• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

merhaba cnm şimdi etimed aradım normal doğum 800 sezeryan 1.000 ile 2.500 arasında isteğinize göre değişiyo dediler o korkuttu epidural istesem ne kadar dedim net bilgi vermediler sen epiduralmi oldun canım komplemi uyuşturdular

bana da aynısını dediler ama 2500 demediler ,sadece normal 800 sezeryan 1000 tl dediler ,2500 necilik ki acaba ,ayrıca normal ile arasında okadar büyük fark olur mu sezeryanın anlamadım ,ben yarın banu hanıma ilk randevuma gidicem ,bakalım neler olucak

bana da aynısını dediler ama 2500 demediler ,sadece normal 800 sezeryan 1000 tl dediler ,2500 necilik ki acaba ,ayrıca normal ile arasında okadar büyük fark olur mu sezeryanın anlamadım ,ben yarın banu hanıma ilk randevuma gidicem ,bakalım neler olucak

Sana zahmet sorarsan sevinirim canım ayrıntılı bilgi yatış bölümünden alabilirsiniz dediler ben epidural istiyorum eğer sezeryan olursa inşallah olmazda belden aşağısı uyuşsunki bebeğimi hemen görebileyim :)

Sana zahmet sorarsan sevinirim canım ayrıntılı bilgi yatış bölümünden alabilirsiniz dediler ben epidural istiyorum eğer sezeryan olursa inşallah olmazda belden aşağısı uyuşsunki bebeğimi hemen görebileyim :)

tamam sorarım inş. ben genel anestezi istiyorum inş. gözüm açıkken masadan kalkabilirim :))

tamam sorarım inş. Ben genel anestezi istiyorum inş. Gözüm açıkken masadan kalkabilirim :))

doğumlarımız yakınmış :) 2 hafta var aramızda, sen bilirsin cnm ama benm yengemde korkuyodu doktoru cesaretlendirdi ve iyiki komple bayılmamışım dio çocuğunun ilk sesini duyuyosun kokluyosun hemen emzirebiliyosun öbür türlü 1 gün narkozun etkisinden kurtulamıyosun zaten uyuşunca hiç bişey hissetmiyosun ve önünde perde oluyo doktor sohbet ederken bi bakıyosunki bebişin doğmuş :)

doğumlarımız yakınmış :) 2 hafta var aramızda, sen bilirsin cnm ama benm yengemde korkuyodu doktoru cesaretlendirdi ve iyiki komple bayılmamışım dio çocuğunun ilk sesini duyuyosun kokluyosun hemen emzirebiliyosun öbür türlü 1 gün narkozun etkisinden kurtulamıyosun zaten uyuşunca hiç bişey hissetmiyosun ve önünde perde oluyo doktor sohbet ederken bi bakıyosunki bebişin doğmuş :)

çocuğu zaten bir dakika ancak görüyorsun sonra alıp götürüyorlar ,ben de belime iğne vurdurma taraftarı değilim ,çok hassas bir bölge orası ve ben istemem .ayrıca ben gözüm açık duramam yapım öyle .hee benim ilk doğumum değil ayrıca ,2013 ocak ayında sezeryanla genel anestezi ile ikizlerimi doğurdum ve çok rahattı hiç sorun yaşamadım çok şükür ,narkozun etkisine gelince ameliyathaneden çıkarken uyanmıştım bile .zaten girip çıkmam 1 saat anca sürdü.
her doğum herkeste farklıdır ,herkesin ağrı eşiği filan farklı .ben narkozdan etkilenmiyorum ama ben o iğneden çekiniyorum o daha riskli bana göre ...

Merhaba kızlar ben de etimed e gitmeyi düşünüyorum sema hanima. Çok övdüler. Epidural normal doğumu sorduğumda 1250 tl demişlerdi. Ama az önce bir arkadaşımla konuştum feci kafam karıştı. Etimed ' in kontrolleri muhteşem ama normal doğum yapmıyorlar diyo. Normal diye alıp yok kordon dolandı yok diskisini yedi diye sezeryana aliyolarmis.
Normal doğum için 1 saat ugrascam sezeryan daha hızlı diyomus arkadaşımın konuştuğu kişi. Orda çalışan birisi.

