- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Ankara Sincan Koru'da ikili test ücreti ne kadar alınıyor biliyor musunuz?
yani ben kendisine sormadım ama vermiyormuş dedilerBende 12 haftalık hamileyim cep telefonu vermemesi kotuymus![]()
canım hoşgeldin aramıza
evet son zamanlarda hüseyin beyle çok karşılaştık çok kibar birisi
aynı zamanda başhekim yard olmuş kendisi
fiyatlar birçok hastaneyle ayı aslında canım bende araştırmıştım
doğum şu an 1750 lira
taramaların zaten yapılmıştır bi şeker yüklemen kalmış onun fiyatınıda daha bende bilmiyorum
başka sormak istediğin varsa yardımcı oluruz tabii canım
Öncelikle hayırlı olsun. Bende henüz hamilelik yok ama çok fazla hastaneye gittim ya da fiyat araştırdım. Benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu ama neyse. Ben Koru'nun birçok hastaneye göre uygun olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar o kadar uçuk ki hastanelerde. Acıbadem, Bayındır, HRS, Memorial, TOBB bu hastaneler çok pahalı. Zaten SGK ile anlaşmaları yok bazılarının. Ki muayene ve tahlil ücretleri de çok pahalı oluyor. Koru'nun doğum ücretlerini duyunca bana iyi geldi doğrusu çünkü aynı ayardaki diğer hastanelerde çok daha fazla ücret istiyorlar. Ama tabii ki Koru'dan daha uygun yerler de var. Mesela Sincan Lokman Hekim Hastanesinin muayene ücreti daha uygundu, doğum ücretini bilmiyorum. Yüzüncü Yıl muayene ücreti olarak daha uygun (60 Tl) ama doğum ücreti konusunda fikrim yok. Mesela çok tercih edilen hastanelerden biri Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi. Orda da muayene fiyatı 75 tl idi en son ama prof ve doç olanların fiyatı daha yüksek. Doğumu da 1750 diye duymuştum ama değişmiş olabilir.
daha once sordugumda ikili test icin daha yuksek fiyat soylemislerdi 140 gibi biseydi ama benmi yanlis anladim acaba bende yaptircam haftaya cuma günü ikili test
evet bende fiyatı bugün gittiğimde sordum 1750 TL ymiş normal ve sezeryan aynı.. muayene ücretleri çok pahalı değil zaten normal, 4 lü tarama hariç :)) şeker yüklemeside uçuk değildir eminim..doktorumdan çok memnun olduğum için sıkıntı yok :)
doğumu da o hastanede yapmak istiyorum ama hayırlısı artık.. teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için :)
Ben şeker yüklemesinde o günkü muayene ücreti dışında bir ücret vermemiştim. Ama sigorta olayına göre değişebiliyor galiba :)
Bu arada Koru Çukurambar bu ayın sonunda açılıyormuş bilgisi olan varmı ?
canım eminmisin ben 140 vermedim 80 ci varı verdim
tabi birde muayene ücreti veriyorsun
tabi arttıysa yanlış yönlendirmeyeyim ben yaptıralı 13 hafta kadar oldu
onceden sordugum bir kiside su cevabi vermis bu forumda :
Benim ikili taramamda 140 tl
3 lü taramam için de (tsh ve H a1c de içindeydi) 280 tl
Ailede şeker oldugu için şeker yüklemem erken yapıldı ama para alınmadı.
Hem normal hem sezeryan için 1750 tl dıolar durum budur.
10 gün önce sincan koruda yaptım doğumumu. Doktorum Meltem hanım. Sırf Meltem hanım için gitmiştim hastaneden çok emin değildim ama hastaneden de çpk memnun kaldım. Hele ki o tatlı ebelerden. Normal doğum yaptım suyum ve sancım gelmediği ama açılma olduğu için 1 gece doğumdan önce 1 gece de doğumdan sonra kaldım. Hele ki o ebelerin güler yüzü. Sorumlu ebe aşkım canım bi tanem diyerek ilgilendi benimle. Doğumda çok organizeydiler. Tek ebe tek doktor girmedi doğuma içerde en az 8 10 kişi vardı ve çok tecrübeliydiler. Kendimi hepgüvende ve iyi hissettim. Herkese Meltem hanımı ve sincan koruyu şiddetle tavsiye ediyorum. Meltem hanımı gerçekten çok seviyorum.
Çocukdoktorundan da inanılmaz memnun kaldık söylemeden geçemicem. Artık iki çocuğu da o doktora götürmeyi düşünüyorum
aaa ne iyi oldu yazdığın canım ya bizde ebeler hakkında biraz tereddütlüydük
gerçi ben aşılama olurkende çok iyi davranmıştı ebeler ve hemşireler
hatta birisi bana dua etmişti inşallah aşılaman tutar bebeğin olur diye sağolsun
bende meltem hanıma gidiyorum hayatta kendisi en sevdiğim doktor
bayan kadın doğumculara gitmeyin derler hep ama meltem hanım apayrı
inşallah doğumumuda onunla yapmak nasip olur
tamam canım tesekkürler haftaya cuma gidicem bakalim umarim cinsiyetle ilgili yorum yapar askin beycanım o muayene ücretinide katmış bence çünkü 77 veriyoruz ya hani muayeneye
ben eşimede sordum 80 vermşiz muayene hari taramaya
şeker yüklemesinede bazı kişiler 30 tl demişler canım
Yaa! Çok şanslısın o zaman. Çok iyi bi doktor seçmişsin. Doğuma mutlaka giriyo zaten. Gittiğinde canan'ın selamı var de. İnsan doktorunu özler mi ya?
tamam canım tesekkürler haftaya cuma gidicem bakalim umarim cinsiyetle ilgili yorum yapar askin bey![]()
kız istiyorduk biz esimle ama simdi o erkek cocuga takti ben kizda kaldim hala :)canım benim 13. haftamda erkek dedi meltem hanım ben hiç sormadan
ve şimdiye kadar hep erkek dediler
ama farketmez zaten
senin gönlünden ne geçiyor canım tahminin varmı
kız istiyorduk biz esimle ama simdi o erkek cocuga takti ben kizda kaldim hala :)