Ben zaten Aydan hanıma gebelik öncesi muayeneye gittim canım. Gebelikte Balgattaki muayeneye gitmek hem uzak hem muayene ücreti çok diye 2 keredir Aşkın Beye gidiyordum. Fakar Aşkın Bey bakıyor olsa bile ben Aydan hocaya gidecektim zaten ayrıntılı usg için. Kaçıncı haftanda ayrıntılı usg için gidiliyor? Bir de Aydan hocanin muayenehanesine mi gittin yoksa Cuma günü Sincan Koru'da mı bakıyor kendisi?
Ben ildısından geliyorum sayılır canım. Oooo benim daha çok var ayrıntılıya desene. 8. Haftayı yeni doldurdum. :)hımm anladım canım
evin ne tarafta senin canım
22. haftada girdim ben canım usg ye 21 ve 23 te oluyor diye biliyorum
zaten hemen hemen 1,5 ay önce alıyorsun randevu yoksa sıra kalmıyor
meltem hanım bana hatırlatmıştı randevu al diye
bende orda girdim zaten
Ben ildısından geliyorum sayılır canım. Oooo benim daha çok var ayrıntılıya desene. 8. Haftayı yeni doldurdum. :)
üzerimde kot ve siyah bluz vardi, saclarim sari kıvırcık, eşimle geldim bende saclarim topluydu sanırım benimde :)canım saçım topluydu benim sen kendni tarif et ben belki tanırım
çünkü ordaki kişileri hatırlıyorum uzun zaman beklediğim için
eşinlemiydin sen
üzerimde kot ve siyah bluz vardi, saclarim sari kıvırcık, eşimle geldim bende saclarim topluydu sanırım benimde :)
Bolu tarafından geliyorum canım merkeze uzaktayım yani.ildışı derkennn
evet var daha ama zannetmeki çok uzun diye zaman hemen geçiyor
gerçi ben yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum
Bolu tarafından geliyorum canım merkeze uzaktayım yani.
Riskli gebelikte Aydan Biri'yi önerdiler o yüzden canım. Allah hepimize kolaylık versin.aboooov niye taa ordan buraya geliyon bacım yokmu oralarda doktor filan
çok zor olur senin için
Öncelikle hayırlı olsun. Bende henüz hamilelik yok ama çok fazla hastaneye gittim ya da fiyat araştırdım. Benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu ama neyse. Ben Koru'nun birçok hastaneye göre uygun olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar o kadar uçuk ki hastanelerde. Acıbadem, Bayındır, HRS, Memorial, TOBB bu hastaneler çok pahalı. Zaten SGK ile anlaşmaları yok bazılarının. Ki muayene ve tahlil ücretleri de çok pahalı oluyor. Koru'nun doğum ücretlerini duyunca bana iyi geldi doğrusu çünkü aynı ayardaki diğer hastanelerde çok daha fazla ücret istiyorlar. Ama tabii ki Koru'dan daha uygun yerler de var. Mesela Sincan Lokman Hekim Hastanesinin muayene ücreti daha uygundu, doğum ücretini bilmiyorum. Yüzüncü Yıl muayene ücreti olarak daha uygun (60 Tl) ama doğum ücreti konusunda fikrim yok. Mesela çok tercih edilen hastanelerden biri Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi. Orda da muayene fiyatı 75 tl idi en son ama prof ve doç olanların fiyatı daha yüksek. Doğumu da 1750 diye duymuştum ama değişmiş olabilir.merhaba arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. 20 haftalık hamileyim ve sincan koruda hüseyin beye gidiyorum. kendisinden çok memnunum çok iyi bir doktor. doğumumu da ona yaptırmak istiyorum ancak korunun fiyatlarının biraz uçuk olduğunu duydum..yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ?
ooooo muhabbet koyulaşmış burda :) kızlar ben bugün tekrar kontrole gittim. Pazartesi günü randevuyu 8.30 diye yazmışlardı, randevudan bir gün önceki hatırlatma mesajında 8.38 yazıyordu. sanırım aradan aldıkları için diye düşündüm. Ama bugün malesef doktorda baya bekledim. Çünkü Meltem Hanım 8.50'de geldi. Önce 8.30 hastasını sonra da 8.50 hastasını aldı. Kısacası beklemek zorunda kaldık. Hep mi böyle oluyor acaba diye düşündük hatta eşim çok sinirlendi. Ben bir yandan kızıyorum bir yandan da zaten aradan randevu yazıldı diyorum. Ama insanın canını sıkıyor bu durum. Neyse...aboooov niye taa ordan buraya geliyon bacım yokmu oralarda doktor filan
çok zor olur senin için
Riskli gebelikte Aydan Biri'yi önerdiler o yüzden canım. Allah hepimize kolaylık versin.
canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım. 20 haftalık hamileyim ve sincan koruda hüseyin beye gidiyorum. kendisinden çok memnunum çok iyi bir doktor. doğumumu da ona yaptırmak istiyorum ancak korunun fiyatlarının biraz uçuk olduğunu duydum..yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ?
ooooo muhabbet koyulaşmış burda :) kızlar ben bugün tekrar kontrole gittim. Pazartesi günü randevuyu 8.30 diye yazmışlardı, randevudan bir gün önceki hatırlatma mesajında 8.38 yazıyordu. sanırım aradan aldıkları için diye düşündüm. Ama bugün malesef doktorda baya bekledim. Çünkü Meltem Hanım 8.50'de geldi. Önce 8.30 hastasını sonra da 8.50 hastasını aldı. Kısacası beklemek zorunda kaldık. Hep mi böyle oluyor acaba diye düşündük hatta eşim çok sinirlendi. Ben bir yandan kızıyorum bir yandan da zaten aradan randevu yazıldı diyorum. Ama insanın canını sıkıyor bu durum. Neyse...
Doktor ultrasonda kontrol etti ve bir yumurtam gelişmiş :) Doktor ilk başta ilaç dozunda sorun olduğu için bir tane yoksa daha fazla da olabilirdi dedi. Bir de yumurtalıklarım tedaviye cevap vermiş olmuş böylece :) Klomen 150 mg benim için ideal dozmuş öyle dedi. Çok mutlu oldum.
Ancaaaaaak gelin görün ki eşimde problem var gibi. Eşim bundan 4 yıl önce sperm testi yaptığında sperm sayısı 80 milyonmuş. Şimdiki testinde 16 milyon. Azalma çok fazla. Bir de iltihap varmış. Pazartesi ultrasona girecek varikosel olup olmadığına bakılacak. İltihap için ilaç verdi. Sperm testine göre hızlı ileri hiç yokDoktor tedaviye eşimin sonuçlarına göre yön vereceğini söyledi. Yine de bu haftayı değerlendirin hamile kalabilirsin belki yumurtan oluşmuş çünkü dedi. Dua edin :/ Eşimin sonucuna göre tüp bebeğe bile yönlendirebilirmiş direkt. Hayırlısı... Kader.... İmtihan oluyoruz diye düşünüyorum doğrusu.
Bu arada Meltem Hanım'a aşılama için evlilik süresi şartı var mı dedim. Yok öyle bir şey dedi.
Kızlaarrrr çok dua edin olur mu?
Bebeğim riskte olmadı şimdiye kadar hiç. Ben bekarkan kan pıhtılaşması yaşadım yoğun bakıma yattım çıktım. Şimdi hamilelikte direkt riskli gebelik kategorisine giriyorum. Daha kötü birşey olmadı. Olmasın da inşallah. Her akşam kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum o kadar.ha anladım canım cidden aydan mükemmel bir doktor
ben bugün gittim görüştüm kendisiyle yine
oğlum aksilik yaptı kıçını gösterdi aydan hanım en gıcık bebek ödülünü verdi hatta oğluma
Allah yardımcın olsun
hala risklimi bebeğin canım
Bebeğim riskte olmadı şimdiye kadar hiç. Ben bekarkan kan pıhtılaşması yaşadım yoğun bakıma yattım çıktım. Şimdi hamilelikte direkt riskli gebelik kategorisine giriyorum. Daha kötü birşey olmadı. Olmasın da inşallah. Her akşam kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum o kadar.
Merhaba herkese bende meltem hanıma yeni gitmeye başladım ilk dalginliktan unuttum sormayı herhangi bir telefon numarası vermedi acil durumlarda hocaya nasıl ulaşabiliriz merak ediyorum
canım meltem hanım cep no vermiyormuş
dahilisini arayıp hastaneden ulaşabiliyorsun orada olmadığı zamnlarda
dahilisini bende kaybettim ya 2 hafta sora gidince isteyeceğim yoksa sanada verirdim
sen hamilemisin canım yoksa tedavi için filanmı gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?