Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Nöbetçi hemşirelerin dersen cnm yanıltı olmasın oda dogru vallaha ama bmm doktorumun kuzeni kaza geçirtigi için ogun bni taburcu edemdi seda hoca geldi etti snradan aradı doktorum ama nsl yollanıyo bnde yollamak istyorm

Genel mail adresleri bu info@koruhastanesi.com buraya yazabiliriz yada olmadi sikayetvar sitesine yazalim orayi daha cok dikkate aliyorlar ve ztn daha oncede açılmış şikayet var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şikayet var sitesinin linkini gönderirsen cnm hepimiz oraya yazalım aynı linke ve aşkın beyede bildirelim bu konuyu bende şeker yüklemesine gidicem önümüzdeki hafta

Şikayet var sitesinin linkini gönderirsen cnm hepimiz oraya yazalım aynı linke ve aşkın beyede bildirelim bu konuyu bende şeker yüklemesine gidicem önümüzdeki hafta

Www.sikayetvar.com sitenin adi hemen cvp veriyorlar ve hemen çözüme ulasiyor link cikmistir umarim

BEN DE MELTEME RANDEVU ALAYIM dedim iki hafta sonraya varmış
artık bi dahakine ona gidicem ,alırmıki o saatten sonra ,bilgisi olan varmı ,hani belli bir haftadan sonra alamam diyormu acaba

canım meltem hanım ne zaman gidersen git kabul ediyor
arkadaşım hiç kntrole gitmdi
en son hafta 1 kez gitti birde doğuma gitti ve kabul etti hiç bişey demedi meltem hanım

Meltem hanıma 1 kere kontrole gittim ikinci kontrole gidemeden doğum yaptım sorun olmadı

merhaba sincan koru hastanesinde doğum yapanlardan bi fikir almak istiyorum doğum için az zamanım kaldı normal olucak gibi görünüyo inşallah doğum sırasında giymek için eski bi gecelik ya da uzun tişört gibi bişey götürmeme gerek var mı yoksa hastanede önlük gibi bişey giydiriyolar mı

Ben sezeryan olduğum için ameliyat önlüğü giydim sen bence yanında elbise götür

Ben 3 haziranda normal doğum yaptım sancı odasında doğuma kadar hastaneden verdikleri önlüğü giydim doğumdan sonrada kendi geceliğimi giydim pijama takımıda götürmüştüm ama 1 gece kaldığım için ona gerek kalmadı

Odada bebeği yatırmak için beşik var ya kuvez gibi onun içine sevmek için bişeyler de al yanına misal alt açma minderi gibi, çünkü içi boş oluyo bişey serili değil

Ayy benim bebeğim 2 ay 3 günlük oldu teyzeleri Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu

teşekkür ederim Rabbim hepinizin evladına sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

kızlar haftası ileride olan arkadaşlara sesleniyorum
tarama ücretleri ne kadar bilen varmı hastaneden sormadan geri gelmişimde

Birde dogum yapan arkadaşlar kuvoz ucreti ne kadar bilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…