haklısın maddi olarak zorlanıyoruz ama sağlıklı olsunlarda inşallah harcadığımız para sadece rutın muayene olsun değilmi ama ?
Bu arada ben şubatta muayeneye başladığım için (şubatın 11inde doğum zamlandı.ben 6 şubatta başlamışım yırttım yani :d:d: 1500 den 1750 yukseldi) ben doğumu 1500 e yapıcam inşallah.
Sen ne zaman başladın koruya o önemli bi tarihine bakta belki sende ucundan kulağından yırtarsın.
yok böyle bi şans yaaa tam 11 şubatta ilk muayeneye gitmişiiim
Haberlerini bekliyoruz cnm öyleyse ben korudan hiç ayrılmam 1750 ama doktorumdanda hastanedende memnunum ve kesinlikle normal yancısı
canım teşekkürler paylaştığın için lakin ben zaten fiyattan dolayı değiştirmek istiyorum 800+350 epidural + 300 diyelim kendi doktorum tabikide 1500 tekabul ediyo ben zaten korudan aşkın beyden çok memnunum 1750 direk kendi doktorun geliyo doğuma etimede geçmemin bi anlamı kalmayacak
Eşin ne iş yapıo cnm beldiye ve memue çalşsanlara % 15 indirim yapıolar muahanedede dogumdada her türlü branşlarda
memnun kalmana sevindim yeterki doktorun tavrı ilgisi içine sinsin gerisi boş güven yeter =)
bende denemek için etimeddeki mesut bayraktar a gitmiştim iğrençti okadar kötü davrandıki paragöz ilgisiz alakasız böyle bi doktor devlet hastanesinde bile görmemiştim.
inşallah doktorunla sonuna kadar memnun kalırsın
Vallaha benim babam memur ve düşün ondan yaranladım eşden yaranlanamadm var cnm
Vallaha ben öle gittim siz oradaki danışmadakikere inanmayın ayrı bi yer var dogum parası ödeyrceginiz orada konuşup indire bikiyorsunuz danışmada sadece bu 77 tl indire bikirsnz
canım konuşca azda olsa bi indirim yapıyolwr bende martda yaptm 1750 istediler ama 1500 indirdik artı bir gece hastenede kaldıgım halde bunu yaptılar ve dogumum pazara denk halde
amanınnnnnnnnnnnnnnnnn dur kız üzülme hemen gidip konuşursun olmadı ordakiler müdürlerini falan arayıp soruyorlar onay alırsınız . Ben yapacaklarına inanıyorum kesin ama kesin konuş ihmal etme sonuçta 11 şuabt aynı gün yani . Olur inşallah
bide gitmeden önceki hafta çook araştırdım zaten telefon ettim 1500 dediler ona göre ilk muayenemi murat beye almıştım muayeneye gittiğimde fln 1500 doğum die gittim aradan bikaç hafta geçti bi duydumki 1750 olmuşinşallah yararlanırım 250 tl az diğil daha oğluşuma dolap alıcam
ay inşallah yararlanabilirsin. bu arada telefonda 1500 tl soyledıklerını iletirsin , ikna olmazlarsa hani telefonlar müşteri memnuniyeti için kayıt altına alınıyor diolarya,kayıtları istersin. bana söylenen rakam bu die olmadı pazarlık yap kız kolay kazanılmıyor para bak ben çalışıyorum akşam eve gidincede evde ki işlere devam hem çalışıp hem evi çevirmek hemde hamile olmak hiçç kolay değil bilenler anlar. oyüzden olabildiğince iknacı ol.
Aynen cnm bende çalışıyorumsabah 7,30 evden çıkıyorum akşam 7,30 eve giriş özel sektör bide sadece pazar tatilim var dediğin gibi yemek çamaşır ütü temizlik bitiyoruz zaten oyüzden kararsızım onun yerine bebeğimin bi eksiğini alırım düşüncesi var inşallah yaptırırız bi indirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?