Merhaba kızlar ben de etimed e gitmeyi düşünüyorum sema hanima. Çok övdüler. Epidural normal doğumu sorduğumda 1250 tl demişlerdi. Ama az önce bir arkadaşımla konuştum feci kafam karıştı. Etimed ' in kontrolleri muhteşem ama normal doğum yapmıyorlar diyo. Normal diye alıp yok kordon dolandı yok diskisini yedi diye sezeryana aliyolarmis.
Normal doğum için 1 saat ugrascam sezeryan daha hızlı diyomus arkadaşımın konuştuğu kişi. Orda çalışan birisi.

sezeryan ne kadarmış ki ,çok ilginç yaa tüccar mı olmuşlar yani hayret bir şey ...ama orda normal doğuran da vardı hatta burda yazmıştı

sezeryan ne kadarmış ki ,çok ilginç yaa tüccar mı olmuşlar yani hayret bir şey ...ama orda normal doğuran da vardı hatta burda yazmıştı
Sezeryani parasından dolayi değil ugrasmak istemedikleri için yapiyorlarmis. Normal doğum uzun süreceği için sezeryana alıp hemen cikariyorlarmis. Ben de doktorla alakalidir dedim ama yine de cuma ikili taramaya gidince konuscam açık acik

Sezeryani parasından dolayi değil ugrasmak istemedikleri için yapiyorlarmis. Normal doğum uzun süreceği için sezeryana alıp hemen cikariyorlarmis. Ben de doktorla alakalidir dedim ama yine de cuma ikili taramaya gidince konuscam açık acik

hımmm konuş bakalım .benim ilki sezeryan o yüzden bu da sezeryan olucak mecburen ..

çocuğu zaten bir dakika ancak görüyorsun sonra alıp götürüyorlar ,ben de belime iğne vurdurma taraftarı değilim ,çok hassas bir bölge orası ve ben istemem .ayrıca ben gözüm açık duramam yapım öyle .hee benim ilk doğumum değil ayrıca ,2013 ocak ayında sezeryanla genel anestezi ile ikizlerimi doğurdum ve çok rahattı hiç sorun yaşamadım çok şükür ,narkozun etkisine gelince ameliyathaneden çıkarken uyanmıştım bile .zaten girip çıkmam 1 saat anca sürdü.
her doğum herkeste farklıdır ,herkesin ağrı eşiği filan farklı .ben narkozdan etkilenmiyorum ama ben o iğneden çekiniyorum o daha riskli bana göre ...

2. doğumunsa haklısın cnm kendi bedeninide daha iyi bilirsin nasıl istiyosan öyle yaptır

valla ben ucuz die etimedde doktor arayışına geçtim lakin 1250 ise koruya devam ederim 1750 oda 500 tl fark için ve baştan beri aşkın beye gidiyorum çok ilgili benm tek nedenim maddiyat burda bi arkadaş sezeryan 2 gece kaldığı halde 1100 ödedim demişti birisi sezeryan epidural tam olarak fiyatını öğrenebilirmi arkadaşlar lütfen çok kararsız kaldım

hımmm konuş bakalım .benim ilki sezeryan o yüzden bu da sezeryan olucak mecburen ..

Ilki sezeryansa sıkıntı yok ama benim ilki de normal di bunu da normal istiyorum Allah izin verirse ama karambole gelmek istemiyorum. Konuşunca haber veririm. Bizzat orda çalışan birinden duyması korkuttu beni.

Ilki sezeryansa sıkıntı yok ama benim ilki de normal di bunu da normal istiyorum Allah izin verirse ama karambole gelmek istemiyorum. Konuşunca haber veririm. Bizzat orda çalışan birinden duyması korkuttu beni.

