Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

canım meltem hanım 12. haftada erkek dedi ve şimdiye kadarda hep erkek dedi
ayrıntılı usg dede aydan hanım erkek dedi
bakalım nasibimize ne çıkarsa
sana ne dediler canım

Bana askin bey once yorum yapamicam dedi sonra hazirlik fln yapmayin ama simdilik kiz gibi duruyor dedi

canım bence meltem hanıma güvenebilirsin
hakkında hayırlısı olsun inşallah

İnşallah rabbim bizlere nasip eder hayırlı evlatlar peki yoğun oluyormu mesela bir kaç gün öncesinden alabilirmiyiz

İnşallah rabbim bizlere nasip eder hayırlı evlatlar peki yoğun oluyormu mesela bir kaç gün öncesinden alabilirmiyiz
canım inşallah nasip olur bende 10 yıldan sora hamile kaldım
en az 10 gün önce al canım ya bazen çok dolu oluyor ben bi seferinde 20 gün soraya bile bulamamıştım
zamanını ayarla şimdiden al sen randevu bence

bende 2 ayda olmadı diye kendime bitirdim rabbim sizlere nasip etmiş hayırlısıyla bizlere de nasip eder inşallah tamam canım ben yarın randevu almayı düşünüyordum bayramdan sonra için o zaman kesin alayım

bende 2 ayda olmadı diye kendime bitirdim rabbim sizlere nasip etmiş hayırlısıyla bizlere de nasip eder inşallah tamam canım ben yarın randevu almayı düşünüyordum bayramdan sonra için o zaman kesin alayım
ben aslında çok yeni acele etme diyecektm sana ama canını sıkmak istemedim
hemen olcak diye bi kaide yok canım sen yine kontrolüne git tabi ama acelede atme
2 ayda olmadı denmez bile en az 1 yıl diyor doktorlar
inşallah hayırla hamile olursun sağlıklı bir evladın olur

evet canım dediğin gibi çok yeni ama ilk gittiğim doktor beni biraz tatmin etmedi o yüzden başka bir doktora daha gitmek istiyorum birde hep aklımda oluyor streste yapıyorum sanırım olacakmı olmayacakmı diye

evet canım dediğin gibi çok yeni ama ilk gittiğim doktor beni biraz tatmin etmedi o yüzden başka bir doktora daha gitmek istiyorum birde hep aklımda oluyor streste yapıyorum sanırım olacakmı olmayacakmı diye

canım zaten olmamasının sebeplerinden biride stres diyor doktorlar
insan aklından çıkartamıyor bende yıllarca o şekilde yaşadım çok iyi anlıyorum
daha yaşın küçüktr senin diye tahmin ediyorumve sıkma kendini demek istiyorum
ben 32 yaşımdayım ve kısmetse yeni anne olacağım daha
meltem hanım aşılama yaptı bana ve o şekilde hamile kaldım çok iyi bi doktorur git kesinlikle tatmin olacağına eminim
hatta tavsiyeler üzerine gittiğini söyleki seni daha iyi anlasın

Evet bende birçok kişiden duydum stresten dolayı olmadığını. Canım 26 yaşındayım. Geçen sene evlendik. Allah izin verirse bayramdan sonra gideceğim meltem hanıma

peki limon, testi etkilemiyormuymus yani doktor önermez bence limon konmasını bilemedim :)
tetenoz içinde çok geç oldum bile ya hakkaten çok sıkıntılı keşke sorsaydım doktora tam 1 haftadır kolum ağrıyo.. baştan sorsaydım büyük ihtimal hüseyin beyde önermezdi hiç aklıma gelmedi...
senin baya sıkıntılı geçiyormus canım hamileliğin nedenki bu kadar bayılma fln oldu..bende mide bulantısı bile olmadı, kaburga ağrılarım dışında hiç bir şikayetim yok maşallah çok rahatım :)

Evet bende birçok kişiden duydum stresten dolayı olmadığını. Canım 26 yaşındayım. Geçen sene evlendik. Allah izin verirse bayramdan sonra gideceğim meltem hanıma

oo daha ok gençsin maşallah canım olur inşallah bebeğin
git tabi canım sen yine alabildinmi randevu

canım herkes limon katıyormuş ama hemşireye sormadan katmam bende tabi dediğin gibi testi etkileyebilir
yaptırdın demek tetanozu artık olmuş canım ama herkes diyor çok zor oluyor diye
ben çok ağır geçirdim canım başlarda cidden şimdi o kadar kalmadı sıkıntım
şimdi sadece kalça ağrısı ve kramp şikayetim var
herkesin bünyesi başka oluyor demek canım bilemedimki bende
birde yaş faktörü var tabiii ben 32 yaşındayım

balgat koruda muayene ücreti artmış, ben 18inde gittiğimde hala 77, artmamıştı. Siz daha yakın zamanda gittiniz mi? Bir de ikili testi ben devlette yaptırıp sonuç götürmeyi düşünüyorum olmaz mı ki?

aynen bende sormadan katmam.. evet ya yaptırdım valla hakkaten sıkıntılı bişeymiş aşı..
evet yaş etkili olabilir dediğin gibi ben daha 25 yaşındayım belkide o yüzden rahat geçiriyorum.. birde kaburga kemiklerim ağrımasa çok daha rahat olcamda işte o kadarcıkta olcak artık.. inşallah daha da sıkıntı yaşamazsın daha rahat geçirirsin geri kalan dönemini :)
bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi buarada

Doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra bebeği yıkayıp temizleyip mi veriyorlar yoksa devlet hastanesindeki gibi mi veriyorlar bir de doğumdan sonra bebeği götürüyorlar mi başka bir yere sonra mı getiriyorlar yaniniza

sorusuna ek olarak, hastanenin extra verdigi bir sey yok dimi? daha oncede sormsutum ama herseyi biz kendimiz mi götürüyoruz? süsten kundaga beze kadar??

ben dün sincandakine gittim canım 77 tl hala ama abalgatı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…