- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
Nöbetçi hemşirelerin dersen cnm yanıltı olmasın oda dogru vallaha ama bmm doktorumun kuzeni kaza geçirtigi için ogun bni taburcu edemdi seda hoca geldi etti snradan aradı doktorum ama nsl yollanıyo bnde yollamak istyorm
Genel mail adresleri bu info@koruhastanesi.com buraya yazabiliriz yada olmadi sikayetvar sitesine yazalim orayi daha cok dikkate aliyorlar ve ztn daha oncede açılmış şikayet var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şikayet var sitesinin linkini gönderirsen cnm hepimiz oraya yazalım aynı linke ve aşkın beyede bildirelim bu konuyu bende şeker yüklemesine gidicem önümüzdeki hafta
BEN DE MELTEME RANDEVU ALAYIM dedim iki hafta sonraya varmış
artık bi dahakine ona gidicem ,alırmıki o saatten sonra ,bilgisi olan varmı ,hani belli bir haftadan sonra alamam diyormu acaba
Bende mesaj bölününe yazdım simdide buraya yazacm
Ben sezeryan olduğum için ameliyat önlüğü giydim sen bence yanında elbise götür
merhaba sincan koru hastanesinde doğum yapanlardan bi fikir almak istiyorum doğum için az zamanım kaldı normal olucak gibi görünüyo inşallah doğum sırasında giymek için eski bi gecelik ya da uzun tişört gibi bişey götürmeme gerek var mı yoksa hastanede önlük gibi bişey giydiriyolar mı
Ben 3 haziranda normal doğum yaptım sancı odasında doğuma kadar hastaneden verdikleri önlüğü giydim doğumdan sonrada kendi geceliğimi giydim pijama takımıda götürmüştüm ama 1 gece kaldığım için ona gerek kalmadı
teşekkür ederim Rabbim hepinizin evladına sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?