- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
hayırlısı olsunda canım farketmez
eşimde hep kızlar babaya daha yakın olur diye kız dedi ama erkek olduğunu duyuncada yinede çok sevindi
benim gönlümden hep erkek geçiyordu Allah biliyor erkek dedi doktorumuzda
ama en önemlisi hayırla sağlıklı sıhhatli doğması
isimler filan düşünümeye başlandımı kıza bu erkeğe bu diye
hayırlısı olsun canımkızın ismi bellide erkege düsünüyoruz hala :)
canım ben 4 lü tarama yaptırmadım sadece ikili tarama ve ayrıntılı ultrason yaptırdım
şeker yüklemesine bende daha gitmedim tam fiyatı bilmiyorum ama çok pahalı olacağını zannetmiyorum
bende hem hastaneden hem doktorumdan memnunum açıkcası
ama keşke birazcık daha makul fiyatlar olabilse bazen zorluyor
ben ilk başlarda 10 günde bir kontrole gidiyordum oldukça fazla para harcadım yani
hayırlısı olsunda canım farketmez
eşimde hep kızlar babaya daha yakın olur diye kız dedi ama erkek olduğunu duyuncada yinede çok sevindi
benim gönlümden hep erkek geçiyordu Allah biliyor erkek dedi doktorumuzda
ama en önemlisi hayırla sağlıklı sıhhatli doğması
isimler filan düşünümeye başlandımı kıza bu erkeğe bu diye
hayırlısı olsun canım
nedir kız için düşündüğünüz merak ettim
4lü tarama biraz pahalıydı ama 2li ve 3lü taramadan daha iyi sonuç veriyormuş o yüzden onu tercih ettik. evet özel hastanelerin fiyatları biraz zorluyor ama bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım için değer..
şeker testine benimde 2 haftam var ve en korktuğum test açıkcası
ya ben birde bu hamilelik takvimini imzaya eklemek istiyorum ama beceremedimyardımcı olabilir misiniizz..
Özüm diyoruz biz isimlerimizin birlesimi ÖZge ÜMit :)
canım tabiki taramalar çok önemli 2liyi yaptırınca meltem hanım diğerlerine gerek yok dedi bana
şeker testi mide bulandırıyormuş ama yapcaz artık
takvimi nasıl yapıcaz bende bilemedim canım ben forum yenilenmeden yapmıştımda
kızlar 26 eylül cuma günü 14:30 da randevum var hastanede olacak varmı :)
aynen yapcaz artık kaçış yok...bende şimdi bide tetenoz aşısı vurulmaya gidiyorum ve çok korkuyorum.. ablamın 2 3 gün kolu tutmadı ağrıdı bakalım benimde aynısı olacak mıbu arada sen oldun mu canım aşı ?
hamilelik takvimi de olmuyoki, doğum yılını fln giriyorum ama imzama ekleyemiyorum malesef
30 eylül dogum günüm :) neyse belki kontrol randevusu verirse o gune almaya calisirim :)canım benikide 30 eylül salı sabah 9.10 da uymadı malesef
30 eylül dogum günüm :) neyse belki kontrol randevusu verirse o gune almaya calisirim :)
kızlar selammm benim de 2 hafta sonra şeker yüklemem var hüseyin beyin hastasıyım.. yalnız bilgi almayı unuttum şeker yüklemesi yapılırken normal gidiyormuş gibi doktorumdan randevu mu alacağım bir de glikozu kendimiz mi alıyoruz yoksa oradan mı veriyorlar bir de ücret konusunda fikri olan var mı?
meltem hanımın muayanesinden memnun kalan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirlermi acaba birde hemen randevu almak mümkünmü
Kizlar doktorlarinizin 12.hafta cinsiyet tahminleri dogru ciktimi?
tamam esraaa ben cevabını bekliyorum benim şeker yüklemem bayramdan sonra olacak 25 de gitmek istedimcanım tabi norml randevu alman gerek
sana tavsiyem kontrollerine gittiğin zaman bir soraki randevunu alıp çık hastaneden
ben salı günü şeker yüklemesine gideceğim canım bende tam fiyatı veya ayrıntıyı bilmiyyorum
ama salı günü gelince sana yazarım nasıl yapıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?