Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Kızlar ben salı günü koruda doğum yaptım aşkın beydi zaten doktorum iyiki gitmişim dedim ama hemşireler için aynı şeyi söyleyemem gece doğru dürüst insan bulamadık ihtiyaç giderecek bu arada toplam 1750 ödedim doğuma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epidural istemedinmi canim? Hayirli olsun bu arada kurtulmussun valla :)

Epidural istemedinmi canim? Hayirli olsun bu arada kurtulmussun valla :)

Sağol canım yok istemedim doktorumla konuşmuştuk önermediğini söyledi bende istemedim

Koruda doğum yapan bikaç kişiden duydum ben hemşirelerden memnun kalmıyo çoğu kişi bi arkadaşımızında sontası yanlış takılmış rezil olmuştu bu konuda korkutmaya başladı beni böyle saçmalıkmı olur ya bu arada sanada geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla bebişini almışsın kucağına :) darısı bizlere

Sağol canım inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza

Sağol canım yok istemedim doktorumla konuşmuştuk önermediğini söyledi bende istemedim

Eyvah eyvah askin hoca epidurale karsimi iyice korktum simdi ama

Sen istersen kesinlikle hayır demez canım ben zaten kendimde illa epidural olsun demiyordum sadece sordum yaptırsam ne dersiniz diye o da ben önermiyorum doğumu yavaşlatıyor ama doğum anında dayanamaz istersen yapılır dedi doğumumda öyle saatlerce sancı çekmedim o nedenle de yaptırmak o an zaten aklıma gelmedi

Güzel o zaman normalde dayaniksizimdir ama bakalim daha ortada birsey yok ama malesef cok detayciyim simdiden her asamayi hesapliyorum guya :) tskler cnm tekrar gecmis olsun :)

Aynı şryden benden muztarıptıö cnm nöbetçi kalan hemşirelerden sabah gelenler gayet iiyi melek hemşire ve nadide hemşire hariç

aynı şryden benden muztarıptıö cnm nöbetçi kalan hemşirelerden sabah gelenler gayet iiyi melek hemşire ve nadide hemşire hariç

arkadaşlar madem öyle bu hemşireleri şikayet edelim sonuçta para veriyoruz biz oraya ve bu duyduklarmız daha duymadığımız nelr vardır acaba

Bna kapalı kahve gözlü hemşire sert çıkıştı ama nargozn etkisinde kendimde degildim geldikten snra yaptım yapacagımı totomda dolaştı sabah asıl gelen hemşirelere laf çarptım akşm hiç ilGilenmediker die eli ayagına dolandı doguma gitmedende o kaddar agırım var bi basamak bile vermedn çık dedi sedyeye annem cevapbını verdi topuk kanı almaya götürtüm atılandı hemen büyük hemşirelerin yanında almk için bnde sizin almanızı istemiyorum dedim karnıma dokundutmak istemdm bni tehdit etıo doktor gelince daha çok açıtır canını die yaptırmadım doktor geldi hiç acıtmadı gitmş odaya nsl bagırıo kardeşim duymş sabah yaptım yapacagımı bnm hikayemde böle inş o hemşire dogumda doguramz anlar yaptıklarını

Bir akrabam demişti yüz verme die oradan yaptım ama sunu sölüuüm devlette bile böle yapmazlar

buna bi çare bulmamız lazım yaa aşkın beye bahsetmem gerekli bu durumdan

Kızlar doktorlar bir tek surada hata yapıolar utrosonda bbgme 4. 3.5 kilo dediler karnımda büyük degildi çocuk bi dogdu ne 4 ne 3 ü 2750 gr şok oldum ama

arkadaşlar madem öyle bu hemşireleri şikayet edelim sonuçta para veriyoruz biz oraya ve bu duyduklarmız daha duymadığımız nelr vardır acaba

Aynen katılıyorum bi yarim saat sonra sikayet mailimi koru hastanesine iletecegim, ama bizim şikayet etmemiz birseyi degistirmez olayi canli yasayan arkadaşlarin şikayet etmesi gerekli

Kızlar doktorlar bir tek surada hata yapıolar utrosonda bbgme 4. 3.5 kilo dediler karnımda büyük degildi çocuk bi dogdu ne 4 ne 3 ü 2750 gr şok oldum ama

aynısını arkadaşım yaşadı ,doktoru yok tosun olucak ,yok 4 kg doğucak beki sezeryan olur normal doğuramazsın dedi sürekli ,bu da havaya girdi ,bebek 3 kilo doğdu :))
ultrason yanıltıyor ,iyi doktor çok yanılmıyor da ç
benimkiler ultrasondan sadece 100 gram eksik doğdular o kadar ,seda hocanın elinin farkı işte
hemşirelere hadlerini bildirin mutlaka , öyle şeymi olur ,ben olsam analarını ağlatırdım valla ,doktorun ilgisi de önemli ama ,bir de doktora şikayet edin o ağzının payını verir merak etmeyin

bencede cnm haklısın ama bu hafta şeker yüklemesine gideceğim aşkın beye bahsedecem bu konudan öyle saçmalıkmı olur ya özel die gidiyoruz biz oraya

bencede cnm haklısın ama bu hafta şeker yüklemesine gideceğim aşkın beye bahsedecem bu konudan öyle saçmalıkmı olur ya özel die gidiyoruz biz oraya

Bende carsamba günü kontrole gideceğim sekerim yuksek cikmisti onada bakicaz bakalim bende bir soyleyim forumdan şikayetler var diye

Nöbetçi hemşirelerin dersen cnm yanıltı olmasın oda dogru vallaha ama bmm doktorumun kuzeni kaza geçirtigi için ogun bni taburcu edemdi seda hoca geldi etti snradan aradı doktorum ama nsl yollanıyo bnde yollamak istyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…