randevusuz gidip gorusmeyi deneyim hayirlisi
canım bana 12. haftanın başında daha erkek gibi dedi ve doğru tahmin ettimeltem hanim 12. haftamda bir ihtimal kıza benziyor dedi. böyle dediği olmuş muydu içinizde hiç? kız coook isterim. erkege de üzülecek değilim de büyük kız olsa daha iyi bence.
canım bu eşinle aranızdaki bir konu oda kendi açısından haklıparasinda degilim ozelde dogumu yine yap sadece igne dozunu bilgili biri karar versin ona gore hastane doktor sec dedi ne zormus yaa offf bi karar veremedim
neden istemiyosun canım?Sormadım ben senden sonra 16 oluyorum ama yaptırmak istemiyorum.
oyy 2 bin demek ha! bakim gidicem ben de kasım başında o zaman konuşurum artık napim. sağol canım uyardığın için. akropolde bunu konuşmana gerek kalmıoyor. rutin hastaysan zamdan etkilenmiyosun ama şimdi buraya yeni gidicem tabi söyleyeyim.canım epidural olursa 250 tl ek ücret veriyorsun yani 2000 liraya geliyor doğumun
birde ilk gitmende alt katta muhasebe bölümü var oraya gir konuş
deki ben buraya devam edeceğim ancak zamlardan etkilenmek istemiyorum
bu zam muayene değilde doğum için geçerli canım
onlara zaten tamam diyorlar o zaman doğuma zam gelsede etkilenmiyorsun
ben konuştum muhasebe bölümüyle açıkcası herkes böyle yapıyor aklında olsun çünkü yılbaşı yaklaştı ve doğum ücretlerine zam gelebilir biran önce karar verip biyere bağlanmanı tavsiye ederim yoksa insan boşlukta hissediyor kendisini
Allah korusun ama öyle birşey çıkarsa bu saatten sonra yapacakları hiç bir şey yok 6 ay beni strese sokmaktan başka. Zaten ikili testte riskli bir durum da çıkmadı. Ama doktot yaptırılması taraftarı.neden istemiyosun canım?
oyy 2 bin demek ha! bakim gidicem ben de kasım başında o zaman konuşurum artık napim. sağol canım uyardığın için. akropolde bunu konuşmana gerek kalmıoyor. rutin hastaysan zamdan etkilenmiyosun ama şimdi buraya yeni gidicem tabi söyleyeyim.
Allah korusun ama öyle birşey çıkarsa bu saatten sonra yapacakları hiç bir şey yok 6 ay beni strese sokmaktan başka. Zaten ikili testte riskli bir durum da çıkmadı. Ama doktot yaptırılması taraftarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?