• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

canım niye moralini bozuyor çat iğnesi vurulanlar bilemedimki
olumlu sonuçlanan kadar olumsuz olanda vardır elbette
yani bu çok doğal herkes hamile kalsa diğer tadvilere gerek kalmazdı değilmi
sen canını sıkma Allaha sığın o yardım eder inşallah
sen şimdi bir daha ne zaman gideceksin kısmetse
zaman alacak belki ama başa gelince çekiliyor canım o yüzden ferah tut içini
meltem hanım pzrtesi başlar belki işe yine
haberlerini bekliyorum canım
canım cevap yazamadım bir türlü. bugün doktora gittim. yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmamış. Günay hanım bana klomeni günde bir kere almamı söylemişti ama daha fazla almam gerekiyormuş. pko olduğum için yumurtalarım dirençliymiş. Kısacası zaman kaybı oldu :( Meltem hanım günde üç kere al dedi ve cuma sabah kontrole çağırdı. Bugün eşim de sperm testi verdi. Sonuçlarını bekleyemedik eve gelince mesaj geldi internetten baktık sanırım eşimde de problem var sperm sayısı 16 bin. Diğerlerini (hareketli vb.) pek anlamadık. O da cuma günü doktorla konuşacak. Doktor eğer eşinde de problem varsa aşılama yapacağız dedi. Moralim çok bozuldu sonuçlara bakınca. Sen aşılama yaptırmıştın. İlk seferinde tuttu mu? Devlet karşılıyor mu aşılamayı? Zor oluyor mu? Hissediyor musun?

canım cevap yazamadım bir türlü. bugün doktora gittim. yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmamış. Günay hanım bana klomeni günde bir kere almamı söylemişti ama daha fazla almam gerekiyormuş. pko olduğum için yumurtalarım dirençliymiş. Kısacası zaman kaybı oldu :KK43: Meltem hanım günde üç kere al dedi ve cuma sabah kontrole çağırdı. Bugün eşim de sperm testi verdi. Sonuçlarını bekleyemedik eve gelince mesaj geldi internetten baktık sanırım eşimde de problem var sperm sayısı 16 bin. Diğerlerini (hareketli vb.) pek anlamadık. O da cuma günü doktorla konuşacak. Doktor eğer eşinde de problem varsa aşılama yapacağız dedi. Moralim çok bozuldu sonuçlara bakınca. Sen aşılama yaptırmıştın. İlk seferinde tuttu mu? Devlet karşılıyor mu aşılamayı? Zor oluyor mu? Hissediyor musun?

canım üzülme öncelikle sperm testinin sonucunu tam yazarsan yorumlarım çünkü eşim çok kez yaptırdı test
varikosel ameliyatı oldu sonra
ve aşılama olduk benim ilk seferde tuttu canım evet
normalde devlet karşılıyor ama şartları var onun belli bi zaman evli olmak gibi filan
ben zaten meltem hanıma yaptırdım ücreti 750 tl idi
işte iğne ilaç 1000 lirayı buldu canım
meltem hanımın aşılama tutma oranı yüksek imkanın varsa canım
o 16 bin dediğin 16 milyon olmasın milimde canım
eğer 16 milyonsa az değil bence yani normali 20 milyon ama 16 çok düşük değil
bitkiselle filan artar o benim eşimde 10 milyondu ve şekil bozukluğu vardı
ayrıca günde 1 klomen çok az canım cidden benim yumurtalıklarım çok güzel çalıştığı halde günde 2 tane aldım düşün yani

koruda
eler oluyor kızlar herkes orda sanki cuma aksam felaket kalabalıktı 45 dk gec girdim randevuya :)

canım sen cuma akşam kime gittin ben aydan hanıma ayrıntılıya gittim
bende ordaydım çok kalabalıktı
bende 1 saat geç girdim ama yinede olmadı bitmedi işim bu hafta yine gideceğim
karşılaşmışızdır seninle büyük ihtimal

