- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
her gittiğinde mi yoksa 10 günde bir miEvet canım alınıyor nst için 30 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar,
hic üsenmeden 51 sayfanın hepsini okudum, 5 senelik sigortaciyim ve tamamen ozel saglik sigortasi taraftariyla terzi kendi sökügünü dikemez misali kendime zamaninda sigorta yaptirmadigim icin pesin ödemek zorundayım.
1 aydir gece gündüz arastiriyorum ve icimden gecen 3 hastane vardi
1-hrs
2-medicana
3- koru
Tamamlayıcı saglik sigortasi medicana ve koruyu kapsadigi icin normal saglik sigortasi yerine tamamlayici yaptirayim dedimm maas günüm ayin 1i ve 1.mayis tarihinde bu sigorta yürürlükten kalkti :) bu kadarda sansli bi insanim
diger sigortalarin bekleme süresi olacagindan ve 2 tane almak zorunda olacagim icin yaklasik 5000tl gibi bir ücret cebimden cikmasi gerek diye hastane arastirmasini yogunlastirdim ve etimesgutta oturdugum icin koruyu tercih edecegim sanirim.
hem fiyat olarak uygun hemde doktor yorumları cok olumlu.
tek kafami karistiran sey sürekli zam gelmesi. simdiden hemen yapasim geldi cocugu :))
planimiza gore 2 ay sonra düsünüyoruz calismalara ama ben biraz sabirsizim.
askin beye gidecegim sanirim, ankara sincan koru diyenlerdenim yani
hepimize sabir diliyorum :))
bu 3 hastanenin doğum fiyatlarını biliyor musun peki ,biliyorsan yazabilir misin acaba
1- hrs: 6000 e kadar cıkıyor
2- medicana : 3000 le basliyor
3-koru zaten belli epiduralli 2050 tl normal dogum 1750 tl extra yatmak zorunda kalırsan 150 tl
acibadem le gorustuk birde,
doçent, prof. epiduralli 5346 tl
normal dogum 4900
uzman normal 3987
uzman epid. 4452 tl
sezeryan normal 4710
sezeryan epi 4855
sezeryan prof, docent : 5852
sezeryan epid: 5997
muayene ucretleri :
docent, prof : 320
uzman : 210
benim acibadem saglik sigortam oldugu icin (dogum paketi yok) indirim uyguluyorlar muayene ucretlerinde, dogum ucretleride indirimli halleri.
1- hrs: 6000 e kadar cıkıyor
2- medicana : 3000 le basliyor
3-koru zaten belli epiduralli 2050 tl normal dogum 1750 tl extra yatmak zorunda kalırsan 150 tl
acibadem le gorustuk birde,
doçent, prof. epiduralli 5346 tl
normal dogum 4900
uzman normal 3987
uzman epid. 4452 tl
sezeryan normal 4710
sezeryan epi 4855
sezeryan prof, docent : 5852
sezeryan epid: 5997
muayene ucretleri :
docent, prof : 320
uzman : 210
benim acibadem saglik sigortam oldugu icin (dogum paketi yok) indirim uyguluyorlar muayene ucretlerinde, dogum ucretleride indirimli halleri.
beni takip etmiyorsun sanırım sen :) ben seni takip ediyorum ama ,etimede gittiğimi beğenmediğimi yazdım burda .. korunun sezeryanı kaç 1750 değilmi.İNDİRİMLİ HALLERİ BUYSA YANDIK :)
BENDE BAŞTAN BERİ AŞKIN BEYE GİDİYORUM CNM MEMNUNUM AMA 2050 AŞACAK GİBİ BİZİ BKLM NASİP DİYORUZ ETİMESGUTTA OTURUYORUM DEMİŞSİN ETİMEDİ ARAŞTIRMADINMI HİÇ ÇOK UYGUN FİYATLARI VE BÜYÜK GELİŞMİŞ HASTANE GİBİ GÖRÜNÜYO
İNDİRİMLİ HALLERİ BUYSA YANDIK :)
BENDE BAŞTAN BERİ AŞKIN BEYE GİDİYORUM CNM MEMNUNUM AMA 2050 AŞACAK GİBİ BİZİ BKLM NASİP DİYORUZ ETİMESGUTTA OTURUYORUM DEMİŞSİN ETİMEDİ ARAŞTIRMADINMI HİÇ ÇOK UYGUN FİYATLARI VE BÜYÜK GELİŞMİŞ HASTANE GİBİ GÖRÜNÜYO
Ayy hatırladım cnm benm yaa k.bakma ben bi yandan çalışıyorum ya işte acele acele cvp veriyorum nicke hiç dikkat etmemişim özürdilerimbende çok kötü grip öksürük var (öksürük için bildiğiniz bişey varsa yazın nolur çook fazla mksürüğüm var ıhlamur bal limon vix hiçbiri fayda etmiyoo :) ) dün izinliydim koru kbb de yer bulamadık etimed kbb gittim güzel ilgilendi doktor hastanede temiz gibi kafam karıştı ama aşkın bey her koşulda öne geçiyo haklısın :) da bikaç kişide koru çalışanlarından memnun olmadığını yazdı burada ebe hemşire oda canımı sıkmadı desem yalan olur
normal doğum yapıcaksan onlar da önemli ama doktorun başında olucak sonuçta önemli olan doktor ..