Haberlerini bekliyoruz cnm öyleyse ben korudan hiç ayrılmam 1750 ama doktorumdanda hastanedende memnunum ve kesinlikle normal yancısı

merhaba cnm şimdi etimed aradım normal doğum 800 sezeryan 1.000 ile 2.500 arasında isteğinize göre değişiyo dediler o korkuttu epidural istesem ne kadar dedim net bilgi vermediler sen epiduralmi oldun canım komplemi uyuşturdular

canım mecburu sezaryn 1000 isteğe bağlı olursa 2500 ben spinal aneztezi istedim ek ücret istemediler

canım mecburu sezaryn 1000 isteğe bağlı olursa 2500 ben spinal aneztezi istedim ek ücret istemediler

Ozaman etimedin 1000 ile 2500 arası değişiyo demesi çook saçma mecburi sezeryan 1000- isteğe bağlı 2.500 demesi gerekir bklm iyibi doktor bulursam 1 sefer gidip herşeyi öğrenicem

ben gittim banu hanıma ,yani öyle aman aman beğenmedim açıkçası ,ne iyi ne kötü ,dalgın mıydı neydi anlamadım ,ne kilomu ölçtü ,sadece tansiyonuma baktı ,bebeğin de ölçülerini aldı filan ama ben demesem 4 boyutlu da göstereceği yoktu ,ben dedim görebilirmiyim diye öyle açtı ,bizimki gerçi yüzünü elleriyle kapatmıştı bitek burnunu gördüm o ayrı :) ne bileyim kadın bana güven vermedi doğrusu ,kötü de diyemem ama muallakta kaldım ,tatmin olamadım ,akşam gitmiştim ,akşam yorgunluğu muydu neydi bilmiyorum ama bi de heyet raporu da vermiyorlarmış ona kafam takıldı ,doğum sonrası her doktor hastasına rapor veriyor 1 ay filan ,ne anladım ben o işten . ne kadar ekmek o kadar köfte işte ...kararsızım :27:

Bende etimede gittim arkadaşlar içime pek sinmedi karnı burnunda 38.haftalık annelere zorunlu raporu yazdirip sezaryen günü veriyor takvime bakıp...benim ilk normal o yuzden ikincide bahane bulurlarda sez,yönlendirrler mi kararsız kaldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba bende aşkın beyin hastasıyım gerçekten çok memnunum güler yüzlü herşeyi sorabiliyorum çok samimi bir dr. doğumuda orda yapmayı düşünüyorum inşallah benim bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür c.tesi NTS ye gircem üzret alınıyomu bide ne kadar bileniniz varmı?:16:

Evet canım alınıyor nst için 30 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar,

hic üsenmeden 51 sayfanın hepsini okudum, 5 senelik sigortaciyim ve tamamen ozel saglik sigortasi taraftariyla terzi kendi sökügünü dikemez misali kendime zamaninda sigorta yaptirmadigim icin pesin ödemek zorundayım.
1 aydir gece gündüz arastiriyorum ve icimden gecen 3 hastane vardi

1-hrs
2-medicana
3- koru

Tamamlayıcı saglik sigortasi medicana ve koruyu kapsadigi icin normal saglik sigortasi yerine tamamlayici yaptirayim dedimm maas günüm ayin 1i ve 1.mayis tarihinde bu sigorta yürürlükten kalkti :) bu kadarda sansli bi insanim

diger sigortalarin bekleme süresi olacagindan ve 2 tane almak zorunda olacagim icin yaklasik 5000tl gibi bir ücret cebimden cikmasi gerek diye hastane arastirmasini yogunlastirdim ve etimesgutta oturdugum icin koruyu tercih edecegim sanirim.

hem fiyat olarak uygun hemde doktor yorumları cok olumlu.

tek kafami karistiran sey sürekli zam gelmesi. simdiden hemen yapasim geldi cocugu :))
planimiza gore 2 ay sonra düsünüyoruz calismalara ama ben biraz sabirsizim.

askin beye gidecegim sanirim, ankara sincan koru diyenlerdenim yani
hepimize sabir diliyorum :))

Back