canım üzülme öncelikle sperm testinin sonucunu tam yazarsan yorumlarım çünkü eşim çok kez yaptırdı test
varikosel ameliyatı oldu sonra
ve aşılama olduk benim ilk seferde tuttu canım evet
normalde devlet karşılıyor ama şartları var onun belli bi zaman evli olmak gibi filan
ben zaten meltem hanıma yaptırdım ücreti 750 tl idi
işte iğne ilaç 1000 lirayı buldu canım
meltem hanımın aşılama tutma oranı yüksek imkanın varsa canım
o 16 bin dediğin 16 milyon olmasın milimde canım
eğer 16 milyonsa az değil bence yani normali 20 milyon ama 16 çok düşük değil
bitkiselle filan artar o benim eşimde 10 milyondu ve şekil bozukluğu vardı
ayrıca günde 1 klomen çok az canım cidden benim yumurtalıklarım çok güzel çalıştığı halde günde 2 tane aldım düşün yani
benim eşim de zamanında hidrosel ameliyatı olmuş. sonuçları şöyle (direkt kopyaladım):
SONUÇ NORMAL DEĞERLER VOLÜM : 6 ml > 2 ML LIKEFIKASYON SÜRESI(370C) : 20 dk 15-30 DAKIKA VISKOSITE : Normal NORMAL GÖRÜNÜM : Gri-Opak GRI-OPAK SPERM SAYISI : 16 mil/ml > 20 MİLYON PH : 7,5 7,2 - 8,0 SPERMATOZOA SAYISI : (A) HIZLI ILERI HAREKETLİ : - A> %25 (B) YAVAŞ ILERI HAREKETLİ : %25 A+B> %50 (C) YERINDE HAREKETLI : %6 (D) HAREKETSIZ : %69 LOKOSIT : Pozitif < 1 MILYON/ML PERHIZ : 3 3-5 GÜN AGGLÜTİNASYON : Negatif NEGATİF
ne kadar evli olmak gerekiyor mesela? moralim çok bozuldu doğrusu. hayırlısı tabii ama ne bilim insan kötü oluyor. pko yeterince zordu zaten :(

benim eşim de zamanında hidrosel ameliyatı olmuş. sonuçları şöyle (direkt kopyaladım):
SONUÇ NORMAL DEĞERLER VOLÜM : 6 ml > 2 ML LIKEFIKASYON SÜRESI(370C) : 20 dk 15-30 DAKIKA VISKOSITE : Normal NORMAL GÖRÜNÜM : Gri-Opak GRI-OPAK SPERM SAYISI : 16 mil/ml > 20 MİLYON PH : 7,5 7,2 - 8,0 SPERMATOZOA SAYISI : (A) HIZLI ILERI HAREKETLİ : - A> %25 (B) YAVAŞ ILERI HAREKETLİ : %25 A+B> %50 (C) YERINDE HAREKETLI : %6 (D) HAREKETSIZ : %69 LOKOSIT : Pozitif < 1 MILYON/ML PERHIZ : 3 3-5 GÜN AGGLÜTİNASYON : Negatif NEGATİF
ne kadar evli olmak gerekiyor mesela? moralim çok bozuldu doğrusu. hayırlısı tabii ama ne bilim insan kötü oluyor. pko yeterince zordu zaten :KK43:

canım dediğim gibi 16 bin değil milyonmuş bak
çok az değil yeni belki eşin bidaha test verse 1 hafta sora filan 20 milyon çıkar
çünkü sürekli değişiyor sayı grip olunca bile yarı yarıya az çıkıyor yada yorgun olunca sen düşün yani
anladığım kadarıyla ki çok karışık olmuş test sonucu
hızlı ileri hareketli yüzde 25 eğer öyleyse bu çok iyi bir rakam
çünk eşimde düşün sadece yüzde 2 idi
morfolojiye bakmadılarmı kruger testi yapmaları gerekirdi canım
ben tam devlette olan şartları arştırmadım canım eşimdeki sayı her gün azalmaya başlayınca bir panikle aşılama yaptırdım meltem hanıma
bu arada eşin sigara içiyorsa canım benden söylemesi bıraksın
birde aşılama olsanız bile ki inşallah gerek kalmaz bu sayılar çok çok yeterli canım merak etme
hem aşılama zor değilki sen niye üzülüyorsun
önce senin yumurtaların yine klomen ya da iğneyle büyütülecek sora belli olgunluğa gelince çat iğnesi yapılacak
iğneden 24 saat sora eşin sperm verecek ve o spermler yıkanacak canım
yani en iyileri seçilecek hareketsiz olanlarda ilaçla hareketlendirilecek
sora normal muayene masasında sana enjekte edilecek
işlem zor değil yani merak etme
ama inşallah normal yolla olurda gerek bile kalmaz canım bunlara