Ben de çalışıyorum ,geçmiş olsun .
Benim de kafam karışık aslında ama en kötüsü koruda doğum yaparım diyorum ne yapayım başka bir çare kalmıyor ,banu hanım bana vasat geldi ,dalgınmıydı neydi ne bileyim elektrik alamadım ,bi de kadın sormadan herşeyi anlattım ,siz çok tecrübelisiniz belli dedi :) oğlanı ultrasonda gösterirken ay burnu ay şunu yapıyor filan dedim ,o zaman da siz artık işin ehli olmuşsunuz dedi ,benden tırstı mı ne bu kadın herşeyi biliyor yanlış bişey yaparsam anlar filan gibi mi geldi ona bi tedirginlik gördüm kadında ..
anladım cnm peki koruda rapor sıkıntısı varmı öğrendinmi hiç sonuçta çalışıyoruz biz
doğum sonrası 1 ay vermişti seda hoca bana ,ben de merak ediyorum aslında ,sen oraya gidiyorsun sekreterlere sorabilirsin aslında ,bana da faydalı olur .
etimedi ben bi de ondan bıraktım ,heyet raporu veriyormusunuz dedim hayır dedi kadın ..
ne kadar rapor vermesini istiyorsun ki ,1 aydan fazla rapor vermezler ama ,rapor dediğin ne raporu karışıklık olmasın da doğum sonrası iznimi diyorsun senKorudaki sekreterlere çok kanım ısınmadı benm ya aşkın beyi cepten aradım birazönce açmadı döner bana birazdan kbb nin verdiği hapları ve öksürüğe zencefil kullanabilirmiyim dicem o sırada aşkın beye sorarım 1 ay neki yaa rapor vericekki ben devletten paramı alıcam öyle saçmalıkmı olur
ne kadar rapor vermesini istiyorsun ki ,1 aydan fazla rapor vermezler ama ,rapor dediğin ne raporu karışıklık olmasın da doğum sonrası iznimi diyorsun sen
Evt ben onu diyorum :) bugün bide ba-bs lerle uğraşıyorum cnm çok araştıramadım bu doğum sonrası devletten alacağın parayı fln nasıl alıyosun 4 aymı ücretli 6 aymı bilgin var mı? pek çok araştıramadım henüz bu konuyu
onu her doktor vermek zorunda canım ,ben onun haricindekini diyorum :)
doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 toplam 16 hafta ama 37.haftaya kadar çalışırsan ..
Ben devletteyim o yüzden bizde sonradan alma olayı yok o konuda yardımcı olamayacağım sana bilen arkadaşalr vardır mutlaka
evt cnm bilen arkadaşlar varsa çook sevinirim. Ee sizde nasıl peki aynı çalışıyomuş gibi düzenli şekilde yatıyomu maaşınız
onu her doktor vermek zorunda canım ,ben onun haricindekini diyorum :)
doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 toplam 16 hafta ama 37.haftaya kadar çalışırsan ..
ben devletteyim o yüzden bizde sonradan alma olayı yok o konuda yardımcı olamayacağım sana bilen arkadaşalr vardır mutlaka
evet bizde düzenli yatıyor maaş
oo çok güzelmiş sizinki :) neyse bu sene giricem kpss olursa ikinci bebişime inşallaah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?