- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
canım meltem hanım 12. haftada erkek dedi ve şimdiye kadarda hep erkek dedi
ayrıntılı usg dede aydan hanım erkek dedi
bakalım nasibimize ne çıkarsa
sana ne dediler canım
canım ben bebek düşünüyorum iki aydır istiyoruz fakat olmadı daha bir doktora görünmüştüm Ankarada ama tekrar gitmek istiyorum gerçekten ben sormadan herşeyi bana söyleyebilecek bir doktor arıyorum birde bana güven veren bir doktor olmalı istiyorum meltem hanımda böyle bir doktor gibi
tamam canım ben haber etcem sanatamam esraaa ben cevabını bekliyorum benim şeker yüklemem bayramdan sonra olacak 25 de gitmek istedim
hakkınızda hayırlısı canımBana askin bey once yorum yapamicam dedi sonra hazirlik fln yapmayin ama simdilik kiz gibi duruyor dedi
canım inşallah nasip olur bende 10 yıldan sora hamile kaldımİnşallah rabbim bizlere nasip eder hayırlı evlatlar peki yoğun oluyormu mesela bir kaç gün öncesinden alabilirmiyiz
çookkkk teşekkür ederimmmtamam canım ben haber etcem sana
ben aslında çok yeni acele etme diyecektm sana ama canını sıkmak istemedimbende 2 ayda olmadı diye kendime bitirdim rabbim sizlere nasip etmiş hayırlısıyla bizlere de nasip eder inşallah tamam canım ben yarın randevu almayı düşünüyordum bayramdan sonra için o zaman kesin alayım
evet canım dediğin gibi çok yeni ama ilk gittiğim doktor beni biraz tatmin etmedi o yüzden başka bir doktora daha gitmek istiyorum birde hep aklımda oluyor streste yapıyorum sanırım olacakmı olmayacakmı diye
canım limon götürüyormuş millet yanında glikozun içine çeyrek limon sıkıyorlarmış o zaman mide bulanmıyormuş
canım tetanoz için sağlık ocağı benide aradı bende meltem hanıma sordum çok ateş olurmu nasıl yapayım diye
bana kesinlikle yaptırmanı önermem dedi
boşa kendini sıkıntıya sokma dedi
sağlık bakanlığı sağlıksız koşullarda doğum yapan kadınlar için bu uygulamayı çıkarttı dedi
ama şimdi her hastane steril durumda dedi
birde ben çok zor geçiriyorum hamileliği canım bayılma nöbetlerim filan oldu o yüzden de yaptırmadım meltem hanımda hastalarıma önermiiyorum dedi
senin doktorun sanırım hüseyin beydi kendisine danış istersen tabi sen bilirsin yinede karar senin
Evet bende birçok kişiden duydum stresten dolayı olmadığını. Canım 26 yaşındayım. Geçen sene evlendik. Allah izin verirse bayramdan sonra gideceğim meltem hanıma
peki limon, testi etkilemiyormuymus yani doktor önermez bence limon konmasını bilemedim :)
tetenoz içinde çok geç oldum bile ya hakkaten çok sıkıntılı keşke sorsaydım doktora tam 1 haftadır kolum ağrıyo.. baştan sorsaydım büyük ihtimal hüseyin beyde önermezdi hiç aklıma gelmedi...
senin baya sıkıntılı geçiyormus canım hamileliğin nedenki bu kadar bayılma fln oldu..bende mide bulantısı bile olmadı, kaburga ağrılarım dışında hiç bir şikayetim yok maşallah çok rahatım :)
canım herkes limon katıyormuş ama hemşireye sormadan katmam bende tabi dediğin gibi testi etkileyebilir
yaptırdın demek tetanozu artık olmuş canım ama herkes diyor çok zor oluyor diye
ben çok ağır geçirdim canım başlarda cidden şimdi o kadar kalmadı sıkıntım
şimdi sadece kalça ağrısı ve kramp şikayetim var
herkesin bünyesi başka oluyor demek canım bilemedimki bende
birde yaş faktörü var tabiii ben 32 yaşındayım
sorusuna ek olarak, hastanenin extra verdigi bir sey yok dimi? daha oncede sormsutum ama herseyi biz kendimiz mi götürüyoruz? süsten kundaga beze kadar??Doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra bebeği yıkayıp temizleyip mi veriyorlar yoksa devlet hastanesindeki gibi mi veriyorlar bir de doğumdan sonra bebeği götürüyorlar mi başka bir yere sonra mı getiriyorlar yaniniza
balgat koruda muayene ücreti artmış, ben 18inde gittiğimde hala 77, artmamıştı. Siz daha yakın zamanda gittiniz mi? Bir de ikili testi ben devlette yaptırıp sonuç götürmeyi düşünüyorum olmaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?