ben askın beye geldim ama 18:40da ki randevuma 19:30a dogru girdim , 3 cift vardi birinin tisörtü cizgili ve bebek cıkmıstı icinden :) biri esiyle gelmisti kumral sacliydi, biride kalabalik gelmisti hatta baska bi bebek arabasinda bebek vardi :)

canım dediğim gibi 16 bin değil milyonmuş bak
çok az değil yeni belki eşin bidaha test verse 1 hafta sora filan 20 milyon çıkar
çünkü sürekli değişiyor sayı grip olunca bile yarı yarıya az çıkıyor yada yorgun olunca sen düşün yani
anladığım kadarıyla ki çok karışık olmuş test sonucu
hızlı ileri hareketli yüzde 25 eğer öyleyse bu çok iyi bir rakam
çünk eşimde düşün sadece yüzde 2 idi
morfolojiye bakmadılarmı kruger testi yapmaları gerekirdi canım
ben tam devlette olan şartları arştırmadım canım eşimdeki sayı her gün azalmaya başlayınca bir panikle aşılama yaptırdım meltem hanıma
bu arada eşin sigara içiyorsa canım benden söylemesi bıraksın
birde aşılama olsanız bile ki inşallah gerek kalmaz bu sayılar çok çok yeterli canım merak etme
hem aşılama zor değilki sen niye üzülüyorsun
önce senin yumurtaların yine klomen ya da iğneyle büyütülecek sora belli olgunluğa gelince çat iğnesi yapılacak
iğneden 24 saat sora eşin sperm verecek ve o spermler yıkanacak canım
yani en iyileri seçilecek hareketsiz olanlarda ilaçla hareketlendirilecek
sora normal muayene masasında sana enjekte edilecek
işlem zor değil yani merak etme
ama inşallah normal yolla olurda gerek bile kalmaz canım bunlara
ya inşallah dediğin gibi aşılamaya gerek kalmaz. pko üstüne bir de bu olunca moralim çok bozuldu. birde süre meselesini araştırdım ama sanırım 3 yıllık evli olma şartı varmış biz 3 yıllık evli değiliz. düğüne göre 2 nikaha göre 2,5 yıl ki sanırım nikah baz alınıyordur. eşimde cuma sabahı sonuçlar için görüşecek mustafa bey ile ben de meltem hanıma göstereceğim. şimdiden stres oldum . eşim sigara kullanmıyor çok şükür. iğneden falan korkarım ben çok. sanırım ondan da kötü oldum biraz. dua et canım...

ben askın beye geldim ama 18:40da ki randevuma 19:30a dogru girdim , 3 cift vardi birinin tisörtü cizgili ve bebek cıkmıstı icinden :) biri esiyle gelmisti kumral sacliydi, biride kalabalik gelmisti hatta baska bi bebek arabasinda bebek vardi :)

Merhabalar , aranıza yeni katıldım, 12 haftalık hamileyim , ilk başlarda eve yakın bir hastane olsun diye 2 dr 'a gittim ancak özel değil devlet hastanesinde bile öyle bir muamele olduğunu sanmıyorum, sıkıntılardan sonra ,hangi dr hangi hastane diye ararştırırken, buradaki yorumlara denk geldim ve seçimimi Aşkın Bey'den yaptım ki iyiki tercihim Aşkın Bey olmuş, ben hayatım boyunca böyle bir dr görmedim, aklınıza gelebilecek herşeyi daha siz sormadan cevaplıyor, güler yüzlü, paragöz değil, tek tek ne olduğunu , neler olması gerektiğini sıkılmadan anlattı,direk telefon numarasını verdi ve 24 saat arayabileceğimi söyledi, Kısacası ben çok ama çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum,

