beni takip etmiyorsun sanırım sen :) ben seni takip ediyorum ama ,etimede gittiğimi beğenmediğimi yazdım burda .. korunun sezeryanı kaç 1750 değilmi.İNDİRİMLİ HALLERİ BUYSA YANDIK :)
BENDE BAŞTAN BERİ AŞKIN BEYE GİDİYORUM CNM MEMNUNUM AMA 2050 AŞACAK GİBİ BİZİ BKLM NASİP DİYORUZ ETİMESGUTTA OTURUYORUM DEMİŞSİN ETİMEDİ ARAŞTIRMADINMI HİÇ ÇOK UYGUN FİYATLARI VE BÜYÜK GELİŞMİŞ HASTANE GİBİ GÖRÜNÜYO
kızlar birde koruya devamli gidenler 59 sayfa olmus geri dönüp bulamadim , simdilik plan su sekilde 2 3 ay sonra denemelere baslicaz ve gebelik olursa her ay kontrole gidecegiz
isin maddi kismini kabataslak hesaplarsak
8. aya kadar her ay muayeneye gitsek 8 x 77 : 616 TL
9. ayı saymıyorum hic
bu ikili üclü testler nst fln onlarli muayene kaca patliyor, biri bana hesap yapabilirmi
toplam ne kadar para harcayacagim bilmem ona gore onlem almam gerekiyor
Evet cok tuzluymussaglik sigortasindan mantikli ama ya eski sigortaci olarak buna eminim artik :) tesekkur ederim cok merci :)
Benim basta verdigim 230 tlde tamamen benim hatam baska yerde yaptırıp gidebilirmisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba , bende aşkın ahocanın hastasıyım, aşkın hoca bu maddiyat konusunda çok anlayışlı tüm testleri dışarda daha ucuza yaptırıp bana getirebilirsiniz benim için sıkıntı olmaz demişti. ama ben aşkın hocaya geçtiğimde tüm testlerimi yaptırmış bulundum sadece seker yüklemesini aşkın hocaya denk geldi oda 20-30 tl falandı dışarı gitmek istemedim. o yüzden aşkın hocadan memnun kaldıysan sıkıntı yok =) testleri dışarda(devlet hastaneside olabilir) yaptır sonuçlarını doktoruna götürürsün.
canım merhaba , bende aşkın ahocanın hastasıyım, aşkın hoca bu maddiyat konusunda çok anlayışlı tüm testleri dışarda daha ucuza yaptırıp bana getirebilirsiniz benim için sıkıntı olmaz demişti. ama ben aşkın hocaya geçtiğimde tüm testlerimi yaptırmış bulundum sadece seker yüklemesini aşkın hocaya denk geldi oda 20-30 tl falandı dışarı gitmek istemedim. o yüzden aşkın hocadan memnun kaldıysan sıkıntı yok =) testleri dışarda(devlet hastaneside olabilir) yaptır sonuçlarını doktoruna götürürsün.
Aynen cnm sana katılıyorum bende 3 lü tarama dışarıda yaptırıp aşkın beye gittim sağolsun bu konuda çook anlayışlı 23. haftamdayım haftaya şeker yüklemesine gidicem muayene parası artı ne kadar veririm birde benm ailedede şeker var aşkın bey 100 gram yapalım dedi nasıl oluyo açmı gidiliyo yanımda birisini götürmem gereklimi bu konuda bilgi verirmisin cnm
alevcım benim yaptığım hatayı yapmaman için uyarayım =) beni uyaran olmadı .
50 mg ilk yüklemede tok gitmiştim (aç gidilmesi gerektiğini bilmiyordum,sormadımda) doğal olarak yüksek çıktı . aşkın hoca 100 mg yüklenicek dedi özellikle aç gidilmesi gerektiğini söyledi.
- ilk aç karına 1 kere kan alıyorlar
- ardından 100 mg şekerli suyu içiyorsun , içtiğin andan itibaren tam 1 saat sonra 2. kanını veriyorsun.
- 2.saat dolduğunda tekrar kan veriyorsun.
