Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Elmayı ben çok memnun kaldım gerek yok yani bi dünya para bayilmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm ben doğum yaptım bir hafta oluyo buğün sana da haber veriyim dedim hastane mevzundaa konuşmuştuk ya fikir olsun
etimedde ki mesut bayraktara gidip memnun kalmayanları duyunca bende banu uçara randevu aldım ayın ikisine muaynemi oldum son haftalarım olmasına rağmen çok iyi karşıladı baya ilgilendii derken o akşam suyum geldii koru ya mı gitsek etimede mi diye biraz kararsız kaldık ve etimede gittik hasteneden banu hanımdan ebelerden hemşirelerden hepsinden çok memnun kaldım perşembe günü hem benim hem bebişin kontrolu vardı yine gittik banu hanımla merdivende karşılaştık hemen tanıdı halimi hatrimı sorduu sezaryend 2 gün kalınıyo ya ben 1 gecede öncesinde kalmama rağmen 1100 tl ödedik banu hanımıda bi dene derimm

canım hayırlı olsun bebişin.ben de banu hanımı düşünüyorum bir dahaki randevumda ,hem hastane yeni ,hem evime de yakın olması hem de fiyatı beni çok cezbetti ,inş. ben de memnun kalırım ..

canım hayırlı olsun bebişin.ben de banu hanımı düşünüyorum bir dahaki randevumda ,hem hastane yeni ,hem evime de yakın olması hem de fiyatı beni çok cezbetti ,inş. ben de memnun kalırım ..

valla tatlım ben çok menun kaldım ebelerle falan sarılıp vedalaştık herkez çok ilgiliydi

Ultrason cihazları 4 boyutlu doktorun odasında 20 dk kaldigimı biliyorum en azından meltem hanım için rahatlıkla söyleyebilirim ki baştan savma bakmıyor

sincan koruyu ben biliyorum ,orda doğum yaptım zaten ama ben etimed ve banu hocayı merak ediyorum

Hmm pardon canım ben otomatige bağladım koruyu anlatıyorum etimedi çok övüyorlar ama Banu hocayı duymadım hiç dilerim gönlüne göre bir doktor bulursun

ayy canım benm yaa çok sağol teşekkür ederim de normal doğumu nasıl acaba hemen sezeryan fln alırmı kararsız kaldım şimdi fiyat olarakda gayet makul bu arada tebrik ederim bebişinide kucağına almışsın sağ salim :) bebiş kız mı erkek mi:) ismini ne koydunuz

sezeryancı bi doktor değil canım çünkü benim suyum geldi açılma yoktu 12 saat serumla bekletti belki açılma olur diye ama bende tık yoktu mecburen sezaryn oldu bebişim kız adıda yağmur eyşan

ultrason cihazları nasıl ,4 boyutlu ultrason var mı ,ayrıntılı inceliyor mu baştan savma mı

vardır mutlaka tatlım ama ben son haftamda bir kere muayneye gittim akşamına da doğuma gittim :) son haftalarla öyle uzun uzun bakılmıyo suyuna kalp atışına bakıp nst ye yolluyolar o yüzden varmı bilmiyorum

sezeryancı bi doktor değil canım çünkü benim suyum geldi açılma yoktu 12 saat serumla bekletti belki açılma olur diye ama bende tık yoktu mecburen sezaryn oldu bebişim kız adıda yağmur eyşan

MAŞALLAH Adı ile yaşasın cnm güzel ismi varmış tekrar teşekkür ederim bilgi verdiğin için deneyecem banu hanımı

Kızlar benim dün kontrolüm vardı aşkın bey çatı muayenemi yaptı yaklaşık 2 cm lik açılman var dedi nst de de az az sancım çıktı doğum yakın mıdır sizce

2 cm açıklıkla gittiğimde sezeryan için yatisim yapıldı 18 nisanda sezeryan olacakken 10 Nisanda oldum sen normal doğum istiyosun sanırım acilman devam edecektir

Evet canım normal doğum istiyorum inşallah devam eder bazen 2 3 cm açıklıkla haftalarca bekleyenler oluyormuş

Daha önce bahsettiğim anestezi konusunu aşkın beyle konuştum.Dokunulduğunu hissedebilirsin ama ağrı acı hissetmen mümkün değil dedi,üstü kapalı bir açıklama oldu yani,ben de uzatmadım hayırlısı.Spinal olucam ben de,ilk doğumum epiduraldi.Spinali öneriyorlarmış genelde.Bakalım yaşayıp görücez.

ben de emzirme dönemi sonrası spiral taktırmak için sincan koru ya gittim ve daha önce iki doğumumda da takibimi yapan doktorun (Hüseyin Pehlivan) sincan koru da başladığını öğrendim. Benim doğumlarımda Hüseyin Bey GATA daydı. Devlet hastanesi olmasına rağmen, bilirsiniz özel gibi ilgilenmezler, bizimşe çok ilgilenmişti ve çok memnun kalmıştık. ne zaman istersek ulaştık, biz bazen çekinsek de onun ilgisini alakasını gördükçe memnuniyetimiz ve minnetimiz arttı. Kendisini çok tavsiye ediyorum, bi muayene olup siz de görün bence.

merhaba cnm şimdi etimed aradım normal doğum 800 sezeryan 1.000 ile 2.500 arasında isteğinize göre değişiyo dediler o korkuttu epidural istesem ne kadar dedim net bilgi vermediler sen epiduralmi oldun canım komplemi uyuşturdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…