Bu arada Cuma günü bende Korudaydım saat 5 de idi randevum ve sıra falan yoktu ,sanırım burdaki herkes bir gün koruda karşılaşabileceğim kişiler :)

Sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplarım,

Hepinize Sağlıklı Bebekler Diliyorum..

Canım ben Aydan Hanımla başlamıştım bütçemi zorlayacağı için Aşkın Beyle devam ettim. Ama ayrıntılı ultrason döneminde Aydan Hocaya gidesim var. Muayene ücretinin dışında fark var mı ne kadar ödeme yaptın?

canım ben 18:40 tada ordaydım 19:30 dada
ama aydan hanımın kapısında oturdum bende eşimle gelmiştim
muhtemelen karşılaşmışızdır ama şu anda çıkartmak zor tabii
hatta benim ayrıntılı usg mi incelemek için aşkın beyde yanıma geldi
normalde ben meltem hanımın hastasıyım ama aşkın bey ve hüseyin beyde geldi yanıma
üzerimdede siyah kapri pantolon vardı birde fuşya bir bluz
keşke yakamıza karanfil taksaydık:KK53::KK53:

ya inşallah dediğin gibi aşılamaya gerek kalmaz. pko üstüne bir de bu olunca moralim çok bozuldu. birde süre meselesini araştırdım ama sanırım 3 yıllık evli olma şartı varmış biz 3 yıllık evli değiliz. düğüne göre 2 nikaha göre 2,5 yıl ki sanırım nikah baz alınıyordur. eşimde cuma sabahı sonuçlar için görüşecek mustafa bey ile ben de meltem hanıma göstereceğim. şimdiden stres oldum . eşim sigara kullanmıyor çok şükür. iğneden falan korkarım ben çok. sanırım ondan da kötü oldum biraz. dua et canım...

canım tam işte şartları bilmiyorum zaten biz 10 yıllık evli olduğumuz için araştırmadım ama direk meltem hanıma gittim
aslında imkanlar herkeste olduğu gibi bizdede kısıtlı canım ama işte şartlar öyle gerektirdi
stres yapma canım ya hemen
evet nikaha göre geçerli olur malum resmi evlilik tarihi nikahtır
iğne filan seni korkutmasın canım zaten aşılama olsan bile sadece 1 çat iğnesi olcaksın
vajinal muayene oluyorsun şu an zaten yumurtalar için aşılamada onun gibi bişey
vajinayı smeer alır gibi hafif açıp içeri eşinden alınan spermleri veriyorlar

Merhabalar , aranıza yeni katıldım, 12 haftalık hamileyim , ilk başlarda eve yakın bir hastane olsun diye 2 dr 'a gittim ancak özel değil devlet hastanesinde bile öyle bir muamele olduğunu sanmıyorum, sıkıntılardan sonra ,hangi dr hangi hastane diye ararştırırken, buradaki yorumlara denk geldim ve seçimimi Aşkın Bey'den yaptım ki iyiki tercihim Aşkın Bey olmuş, ben hayatım boyunca böyle bir dr görmedim, aklınıza gelebilecek herşeyi daha siz sormadan cevaplıyor, güler yüzlü, paragöz değil, tek tek ne olduğunu , neler olması gerektiğini sıkılmadan anlattı,direk telefon numarasını verdi ve 24 saat arayabileceğimi söyledi, Kısacası ben çok ama çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum,

Bu arada Cuma günü bende Korudaydım saat 5 de idi randevum ve sıra falan yoktu ,sanırım burdaki herkes bir gün koruda karşılaşabileceğim kişiler :)

Sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplarım,

Hepinize Sağlıklı Bebekler Diliyorum..