- 3. saat dolduğunda tekrar kan veriyorsun.
bu arada hiç birşey yiyip içmiceksin su da içmiceksin (oruç tuttuğunu varsay)
ben ogün yalnız gitmiştim bi sıkıntı çekmedim sadece sıkıldım eşim gelemediği için zaman geçmedi 08:30 dan 12:30 a kadar hastanedeydim.
haaaaa bu arada sana önemli dip not (bu benım yaptığım yöntem) akşam saat 8den sonra aman efendim şekerli bişiler meyvedir tatlıdır , beyaz ekmektir vs. hiç birsey yeme .... mümkünse su iç vucudun arınmış olarak sabah şeker yüklemesine git cidden fark ettiriyor 8den sonrası)
oo daha ne =) neler anlattım neler umarım sonuçların iyi çıkar
AYYY İNŞALLAH CNM BENM ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH EŞİM İZİN ALABİLİR :) son soru ücret farkı varmı sadece 77 muayene ücretimi
rica ederim cnm. şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk 50 mg da 30 tl verdim sanırım yanlış hatırlamıyorsam ( normal muayene haftam olduğu için 77 ödemiştim) . Ilk kan değeri yüksek çıkınca 2. Gün tekrar 100mg yaptırmak için gittim para ödemedim( 10 gün içinde 1 kere 77tl muayene ödediysen eğer ,tekrar ödeme yapmıyorsun)
başka soru alayım ?
Umarım anlaşılır yazmışımdır
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum. Kontrole Etimed Sema Hanim'a gittim. Ilk muayenede akşam gittiğim için sanırım biraz monoton geçti ama Sema Hanim uzun uzun ultrasonda inceledi.ilk defa gittiğim için bir çok test istedi. Bugün sonuçları göstermeye gittim. Sadece sonuçlara bakıp gönderir saniyorum ama tekrar ultrasona aldı kalp atışlarına bakalım öyle git dedi. Kalp atışını duyduk ama bakmaya devam etti bacak hareketlerini göremiyorum dedi uğraştı. Çikolata ve meyve suyu iç yarım saat sonra tekrar bakalım hareketi görmeden göndermeyelim seni dedi. Yaklaşık 45 dk sonra tekrar baktı ce hareketi gördü tamam dedi rahatladım. Epey uğraştı ve cok da ilgilendi.Haberlerini bekliyoruz cnm öyleyse ben korudan hiç ayrılmam 1750 ama doktorumdanda hastanedende memnunum ve kesinlikle normal yancısı
anladım cnm çook teşekkürler:) 110 lira rahat gözden çıkarcam gene desenedaha 1750doğum var bunun son ayları var oof
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum. Kontrole etimed sema hanim'a gittim. ılk muayenede akşam gittiğim için sanırım biraz monoton geçti ama sema hanim uzun uzun ultrasonda inceledi.ilk defa gittiğim için bir çok test istedi. Bugün sonuçları göstermeye gittim. Sadece sonuçlara bakıp gönderir saniyorum ama tekrar ultrasona aldı kalp atışlarına bakalım öyle git dedi. Kalp atışını duyduk ama bakmaya devam etti bacak hareketlerini göremiyorum dedi uğraştı. çikolata ve meyve suyu iç yarım saat sonra tekrar bakalım hareketi görmeden göndermeyelim seni dedi. Yaklaşık 45 dk sonra tekrar baktı ce hareketi gördü tamam dedi rahatladım. Epey uğraştı ve cok da ilgilendi.
Normal doğumu 800 tl epidural olursa 350 tl ek veriyorsun. Her akşam bir kadın doğumcu nöbette. Eğer doğum mesai saatleri dışında olur da illa kendi doktorum gelsin diyosan ve o gece o nöbetçi değilse 300 veya 500 (hatırlayamadım) fark veriyorsun.
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum. Kontrole Etimed Sema Hanim'a gittim. Ilk muayenede akşam gittiğim için sanırım biraz monoton geçti ama Sema Hanim uzun uzun ultrasonda inceledi.ilk defa gittiğim için bir çok test istedi. Bugün sonuçları göstermeye gittim. Sadece sonuçlara bakıp gönderir saniyorum ama tekrar ultrasona aldı kalp atışlarına bakalım öyle git dedi. Kalp atışını duyduk ama bakmaya devam etti bacak hareketlerini göremiyorum dedi uğraştı. Çikolata ve meyve suyu iç yarım saat sonra tekrar bakalım hareketi görmeden göndermeyelim seni dedi. Yaklaşık 45 dk sonra tekrar baktı ce hareketi gördü tamam dedi rahatladım. Epey uğraştı ve cok da ilgilendi.
Normal doğumu 800 tl epidural olursa 350 tl ek veriyorsun. Her akşam bir kadın doğumcu nöbette. Eğer doğum mesai saatleri dışında olur da illa kendi doktorum gelsin diyosan ve o gece o nöbetçi değilse 300 veya 500 (hatırlayamadım) fark veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?