sende aramıza hoşgeldin canım o zaman
sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
olmadı bir gün koru önünde buluşma günü ayarlarız tanışırız canım çok eğlenceli olur

Canım ben Aydan Hanımla başlamıştım bütçemi zorlayacağı için Aşkın Beyle devam ettim. Ama ayrıntılı ultrason döneminde Aydan Hocaya gidesim var. Muayene ücretinin dışında fark var mı ne kadar ödeme yaptın?

canım bende meltem hanımın hastasıyım zaten
ama ayrıntılıya her iki doktorda bakmıyor sadece koruda aydan hanım bakıyor cuma akşamları
muayene ücreti vermiyorsun sadece ayrıntılı usg ücreti ödüyorsun canım
oda 175 tl şimdilik
ama çok önemli bir tetkik bebek için aydan hanım müthiş bir doktor
üstelik profösör kendisi
benim bebeğim ters yatıyordu kalbini tam göremedi aydan hanım o yüzden haftaya yine gel dedi
çok inceliyor güzel güzelde anlatıyor insana
hatta oğlum bi türlü dönmeyince tam bir haydut bu dedi çok yaramaz olacakmış:eek::KK17::KK17::KK17::KK17:

canım ben 18:40 tada ordaydım 19:30 dada
ama aydan hanımın kapısında oturdum bende eşimle gelmiştim
muhtemelen karşılaşmışızdır ama şu anda çıkartmak zor tabii
hatta benim ayrıntılı usg mi incelemek için aşkın beyde yanıma geldi
normalde ben meltem hanımın hastasıyım ama aşkın bey ve hüseyin beyde geldi yanıma
üzerimdede siyah kapri pantolon vardı birde fuşya bir bluz
keşke yakamıza karanfil taksaydık:KK53::KK53:
ahah olabilirmis :) bende senin oldugun tarafta oturuyordum, bir ciftte uzun sure sekreterle konustu onu hatirliyorum bide, saclarin uzun düzmüydü? gerci onlar askin beyin odasina girdiler :) neyse bir daha gitmeden saat belirtip yazicam buraya 26 eylül yine yüksek ihtimal son saatlere denk getiririm :)

ama ayrıntılıya her iki doktorda bakmıyor sadece koruda aydan hanım bakıyor cuma akşamları
oda 175 tl şimdilik
üstelik profösör kendisi
benim bebeğim ters yatıyordu kalbini tam göremedi aydan hanım o yüzden haftaya yine gel dedi
hatta oğlum bi türlü dönmeyince tam bir haydut bu dedi çok yaramaz olacakmış:eek::KK17::KK17::KK17::KK17:
sende aramıza hoşgeldin canım o zaman
sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
olmadı bir gün koru önünde buluşma günü ayarlarız tanışırız canım çok eğlenceli olur

öncelikle teşekkür ederim,

Tabii tanışma günü güzel olur :)

oda 175 tl şimdilik
üstelik profösör kendisi
Ben zaten Aydan hanıma gebelik öncesi muayeneye gittim canım. Gebelikte Balgattaki muayeneye gitmek hem uzak hem muayene ücreti çok diye 2 keredir Aşkın Beye gidiyordum. Fakar Aşkın Bey bakıyor olsa bile ben Aydan hocaya gidecektim zaten ayrıntılı usg için. Kaçıncı haftanda ayrıntılı usg için gidiliyor? Bir de Aydan hocanin muayenehanesine mi gittin yoksa Cuma günü Sincan Koru'da mı bakıyor kendisi?

ahah olabilirmis :) bende senin oldugun tarafta oturuyordum, bir ciftte uzun sure sekreterle konustu onu hatirliyorum bide, saclarin uzun düzmüydü? gerci onlar askin beyin odasina girdiler :) neyse bir daha gitmeden saat belirtip yazicam buraya 26 eylül yine yüksek ihtimal son saatlere denk getiririm :)

canım saçım topluydu benim sen kendni tarif et ben belki tanırım
çünkü ordaki kişileri hatırlıyorum uzun zaman beklediğim için
eşinlemiydin sen

Back